Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

QUOTE(Mon Amour @ 2009 10 26, 12:13)
dar tik vieną kartą taip išpuolė, kad nemiegojo pietų miegelio. Vakare buvo košmaras  doh.gif Aš už pietų miegelį  4u.gif

ir as uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Miega darželi , miega ir namuose,nes kitaip pasidaro irzli.
Atsakyti
Mums neseniai suėjo 3, tai jei kuria diena nepamiega popietuko, tai vakare šakutės ragutės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
miegam visada 4u.gif
Atsakyti
Ne miega jau nuo 2,metų,nebent mašinoje nulūždavo,o taip be prošvaiščių būdavo užmigdyt,po tris valandas šalia gulėdavau migdydavau,tai ant galo aš numiegu ,o jis ne doh.gif ,ir keldavos anksti7-8,o guldavo 21-22. Tai į domu,kaip brolis dabar,ar miegos ar ne g.gif
Atsakyti
Maniškis, kuriam greit bus 4m., miega dar, bet namuose kartais labai jau nenoriai savaitgalį užmiega...Darželyje miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radigo: 11 gruodžio 2009 - 14:17
Man atrodo, kad nuo vaiko priklauso. Aš labai norėjau kuo ilgiau pietų miegą išsaugot, bet tik iki 2,5 metų pavyko ir tai paskutinius mėn tiesiog versti ją reikdavo- barti ir liepti akis užmerkt doh.gif paskui jau spjoviau į tas prievartas ir pavargom iki 2mėn kol vaikas įprato be pietų miego pavakary nebezirst. Dabar 3 metai, vaikas miega 10-12val per parą.
Tiesa, maniškė jau 6mėn būdama išmiegodavo kiaurą naktį, o nuo 10mėn - tik vieną kartą per dieną priguldavo, ne ilgiau porai valandų. Tad manau, kad ta tendensija ar vaikas miegalius jau pakankamai anksti matos smile.gif
Atsakyti
O maniske nemiega pietu miego ir jau seniai schmoll.gif Nebent jei kur vaziuojam masinoj tik uzmiega, neisivaizduoju is kur pas ja tiek energijos ax.gif
Atsakyti
Mum dabar 5m.gyvenam uzsienyje tad darzelyje cia pietu miego nera.o nustojom miegoti 2,5m.nenorejo ir neverciau o beto manau kad vaikas pats zino ar jis nori ar ne ir ar jam to reikia.manoji kai nori net ir dabar atsigula kartais ir pasnaudzia ir nieko blogo nematau tame.jei jai gerai tai ir man gerai ax.gif
Atsakyti
Manoji pietų nebemiegojp nuo 3m., darželyje jai būdavo kančia tas pietų miegas, auklėtoja nuolat skųsdavosi, kad jinai neužmiega doh.gif Vadinasi jai nebereikėjo, toks jos organizmas.
Atsakyti
maniske va jau antra savaite namuose, tai niekaip neina susitarti, kad eitu pamiegoti diena.... Kai esu namuose tai leidziam sau ir pamiegoti iki kokiu 9 ryto, o vakare einam miegoti apie 22 val. Tai gal ir nelabai nuvargsta, nes darzelyje miega, o beto ir keliasi anksciau tuo metu.
Atsakyti
Sveikutes..as ir uz tai kad pamiegotu nors valandele..nes vakare vaiksto labai irzlus ir tiesiog is nuovargio sunkiau uzmiega..manau mazuciams reikia poilsio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram1: 29 gruodžio 2009 - 09:55