Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(Norka81 @ 2008 12 21, 17:51)
Manau kad čia gryna reklama. Ir blefas, o jeigu ne tai tada nesveika jau man tas reikalas atrodo.

Man ir taip atrodo. Pries gera menesi cia viena veikeja labai aktyviai AM credita su nuline marza siule. O paskui dingo kaip i vandeni:) Visi zinom del ko:)
Atsakyti
O kainos tai krenta biggrin.gif

Ateinančių metų prognozės "Ober-Haus": nekilnojamojo turto rinkoje - išpardavimas Trumpai: "Pirmąjį 2009 metų pusmetį ir nekilnojamojo turto rinkoje turėtų vykti išpardavimo procesas, auginsiantis nekilnojamojo turto objektų pasiūlą, o kainų kreivė turėtų smukti dar vidutiniškai 5-10% žemyn, prognozuoja nekilnojamojo turto bendrovė „Ober-Haus“."

Kažkaip skystokai. Kitur prognozuojama, kad kainos kris 30 % jau pirmą pusmetį ir dar panašiai tiek kitų metų rudenį.
Atsakyti
Galit mane dabar uzmetyti peiliais, ale jei tos kainos ir krenta tai labai letai ir nezymiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 01 06, 13:48)
Galit mane dabar uzmetyti peiliais, ale jei tos kainos ir krenta tai labai letai ir nezymiai bigsmile.gif

Nezinau kur tu ziuri, kad nematai to kritimo. Mamos butelis Kaune nuo 240 iki 180 nukrito, kainas perziurint visi silainiai tokiu tempu i apacia. Vilniui didieji projektai minimum 1000Lt/m2 nupigo. Kiti ir dar daugiau.
Atsakyti
Jei skaitei komentarus, tai Vln butai kainaojantys skelbimuose po 220 000 Lt., realiai parduodami po 130 000 Lt. kone abipusiu susitarimu, nors pirkėjas muša dar iki 118 000 Lt.

Realių dabartinės rinkos pardavimo kainų tai mes nežinome cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 06, 14:09)
Jei skaitei komentarus, tai Vln butai kainaojantys skelbimuose po 220 000 Lt., realiai parduodami po 130 000 Lt. kone abipusiu susitarimu, nors pirkėjas muša dar iki 118 000 Lt.

Realių dabartinės rinkos pardavimo kainų tai mes nežinome cool.gif

... kaip ir nežinome, gal perfektai pigimas nuo 220 000 iki 130 000 yra viso labo 'lėtas' ir 'nežymus' smile.gif
Atsakyti
Galbut ziuriu is savo varpines nes buto neperku ir neieskau ale nervina kad atsivertus skelbimus kainos stebuklingai nepakite g.gif O del Kauno, tai esu girdejus kad kainos labiausiai krenta ten bet 2 kambariu butas Vilniuje kainuotu 130 nu netikiu... blink.gif
Atsakyti
bet 2 kambariu butas Vilniuje kainuotu 130 nu netikiu...

nu bendrike kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 01 06, 15:17)
nu bendrike kainuoja smile.gif

Tai butent, kalbesim apie realu kritima tada kai bus norma kad eilinis 2 kamb. butas tiek kainuos o ne bendrike ar rusy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2009 01 06, 15:15)
Galbut ziuriu is savo varpines nes buto neperku ir neieskau ale nervina kad atsivertus skelbimus kainos stebuklingai nepakite g.gif O del Kauno, tai esu girdejus kad kainos labiausiai krenta ten bet 2 kambariu butas Vilniuje kainuotu 130 nu netikiu... blink.gif

Prieš meniesi jo nelabai buvo kritusios. O dabar tai netgi skelbiu, kur visada 30 proc brangiau rašo negu iš tikrųjų, kainos gerai pavažiavo žemyn. Klaipėdoje, gan normalus rajonas, ne centras kur 2 kam 50 kv.m kaina budavo nuo 240 000 – 260 000, dabar 220 000 – 180 000. O tai čia skelbiu puslapyje, o iš tikručiu manau dar mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2009 01 06, 13:56)
Prieš meniesi jo nelabai buvo kritusios. O dabar tai netgi skelbiu, kur visada 30 proc brangiau rašo negu iš tikrųjų, kainos gerai pavažiavo žemyn. Klaipėdoje, gan normalus rajonas, ne centras kur 2 kam 50 kv.m kaina budavo nuo 240 000 – 260 000, dabar 220 000 – 180 000. O tai čia skelbiu puslapyje, o iš tikručiu manau dar mažiau.

Klaipėdoje ,,normalių" rajonų , apart centro nėra smile.gif . miegamieji rajonai - vienas blokas.. reikia būt paskutiniu dunduku arba neturėt kitos išeities, kad dabar pirkt butą bloke. tokios lemties ir reikėjo tikėtis tokiems butams. parduot tokį būtą šiuo metu praktiškai beviltiška.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 01 06, 16:52)
Klaipėdoje ,,normalių" rajonų , apart centro nėra  smile.gif . miegamieji rajonai - vienas blokas.. reikia būt paskutiniu dunduku arba neturėt kitos išeities,  kad dabar pirkt butą bloke. tokios lemties ir reikėjo tikėtis tokiems butams. parduot tokį būtą šiuo metu praktiškai beviltiška.

Klaipėdoje 60-70 proc blokinių namų. Man irgi blokas nepatinka, sutenku, bet vis vien žmonės gyvena ten, taigi ir rašiau orientacini kaina, miegamajame rajone. Bet ir centre situacija ne kokia ( bet centre paliginti kainas gan sunku ). Bet va, draugai pabandė parduoti ( butas pačiam centre ) ne vieno skambučio nesulaukė ir kaina buvo tikrai nedidelė. Taigi nelabai supratau kabinėjimosi prie žodžiu (Jei matei pas mane parašyta „ne centras“, o dėl „dunduku“, vėl prasideda: ananasai, dudndukai, fu.... doh.gif ) . O to ir žvejybos uoste parduodavo už pusė limono, o ten pasitaiko ir neblokiniai namai, bet vis tiek normaliu rajonu nelaikau. Ir aš gyvendavau blokiniame name nenumiriau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norka81: 06 sausio 2009 - 16:18