Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Sveikos. Savo mergaičių popiečio miegelio per prievartą niekada neguldžiau. Tiek viena, tiek kita nuo 3 metukų pietų nemiega (išskyrus darželį) smile.gif
Atsakyti
mes jau nuo 3m. nemegam pietu miego namie.Darzeli kaip kada buna,arba miega arba guli doh.gif .
Atsakyti
Mano nuomone, pamiegoti dar reitu smile.gif nors mano mergina namie jau senokai to nedaro, bet darzelyje dazniausiai uzmiega. O vat savaitgaliais tikra problema, keliames anksti, pietu nepaguldysi, o vakarop jau nebesusisnekam schmoll.gif
Atsakyti
Maniskei 4 metukai. kaip pasitaiko,kartais paguldzius uzmiega,o kartais ne.Bet dazniausiai ir nebemigdau. smile.gif
Atsakyti
As uz pietu migea visom keturiom,nors saviske sia vasara specialiai atpratinau nuo jo verysad.gif ,kadangi cia tokia tvarka ir vaikai nuo 3 metu eina i mokykla,o ten lovu nera ,suzinojau,kad jei kuris vaikas nuluzta kur nors ant kilimo blink.gif ,arba jei mato,kad nori miego ,pasiulo jam kedute prie stalo,atsiremia vaikas i stala ir "pailsi" blink.gif Man akys kaip toje pas sita smailika blink.gif pasidare... Tai nusprendziau,kad as pati ja atpratinsiu nuo pietu miego,kad jai nereiktu "ilsetis" bele kokioje pozoje. Ir visai gerai... Vakare 20.00 jau lovoje,o ryte 8.00 savaime nubunda thumbup.gif ,nei irzli,nei pikta... viskas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo keturmeti suneli dar guldau pietu miego, nors kartais popiecio miegelis buna kokios tik valandos trukmes, bet vaikas jauciasi iskart zvaalesnis, pailsejes. Buna, kad savaitgaliais kartais ir nepamiega pietu, bet tada vakare kokia 9 val. jau luzta. Is tikruju manau, kad pietu miegas yra reikalingas tiek suaugusiam tiek vaikui. Mano vyras savaitgaliais megsta popiecio miego nusnausti, o ir as pati bunu taip nusikalusi, kad tas pusvalandis miego diena suteikia be galo daug jegu...
Atsakyti
Maniskiui 6eri,darzelyje nenori miego, bet visada aukletoja sako ,kad pirmas uzmiega smile.gif ,o namie tai kartais tik miega.Pastebejau, kaip pamiega tai ir geras pasidaro ax.gif
Atsakyti
maniskis siandien nuejo pats i lova atsigulti 16val iki sio nesikialia, tai gal man jau irgi laikas miegot,nes jei atsikels kokia 5val tai ziauru bus
Atsakyti
Vaikučiai pietų poguliuko turi eiti iki pirmos klasės, o vėliau, kol yra pradinukas, grįžęs iš mokyklos bent jau pagulėti smile.gif
Atsakyti
Maniškiui irgi pakolkas būtinas miegelis, jei nepamiega tai piktas ir irzlus būna...
Atsakyti
Mano keturmetei miegelis dar butinas, juokiu kalbu nera kad nemiegos diena schmoll.gif
Atsakyti
Mano sūnui 2 metukai, o dukrytei 4 metai. Berniukas visada guldomas, nes yra labai judrus ir jam reikia miego būtinai, o dukrytė darželyje miega visada, namie pagal situaciją. Bet jeigu nemiega pietų, gulasi jau 8 val. nakties miegelio.
Atsakyti