Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(Šalta kava... @ 2009 10 07, 19:32)
Na man gaila,kad Jus taip nusivyles gyvenimu zmogus,tai,kam tada toks vyras?Mano vyras netoks ir as netgi negrazi pries ji buti nebijau tongue.gif

Negailekit manes, as neesu nusivyles gyvenimu zmogus. Dziaugiuosi, kad jusu vyras jus myli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 07, 18:37)
Negailekit manes, as neesu nusivyles gyvenimu zmogus. Dziaugiuosi, kad jusu vyras jus myli. smile.gif

Dziaugiuosi,kad jus nenusivyles,linliu but laimingu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2009 10 07, 22:55)
Dziaugiuosi,kad jus nenusivyles,linliu but laimingu 4u.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Zuzu
Vaikas ne tik kakoja, jis vystosi, auga,zaidzia, susipazista su pasauliu,jis juokiasi, jis liudi, jis serga.As nesutinku su ta numone, kad vaikuciui iki 2 metu reikia tik valgyti ir kakoti.Jam reika meiles, silumos, demesio.Ji reikia mokyti, su juo kalbeti,sekti pasakas, kartu zaisti, parodyti kaip zaisti .Trumpiau -jam reikia padeti susipazinti su aplinka, tada jis vystosi greicau. mirksiukas.gif Na, bet cia ne ta tema.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 08, 09:37)
Aciu drinks_cheers.gif
Papildyta:
Zuzu
Vaikas ne tik kakoja, jis vystosi, auga,zaidzia, susipazista su pasauliu,jis juokiasi, jis liudi, jis serga.As nesutinku su ta numone, kad vaikuciui iki 2 metu reikia tik valgyti ir kakoti.Jam reika meiles, silumos, demesio.Ji reikia mokyti, su juo kalbeti,sekti pasakas, kartu zaisti, parodyti kaip zaisti .Trumpiau -jam reikia padeti susipazinti su aplinka, tada jis vystosi greicau. mirksiukas.gif Na, bet cia ne ta tema.

Sakot vaikas netik kakoja todėl jis mielas ir visada mylimas,net jaigu ir visas š apsitepes negražiai atrodo.O moteris ne vien tik serga ir gimdo ji irgi juokias,myli,mylis,rūpinas,paguodžia,padrasina,pagiria ir dar nnnn... įvairių dalykų už kuriuos mus vyrai myli,net nežinau kaip tiksliau juos reikėtų vardint,čia tik šeip palyginimą parašiau.Nebūtinai vyrui gimdykloj žiūrėt pro kur tas kūdikis lenda,o dėl veido mimikų,suveltų plaukų ar dar ko tai ašnematau tame nieko atstumenčio,kad net nemylėt turėtų.Kulturisto kelenčio štanga veido išraiška dar baisesnė būna. lotuliukas.gif Jai moteriai pagimdžius vaiką vyras eina į kairę ar tampa šaltesnis tai visai ne dėl to,kad per gimdymą matė susivėlusę,tai visai kitos priežastis ir jom išnagrinėt reiktų atskiros temos.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 08, 12:53)
Sakot vaikas netik kakoja todėl jis mielas ir visada mylimas,net jaigu ir visas š apsitepes negražiai atrodo.O moteris ne vien tik serga ir gimdo ji irgi juokias,myli,mylis,rūpinas,paguodžia,padrasina,pagiria ir dar nnnn... įvairių dalykų už kuriuos mus vyrai myli,net nežinau kaip tiksliau juos reikėtų vardint,čia tik šeip palyginimą parašiau.Nebūtinai vyrui gimdykloj žiūrėt pro kur tas kūdikis lenda,o dėl veido mimikų,suveltų plaukų ar dar ko tai ašnematau tame nieko atstumenčio,kad net nemylėt turėtų.Kulturisto kelenčio štanga veido išraiška dar baisesnė būna. lotuliukas.gif Jai moteriai pagimdžius vaiką vyras eina į kairę ar tampa šaltesnis tai visai ne dėl to,kad per gimdymą matė susivėlusę,tai visai kitos priežastis ir jom išnagrinėt reiktų atskiros temos.

tiesa pasakius nieko beveik nesupratau, tik supratau, kad vyrui nera reikalo prie koju stoveti.Na nera tai nera.Pagal jus vyras ateina i gimdykla, atsistoja kaip stuobrys prie koju ir laukia, is kur gi tas vaikas dabar islys?Aha, pamate, dabar nebenores ten savo galo merkti.
Paskaitykite temoje moteru pasisakymus. Jos pergyvena,kad jos vizualiai netrauks vyro.
Atsakyti
QUOTE(Narnis @ 2008 11 09, 00:25)
Pratęskime temelę, nes praeita jau uždaryta, o klausimas aktualus kaip mačiau.
Mumi su žmona dar vaikų neturim, bet manau, kad gimdyme dalyvausiu  4u.gif

aš dalyvavau prieš ir iškart poto kai pakvietė, bet per patį gimdymą nebuvau, nes mano tvirtu įsitikinimu vyrui ten nevieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 08, 19:37)
aš dalyvavau prieš ir iškart poto kai pakvietė, bet per patį gimdymą nebuvau, nes mano tvirtu įsitikinimu vyrui ten nevieta  smile.gif

