Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

na mes pagimdeme tris vaikucius ir dziaugiuosi, kad visus tris kartus buvau salia zmonos, na be abejo ji dziaugiasi taip pat.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Givaldi @ 2009 09 30, 21:12)
...visada maniau ,kad švelnumas moteris jaudina,"suteikia sparnus"...Pasirodo nervina unsure.gif
   Visada maniau,kad pasidalintas skausmas lengvesnis,o pasidalintas džiaugsmas dvigubai didesnis...

hihihi.gif gal reiketu nors karta pagimdyti ir tada apie skausmo pasidalijima ir svelnuma gimdymo metu pamastyti mirksiukas.gif
blush2.gif ups, panasu, kad Jus jau gimdete..... tada is viso negaliu suprasti Jusu posto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita Mc'r: 01 spalio 2009 - 14:53
nė už ką gyvenime neleisčiau vyrui dalyvauti gimdime smile.gif
Atsakyti
cia jau dubliuojasi temos,bet as irgi uz tai,kad vyrui gimdykloj ne vieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 01 spalio 2009 - 15:13
Kiek zmoniu tiek nuomoniu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2009 10 01, 15:52)
hihihi.gif gal reiketu nors karta pagimdyti ir tada apie skausmo pasidalijima ir svelnuma gimdymo metu pamastyti mirksiukas.gif
blush2.gif ups, panasu, kad Jus jau gimdete..... tada is viso negaliu suprasti Jusu posto unsure.gif

Aš irgi kai kurių postų nesuprantu...Nesuprantu,kaip gali trukdyti mylimas žmogus ,nors ir gimdymo metu.Nesuprantu,kaip galima atsakyti moteriai,kai ji tavęs prašo dalyvauti (nors iš tiesų tai nėra labai "smagus" dalykas).Viskame tarp dviejų žmonių turi būti sutarimas ir kompromisas.Tik kai poste rašo "jis tik trukdytų" nei sutarimu nei kompromisu nekvepia.Sutinku,kad kai kurios moterys (o ir vyrai )neretai kompleksuoja ir duoda suprasti,kad vaiko gimimas yra tik moterų reikalas.Aš manau ,kad turiu teisę dalyvauti,jei mano moteris manimi pasitiki ir nori kad dalyvaučiau.Kita vertus,kai pačiam prireiks palaikymo ir pagalbos kad ir ligos atvėju ,tuomet taip pat manau bus atsakyta tuo pačiu-palaikymu už rankos,paglostymu...Niekada negali žinoti,kaip pasisuks gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2009 09 30, 05:59)
o gal is tiesu trukdytu. Juk yra moteru, kurioms tie paglostymai ar laikymai uz rankyciu tiesiog trukdo susikaupti, nervina.

Nieks ir nesako,kad tobuloj šeimoj vyras privalo dalivaut gimdyme ir jai dalivauja tai turi mokėt super nugarą trint.Tai kiekvienos poros apsisprendimas.Tačiau nereikia taip kategoriškai teik,kad šalia gimdančios moters vyrui nevieta.Jai jau taip baisu pasirodyt nepasidažius,išprakaitavus ar išraudus,tai man klausimas iškyla ar kai vaiką daro visos moterys būna su šukuosenom,pasidažiusios ir kaip iš katalogo.Gal nedera vyrui dalyvaut ir vaiko daryme,gal reikėtų vaikus daryt per mėgintuvėlį.Gyvent atskiruose kambariuose ir mylėtis tik tamsoj.Nieko nenorėjau įžeist tik šeip iškilo toks klausimas beskaitant apie baimę gimdyme negražiai atrodyt.Žinokit kažkada nukaršim ir gali būt taip,kad vyrai mum subines valys arba mes vyram,gali tekt gul į ligos patalą ir gulėt pajuodusiais paakiais.
Papildyta:
QUOTE(Givaldi @ 2009 10 02, 22:14)
.Aš manau ,kad turiu teisę dalyvauti,jei mano moteris manimi pasitiki ir nori kad dalyvaučiau.Kita vertus,kai pačiam prireiks palaikymo ir pagalbos kad ir ligos atvėju ,tuomet taip pat manau bus atsakyta tuo pačiu-palaikymu už rankos,paglostymu...Niekada negali žinoti,kaip pasisuks gyvenimas...

Net neperskaičius jūsų posmo panašiai parašiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ts.....
Vyrai....gimdykloj ne vieta....Isivaizduokit, pateikai i avarija (moteris). guli reanimacijoje sulauzytais kaulais, istinusiu veiduku, nepudruotu.Ateina vyras aplankyti ir issigasta.Pabega. Tas pats ir su gimdymu.Pamaciau susitarsiusia susivelusia, kenciancia, oj dar krauja....Gi as bailys,man nuo kraujingu vaizdu strenas pakerta.Lekiu su grazuolyte meiluzyte alucio pagersiu, kol zmonyte susitvarkys savo moteriskus reikaliukus.Tada nuspresu ar ta baisuokle dar myliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 07 spalio 2009 - 11:31
nesiparinkit, pritariu, be dvasios, pritariu blondine, tik plaukus dazau, kad nesimatytu.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 07, 11:09)
nesiparinkit, pritariu, be dvasios, pritariu blondine, tik plaukus dazau, kad nesimatytu.

o aš supratau kad tu su sarkazmu paršei, be reikalo tave taip puola. negi norėtum toks vyras būti ar tokį vyrą turėti...o gal turi?
negi ir vaiko nemylėt mums nes tik ir kakoja 2metus kaip minimum nuo gimimo...ir kaip keist nesinori ypač, vėlgi, tėčiams.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 07, 17:33)
o aš supratau kad tu su sarkazmu paršei, be  reikalo tave taip puola. negi norėtum toks vyras būti ar tokį vyrą turėti...o gal turi?
negi ir vaiko nemylėt mums nes tik ir kakoja 2metus kaip minimum nuo gimimo...ir kaip keist nesinori ypač, vėlgi, tėčiams.

Parasiau sarkazmu, paskui patingejau teisintis. Kai kurios moterys mano, kad jos visa gyvenima bus grazios ir uz tai jas vyrai myles.Uz ta idealuma, uz ta moteriskuma, bet tik viena klaidele, kaip cia rasiau, taip ir nebebus tos meiles, nupus vejas ja laukais, vyras ieskos kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 07 spalio 2009 - 16:01
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 07, 16:41)
Parasiau sarkazmu, paskui patingejau teisintis. Kai kurios moterys mano, kad jos visa gyvenima bus grazios ir uz tai jas vyrai myles.Uz ta idealuma, uz ta moteriskuma, bet tik viena klaidele, kaip cia rasiau, taip ir nebebus tos meiles, nupus vejas ja laukais, vyras ieskos kitos.

Na man gaila,kad Jus taip nusivyles gyvenimu zmogus,tai,kam tada toks vyras?Mano vyras netoks ir as netgi negrazi pries ji buti nebijau tongue.gif
Atsakyti