Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

mano 2 metuku dukryte kategoriskai atsisako pietu miegelio schmoll.gif
visa diena isbuna linksmute ir zvali thumbup.gif ,
matyt jai ir nereikia to miego, o mamai taip norisi ramiai pabuti nors valandele 4u.gif
Atsakyti
Mano mažasis (beveik 5) tai visada pamiega, stipriai ir verst nereikia, kažkaip taip jau nusistovėję, kad po pietų į lovą ir viskas smile.gif kelis kartus buvo situacijos, kad nesigaudavo pamiegoti per piet tai vakare tikras vargelis "ožiukų - ožiukai". Kartais paguldau ir didijį (9,5), nors čia jau sunkiau sekasi.... būna, kad kelias dienas gaunasi vėliau nueiti nakčiai keliasi anksti, tada jau visas pasaulis blogas pasidaro, tai ir įkalbu pasnausti... blush2.gif
Aišku, tai labai trukdo kartais, per savaitę tiek reikalų prisikaupia, o saviatgalį dar pusė dienos turi kiurksoti ir laukt kol pamiegos, bet ką daryti?.. paaugs tada jau turėsim judėjimo laisvę thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis keturmetis dar butinai miega ax.gif nepamiegojes luzta 19val, o jei ne tai kariauja su visais is eiles zaislais, tevais, seneliais, sienom ir siaip kas papuola po ranka doh.gif o po to ir sunkiai uzmiega pervarges blink.gif neguldau miegoti tik tada, jei ryte ilgai miega ir super aktyvios veiklos neturi ta diena ax.gif
Atsakyti
Manasis taip eina pietų miegelio, nes kitaip "nulūžta" kokią 8val ir tada atsikelia 10val vakaro, o jau tada tai gali daryti ką nori, eina miegoti tik kokią 1val nakties. Taip, kad aš visada migdau per pietus, kad nebūtų naktinio šou. wub.gif
Atsakyti
maniskiai miega, patys atsigula ir patys uzsikloja thumbup.gif
kai pamiega buna ramesni wub.gif
Atsakyti
manoji iki 3 su puse metuku miegojo pietu ir po 2-3 valandas ismiegodavo,bet pradejus eit i darzeli namuose per iseigines nebemiega, kadangi darzelyje leidziama ir nemiegoti, o tik paguleti
As uz tai kad kuo ilgiau mazieji miegotu pietu miegelio
Atsakyti
Aš irgi manau kad vaikai iki mokyklinio amžiaus turėtų miegoti pietų smile.gif
Atsakyti
O ka dryti tiems kas nemiega.Nemiegam pietu nuo 2.6m.Jei susidarydavo miego trukumas nuo kokiu 20val uzmigdavo ir iki ryto.Dabar kai einam i darzeli keliames 8val o miegoti einam 22val,pietu nemiega net darzeli(guli)4.5m
Atsakyti
jei maniskis nepamiega tai jau kokia 18 val kaip eziukas pasiutes buna, tai tas jam negerai tai to nori tai ne... geriau jau pailsi tai garos nuotaikeles buna. O darzeli tai mazai pamiega, nes paskutinis uzmiega tikpo 14 val, o 15.15 jau kelia tai miega iki vakariene pradeda nesti hihii, o ksai namie ta man gaila ji zadinti tai kai deda i aki.....tai net 3 valandas smile.gif o po to nenulauziu vakare niekaip iki 23.30 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sunui 5 m. bet be pietu miego gali apie 18-19 val. uzmikti sededamas arba visam naiti miegoti. 4u.gif
Atsakyti
Maniškė per visą gyvenimą pietų nemiegojus buvo gal 1-2 kartus, daržely aišku miega, savaitgaliais ir per atostogas taip pat užmigdau, tikrai miego ne per daug smile.gif
Atsakyti
maniske darzelyje visada miega (buna retu atveju kad ne), bet jeigu nevedu i darza, tai tuomet veliau keliames ir be sansu uzmigdyti pietu miegui, o vakare isbuna nemiegoijusi ir iki 22 val (kartais geros nuotaikos, kartais nelabai) 4u.gif
manau, kad tokio amziaus dar gerai pamiegoti, bet ka daryti jeigu nenori juk niekaip nepriversiu doh.gif
Atsakyti