Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 27, 23:36)
mano vyras dalyvavo gimdyme... ir man del to milijona karu lengviau buvo... ir siaip, kas mes tokios, kad neleistume vyrui pamatyti kaip i pasauli beldziasi jo vaikas? kas mes tokios, akd atimtume is ju toki dziaugsma vien del to, kad nepamamtytu ten ar musu nepasidaziusiu ir t.t.?.... doh.gif klaiku klausyt  doh.gif

Pritariu, ir tuo labiau, jei vyras pats to nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Givaldi @ 2009 09 27, 20:16)
Nelaiminga Jūs moteris...Vyras reikalingas kaip pinigų maišas?Ar kaip robotas namie?Kita vertus visokių tų vyrų pasitaiko...

O cia pasirodo ir ekstrasensu esama, kurie is vienos zinutes gali nustatyti, ar laimingas zmogus ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje, jei vyras dalyvauja gimdyme tai jis jau ne kaip pinigu maisas reikalingas? Teko girdet, jog kai kurios moteriskes gimdyma naudoja ir kaip savotiska vyru auklejimo priemone doh.gif

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 27, 22:36)
mano vyras dalyvavo gimdyme... ir man del to milijona karu lengviau buvo... ir siaip, kas mes tokios, kad neleistume vyrui pamatyti kaip i pasauli beldziasi jo vaikas? kas mes tokios, akd atimtume is ju toki dziaugsma vien del to, kad nepamamtytu ten ar musu nepasidaziusiu ir t.t.?.... doh.gif klaiku klausyt  doh.gif

Jo vaikas i pasauli beldziasi lygiai taip pat, kaip ir milijonai kitu vaiku visame pasaulyje. g.gif Tai elementari fiziologija. Nu nebent angelu orkestras su trimitais pasamdytas tam reikalui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 13, 10:15)
Maniskis bijojo dalyvauti (jis bijo daktaru ir kraujo ir pan.) As ir nepriestaravau. Dar mano ginekologe taip nuteike, kad geriau vyrui tu "grozybiu" nerodyt. Tegul pamato, grazia sutvarkyta zmona su mazuciu stebuklu ant ranku. Ji ske ne viena atveji girdejusi, kad vyram kurie prisiziuri tu grozybiu, ju moterys tampa nebepatrauklios.. As nezinau kiek cia tiesos, manau tai nuo vyro priklauso. Bet visgi dziaugiuoi, kad jis nemate manes tokios.. ir vemencios ir viduriuojancios ir visokios nuo skausmo alpstancios. Atvirai tai jis man butyu tik trugdes, nes sariamiu metu su skausmu kovojau pati, nereikejo man nei paglostymu, nei masazu..mane tas nervavo. Cia aisku kiekvienas savaip ta pernesa. Bet susitvarkiau pati ir po triju valandu jau su maziuku ant ranku susitikome su teciu. Manau jis taip pat patennkintas, kad tu vaizdeliu nemate, apie juos ir nezino, pasakoju taip labai skaudejo, jam tiek ir tereikia zinoti. Juk net ir matydamas neisgyvens to ka ir tu, taip ir nepajus ka istikruju reiskia pagimdyri vaikeli..

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Vyras nedalivavo, ir kazkaip net negalvojom apie tai, jis bijo adatu ir kraujo, o as pati nenorejau, kad butu su manim, nes padeti vistiek niekuo nebutu galejes. Kai galvosim apie antra vaikuti, sia tema aptarinesim rimciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyro dalyvavimo pliusas tas, kad nelieki viena su nepažįstamais žmonėmis. Nors tikrai tokios būklės būdama vyro nesužavėsi... turbūt dar priklauso nuo tarpusavio supratimo ir šilumos. Jei santykiai šilti, tai aišku, kad vyras padeda, o jei pusėtini... hmm...

O vat visi tie "paglostymai" tikrai labai erzina. Tubūt ne veltui gamtoje patelės pasislepia ir vienos susidoroja su tuo skausmu.
Atsakyti
Cia kiekvieno vyro asmeninis pasirinkimas dalyvauti gimdyme ar ne.Taip pat kaip ir moters ar ji nori kad jis dalyvautu.Nezinai kaip gimdymo eiga pasisuks tai kartais gal ir geriau kad vyrai nematytu.Nes pasakymas kad pamate viska paskui vyrai negali prisiliest ar panasiai prie savo moters ne is pirsto lauztas schmoll.gif Asmeniskai maniskis pirmam gimdyme dalyvavo mate viska ka reikia ir netgi ko ir nereikejo jam matyt doh.gif Antrame jau iki galo nedalyvaus ir as tam pritariu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evive @ 2009 09 28, 12:46)
Vyro dalyvavimo pliusas tas, kad nelieki viena su nepažįstamais žmonėmis. Nors tikrai tokios būklės būdama vyro nesužavėsi... turbūt dar priklauso nuo tarpusavio supratimo ir šilumos. Jei santykiai šilti, tai aišku, kad vyras padeda, o jei pusėtini... hmm...
O vat visi tie "paglostymai" tikrai labai erzina. Tubūt ne veltui gamtoje patelės pasislepia ir vienos susidoroja su tuo skausmu.

