Jai vaikiukas dar mazas tai manau butinas, maniskiai jau 6metai,bet kartais nubega Pamiegoti pietu miegelio

na mes einam i darzeli iki pietu,bet kai griztam mes atsigulam pamiegoti pora valandu,na reikia dar mums tada bunam geri vakare nes nepamiegoje bunam irzlus,neklausom,pykti

mano dukryte beveik 3 metuku namuose pietu miegelio nebemiega jau mazdaug puse metu..zinau kad tokiai mazgei dar tikrai reiktu pamiegot, na bet ka as padarysiu, jei jinai nenori.. o vat darzelyje visada miega ir jokiu problemu nekyla.. tai dabar tik savaitgaliais nbe pietu miego

Mums 3 metai su trupuciu ir miegame pietu miegelio. Mano gyvsidabriukui butina bent pora valandu pamiegoti, pailseti,atstatyti jegas. Manau ikimokiklinukams reikalinga tokia pertraukele, nes jie labai apkraunami visokiais ivykiais, labai daug visko suzino naujo,tyrineja aplinka. tiesiog ju mazom galvelem reikia time-brake

Maniskis 4 metuku, jis dar miega
Buna kad ryte sestadieniais labai ilgai neatsikelia, as jo nezadinu, tai tada leidziu nemiegot bet pagulet valandziukei vistiek paguldau.

Buna kad ryte sestadieniais labai ilgai neatsikelia, as jo nezadinu, tai tada leidziu nemiegot bet pagulet valandziukei vistiek paguldau.
suneliui uz pora menesiu bus keturi metai,pietu miegelio miega
ir esu tuom patenkinta.....be pietu miego vakare,kartais buna sunku susibendrauti
taip,kad esu tik uz,kad mazyliai ilsetusi kuo daugiau

Neverčiu miegoti jei nenori,tada vakare anksčiau užmiega

dazniausiai miegam..
mano dukrytei jau už mėnesio bus 4 metukai, pietu miego miegame kasdieną. Tokio amžiaus vaikui, mano nuomone, pietų miegas labai reikalingas. Kartais tenka ir pavargti, kol "užmingame". Kartais migdau truputį vėliau, nei kad eina miegoti darželyje.
Maniškis 6,5 metų, bet pietų miego miega puikiausiai darželyje, nors ir nelabai nori, bet išeiginėm tai simuliuoja ir nemiega, vakare, ilgiau pavakarojus , būna piktas kaip širšinas....
Aš už pietų miega
Aš už pietų miega