Cia jusu paties apsisprendimas, kad jus nenorejote buti per pati gimdyma ir tai tikrai nera blogai.Kaip ir nera blogai , jei vyras apsisprendzia pasilikti ir per pati gimdyma. Tik smalsu , kodel jusu isitikinimas buvo toks tvirtas. Prasyciau ir tvirto atsakymo is tvirto vyro mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 08, 19:38)
Cia jusu paties apsisprendimas, kad jus nenorejote buti per pati gimdyma ir tai tikrai nera blogai.Kaip ir nera blogai , jei vyras apsisprendzia pasilikti ir per pati gimdyma. Tik smalsu , kodel jusu isitikinimas buvo toks tvirtas. Prasyciau ir tvirto atsakymo is tvirto vyro mirksiukas.gif  smile.gif

todėl , kad daugeliui vyrų poto kai pamato savo moterį toje būklėję gimdymo metu, vėliau kyla daug bėdų netik seksualiniame gyvenime bet ir psichologinėje vyro savijautoje, neveltui jau senų senovėje vyrą išvarydavo gimdant, kad to nematytų, matyt gamta taip surėdė, kad gimimo stebūklas turi turėt savo paslapčių
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 08, 20:06)
todėl , kad daugeliui vyrų poto kai pamato savo moterį toje būklėję gimdymo metu, vėliau kyla daug bėdų netik seksualiniame gyvenime bet ir psichologinėje vyro savijautoje, neveltui jau senų senovėje vyrą išvarydavo gimdant, kad to nematytų, matyt gamta taip surėdė, kad gimimo stebūklas turi turėt savo paslapčių

O Jūs nemanote, kad tokiu atveju tokie santykiai nėra tikri? Kažkokia meilė su išlygom: nematysiu - mylėsiu, pamatysiu - viskas, ate brangioji...
Atsakyti
Antra kart jei tektu gimdyti, turbut nenoreciau, kad vyras dalyvautu. kazkaip jis mane trikde, suprantu, kad ir jam neramu buvo, bet kuo puikiausiai buciau atlaikiusi ir viena. smile.gif
Atsakyti
Per pirmaji gimdyma vyras atvaziavo aplankyti ir pataike tokiu laiku-jau kankinausi gimdykloje.Daktaras paklause ar neisvarysiu ir ivede jau aprengta specialiais drabuziais.
Manau jam nejauku buvo kai skausmai man prasidedavo.Tad antrji karta buvau viena,na zinoma su profesionalu komanda.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 08, 12:27)
tiesa pasakius nieko beveik nesupratau, tik supratau, kad vyrui nera reikalo prie koju stoveti.Na nera tai nera.Pagal jus vyras ateina i gimdykla, atsistoja kaip stuobrys prie koju ir laukia, is kur gi tas vaikas dabar islys?Aha, pamate, dabar nebenores ten savo galo merkti.
Paskaitykite temoje moteru pasisakymus. Jos pergyvena,kad jos vizualiai netrauks vyro.

Akivaizdu,kad nesupratote,tikriausiai iš mano posmų skaitėte tik šį.Mano vyras dalivavo gimdyme ir kaip stuobrys nestovėjo man prie kojų,buvo nuo pradžios iki pabaigos,per patį gimdyma dėjo kažkokią kaukę,kad sumažint skausmus.Gimdžiau be jokių nuskausminimų,kartais net nuovoką prarasdavau kur esu ir kas vyksta,tai negirdėdavau net ką gyditojai sakydavo,bet vyras vis pakartodavo ir aš susivokdavau,labai man padėjo,buvo gera jaus,kad mylimas žmogus šalia ir aš neviena.Gyditoja matė,kad gimdymas jo visai netrigdo,tai net pasiūlė paliest vaiko galvyte kai pradėjo lyst(šito tai nelabai norėjau).Po gimdymo nepasikeitė,nei vyro požiūris į mane,nei mūsų santykiai,jaučiau tik dėkingumą,kad ištvėriau gimdymo skausmus ir pagimdžiau jam gražų sunelį.Dėl sexo tai jis skaičiavo dienas kada vėl galėsim pasimylėti.
Atsakyti