Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Dabar galvoju, kad nenoreciau, kad maniskis dalyvautu, gal kai lauksiuos noresiu mirksiukas.gif Tik man absurdiskai atrodo filmavimai gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 06, 19:09)
Dabar galvoju, kad nenoreciau, kad maniskis dalyvautu, gal kai lauksiuos noresiu  mirksiukas.gif Tik man absurdiskai atrodo filmavimai gimdymo  doh.gif

Man irgi...
Atsakyti
as is pradziu nenorejau, kad dalyvautu, vyras irgi nesiverze. bet kai pilvukas eme dideti lyg isprotejes, o laikas tikseti, apeme siaubas. paklausiau vyro, gal visgi galetu dalyvaut... smile.gif ir buvo nuostabu. thumbup.gif
Atsakyti
Man dalyvaut nieko baisaus, asmeninis reikalas kiekvieno ir teise rinktis, bet filmuot doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 01, 22:46)
Ko jus cia gailit to kvailio, jam iki tikros moters dar 10 metu treniruotis prie kompiuterio.. O jus cia jo jau apie vaikus klausinejat.

O jei rimtai tai as esu uz dalyvavyma gimdyme ir pats tikrai dalyvausi kai mano brangioji gimdys. Zinoma busiu susitaikes su visais negraziais ir kaltinanciais zodziais kuriuos ji man issakys gimdymo metu..

As dalyvavau ir dalyvauciau dar jei teks gimdyt - o kaltinanciu ir negraziu zodziu nebuvo. Labai viskas super manau buvo. Gime sveika dukryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 06, 22:14)
Man dalyvaut nieko baisaus, asmeninis reikalas kiekvieno ir teise rinktis, bet filmuot  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

pritariu kad filmuoti tai nesamone schmoll.gif jei pamatyciau savo vyra filmuojanti tai butu daug pyp.......
Atsakyti
Maniskis dalyvavo nei alpo nei dar kas negero jam nesidare biggrin.gif Kai pakalbam apie gimdyma - dziaugiasi, kad buvo kartu.

P.S. Kiekvieno asmeninis reikalas ar nori dalyvaut gimdyme ir daug visokiu niuansu, bet asmeniskai as nesuprantu kas kitus gasdina?.. Taigi ne vyras kudiki priima (nekalbu apie ekstrinius atvejus, kai aplinkybes susiklosto kitaip, kad nera kam priimt gimstancio kudikio), tam yra akusere, o jei atsistojo salia akuseres, o ne salia savo brangiosios...tai cia jau atskira tema biggrin.gif
Atsakyti
A va prisiminiau kad maniškis pabalo visas tik kai pamatė kaip man epidūrą daro- tai tada jam pasiūlė išeit ir jis mielai sutiko, bet paskui visai normaliai atbuvo, nes esmė buvo ne paspoksot ir galvot kas čia bjauru o kas ne, o kuo daugiau padėt man atvargt ir mažyliui greičiau gimt.
visi kas pamiršę vaiko gimimą ar jame nebuvę niekad nepagalvoja kad normalaus šeimą mylinčio vyro galvoje tuo metu sukasi visai kitos mintys.moteriai skauda kūną- jam sielą, abu laukia sveiko vaikelio, nerimauja , nori greičiau ir lengviau....apie tai kas šlykštu nėra kada galvoti.
Atsakyti
QUOTE(garbanota 123 @ 2009 11 07, 22:17)
pritariu kad filmuoti tai nesamone schmoll.gif  jei pamatyciau savo vyra filmuojanti tai butu daug pyp.......

Mano vyras nei saremių,nei gimdymo nefilmavo,net jai būtų norėjas,tai netas galvoj buvo,net nebūtų buve kada.Tik vyro balsas ir rankos paspaudimas pažadindavo mane ir primindavo,kad reikia stumt.Tačiau jau po visko kai vaikelį uždėjo ant pilvo tai nufilmavo kaip jis toks mažutis šliaužia man prie krutinės,pirmieji vaikučio garsai girdisi ir susižavėjas,drebantis vyro balsas biggrin.gif Tačiau tos vaizdajuostės taip ir nepažiūrėjau dar,nes po gimdymo dar ilgai negalėjau žiūrėt ir apie jį galvot,o paskui pamiršau,tik girdėjau kažkada kai vyras žiūrėjo ir šypsojosi.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 11 10, 14:45)
Mano vyras nei saremių,nei gimdymo nefilmavo,net jai būtų norėjas,tai netas galvoj buvo,net nebūtų buve kada.Tik vyro balsas ir rankos paspaudimas pažadindavo mane ir primindavo,kad reikia stumt.Tačiau jau po visko kai vaikelį uždėjo ant pilvo tai nufilmavo kaip jis toks mažutis šliaužia man prie krutinės,pirmieji vaikučio garsai girdisi ir susižavėjas,drebantis vyro balsas biggrin.gif Tačiau tos vaizdajuostės taip ir nepažiūrėjau dar,nes po gimdymo dar ilgai negalėjau žiūrėt ir apie jį galvot,o paskui pamiršau,tik girdėjau kažkada kai vyras žiūrėjo ir šypsojosi.

blink.gif O jusu vaikelis tik gime ir jau SLIAUZE? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 10, 16:08)
blink.gif  O jusu vaikelis tik gime ir jau SLIAUZE?  blink.gif

čia tiesiog žodis ne tas parinktas ir tiek. smile.gif ką tik gimę jie, sakyčiau, kepurnėjasi, krebžda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 10, 15:08)
blink.gif  O jusu vaikelis tik gime ir jau SLIAUZE?  blink.gif

O jūs nežinojot,kad ką tik gimusį kūdikį neprideda prie pat papo,o padeda ant pilvo ir jis visaip iriasi iki mamos papo pagal pieno kvapą.Žinoma tai netoks šliaužimas kaip vėliau kai ima šliaužioti,bet judina kojytes ir rankytes ir tikrai juda link papo ir pats jį susiranda.
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2009 11 10, 16:45)
čia tiesiog žodis ne tas parinktas ir tiek.  smile.gif ką tik gimę jie, sakyčiau, kepurnėjasi, krebžda smile.gif

Na taip tą ir norėjau pasakyt,bet maniau gimdžiusios moterys supras apie kokį šliaužimą kalbu,bet jai gyditoja pati prinešė ir pridėjo prie papo,ta ji gal ir nežino kas tai yra.
Atsakyti