Kaip ir visur, taip ir čia nėra vienodo atvejo... Man paglostymai ir vyro daromas masažas buvo tikra palaima, nes gimdžiau natūraliai... Viso to mokinomės spec. kursuose, todėl žinojo ką darė: kur reik patrinti, kur paspausti ir t.t., kad apmalšintų skausmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 rugsėjo 2009 - 14:07
QUOTE(amita @ 2009 09 28, 08:24)
O cia pasirodo ir ekstrasensu esama, kurie is vienos zinutes gali nustatyti, ar laimingas zmogus ar ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje, jei vyras dalyvauja gimdyme tai jis jau ne kaip pinigu maisas reikalingas? Teko girdet, jog kai kurios moteriskes gimdyma naudoja ir kaip savotiska vyru auklejimo priemone doh.gif
Jo vaikas i pasauli beldziasi lygiai taip pat, kaip ir milijonai kitu vaiku visame pasaulyje.  g.gif Tai elementari fiziologija. Nu nebent angelu orkestras su trimitais pasamdytas tam reikalui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiaip jei įsiskaityti į tuos du sakinius,jie labai jau informatyvūs.Vien tik su "ne" kiek žodžių!Patvirtinimas ,kad "susitvarkau viena" leidžia manyti,kad apie tarpusavio ryšį nėra ko ir bekalbėti.Santuoka -DVIEJŲ žmonių sąjunga,su tikslu kartu džiaugtis gyvenimu ir turėti vaikų.Tie du sakiniai kažkaip netrykšta abipusiu sutarimu ir noru kartu ką nors nuveikti...

Jei vaiko gimimas vertinamas kaip fiziologija ir dar elementari,tai ar nepritrūks tam vaikeliui šilumos ir meilės šeimoje....

Atsakyti
QUOTE(Givaldi @ 2009 09 28, 19:47)

Jei vaiko gimimas vertinamas kaip fiziologija ir dar elementari,tai ar nepritrūks tam vaikeliui šilumos ir meilės šeimoje....

jei miegos su tevais vienoj lovoj tai bus ir silumos, ir meiles..
Atsakyti
[quote=Givaldi,2009 09 28, 19:47]
Šiaip jei įsiskaityti į tuos du sakinius,jie labai jau informatyvūs.Vien tik su "ne" kiek žodžių!Patvirtinimas ,kad "susitvarkau viena" leidžia manyti,kad apie tarpusavio ryšį nėra ko ir bekalbėti.Santuoka -DVIEJŲ žmonių sąjunga,su tikslu kartu džiaugtis gyvenimu ir turėti vaikų.Tie du sakiniai kažkaip netrykšta abipusiu sutarimu ir noru kartu ką nors nuveikti...

[/quote
Tai jei bet kokia proga moteris nesitempia uz rankutes kartu savo vyro, vadinasi seimoj jau nera abipusio sutarimo g.gif ? Man asmeniskai tai primyvokai skamba.
vat neseniai buvom pirtelej pas draugus, kurie pries menesi susilauke mergytes. Vyrukas dalyvavo gimdyme. Nu ir kas is to? pampersus gal triskart pakeite. o beveik visi kiti rupesciai uzkrauti ant zmonos galvos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2009 09 29, 17:12)

Tai  jei bet kokia proga moteris nesitempia uz rankutes kartu savo vyro, vadinasi seimoj jau nera abipusio sutarimo g.gif ? Man asmeniskai tai primyvokai skamba.
vat neseniai buvom pirtelej pas draugus, kurie pries menesi susilauke mergytes. Vyrukas dalyvavo gimdyme. Nu ir kas is to? pampersus gal triskart pakeite. o beveik visi kiti rupesciai uzkrauti ant zmonos galvos doh.gif  doh.gif

Drįsčiau prieštarauti,kad vaiko gimimas yra bet kokia proga.Juk dažniausiai gyvenime pasitaiko 1-2 kartus...Gimimas-tikrai neeilinis įvykis visomis prasmėmis.Jokiu būdu nenoriu nuvertinti ar kitaip sumenkinti tų vyrų ,kurie dėl kažkokių priežasčių nenori dalyvauti.Taip pat reikia gerbti ir moters pasirinkimą.Tik tokie pasakymai,kad "jis man tik trukdytų" ,"aš ir viena susitvarkau" labai jau nekaip nuteikia.
O dėl triskart pakeistų pampersų....Kiekvienas laimę supranta savaip.Vieniems pakanka palaikyti už rankos lemiamu momentu.Kiti nori ko nors materialesnio.Ir tai visai nieko bloga.Svarbu kad visi būtų laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Givaldi @ 2009 09 29, 21:12)
Drįsčiau prieštarauti,kad vaiko gimimas yra bet kokia proga.Juk dažniausiai gyvenime pasitaiko 1-2 kartus...Gimimas-tikrai neeilinis įvykis visomis prasmėmis.Jokiu būdu nenoriu nuvertinti ar kitaip sumenkinti tų vyrų ,kurie dėl kažkokių priežasčių nenori dalyvauti.Taip pat reikia gerbti ir moters pasirinkimą.Tik tokie pasakymai,kad "jis man tik trukdytų" ,"aš ir viena susitvarkau" labai jau nekaip nuteikia.
  O dėl triskart pakeistų pampersų....Kiekvienas laimę supranta savaip.Vieniems pakanka palaikyti už rankos lemiamu momentu.Kiti nori ko nors materialesnio.Ir tai visai nieko bloga.Svarbu kad visi būtų laimingi.

o gal is tiesu trukdytu. Juk yra moteru, kurioms tie paglostymai ar laikymai uz rankyciu tiesiog trukdo susikaupti, nervina.
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2009 09 30, 05:59)
o gal is tiesu trukdytu. Juk yra moteru, kurioms tie paglostymai ar laikymai uz rankyciu tiesiog trukdo susikaupti, nervina.

...visada maniau ,kad švelnumas moteris jaudina,"suteikia sparnus"...Pasirodo nervina unsure.gif
Visada maniau,kad pasidalintas skausmas lengvesnis,o pasidalintas džiaugsmas dvigubai didesnis...

Atsakyti