Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

smile.gif+2009 10 27, 15:10-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 10 27, 15:10)
Na bet vyrai girti dar ne tokių dalykų būna prišneka, o paskui teisinasi- taigi girtas buvau  rolleyes.gif O paskaičiavus kiek kartų mes moterys gimdom gyvenime ir kiek jie nusigeria..... ax.gif

Alkoholis kenkia sveikatai ir šeimos gerovei... Negalima leisti vyrui tiek nusigerti, kad net visokių dalykų prišnekėtų...
Atsakyti
smile.gif+2009 10 27, 14:10-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 10 27, 14:10)
Na bet vyrai girti dar ne tokių dalykų būna prišneka, o paskui teisinasi- taigi girtas buvau  rolleyes.gif O paskaičiavus kiek kartų mes moterys gimdom gyvenime ir kiek jie nusigeria..... ax.gif

Kam girtam vyrui dalyvauti gimdyme?

Aš ir dalyvavau ir nesigailiu, jausmas toks keistas.
Atsakyti
Aš jums pasakysiu, kad nors visad norėjau, kad vyras dalyvautų, niekad to neįsivaizdavau ir vis suabejodavau, ar tikrai visas skausmo grimasas verta rodyt. Net sąrėmių pradžioj buvo keista ir juokinga juos kęst - viena kambary raiviausi, o kai prieidavo vyras - kažkaip santūriau bandžiau. Bet kai skausmai ėmė stiprėt ir dažnėt, visi įsitikinimai lėkė velniop, grimasos buvo dzin, ir kad ėmiau šaukt smile.gif Vyras gi irgi nusigando ir streso gavo smile.gif Bet po tos nakties regis abiejų kraujas ir skausmas susimaišė, tabu išnyko.
O va 100 gramų tai aš vyro vietoj būčiau išgėrus - bent jau pačiai ant drąsos tai norėjosi labai...
Atsakyti
QUOTE(Wizard @ 2009 10 27, 15:37)
Kam girtam vyrui dalyvauti gimdyme?

Aš ir dalyvavau ir nesigailiu, jausmas toks keistas.

ne taip supratot doh.gif aš apie negražius žodžius per gimdymą kurių bijo kai kurios kad pasakys, užtai vyro neįsileidžia.tai ir sakau kad šito bijot nereikia nes jie prie mūsų dar ne tiek girti prišneka
Atsakyti
Išvis, tai bene vienintelė situacija, kada galima vyrą apšaukt, o jis nuosaikiai tai priims ir nepyks, nes padėtis sudėtinga. Aš vyrui šiaip nieko griežtesnio nepasakyčiau, bet gimdant jis buvo kaip niekad pakantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EvitaMaria @ 2009 10 29, 13:35)
Išvis, tai bene vienintelė situacija, kada galima vyrą apšaukt, o jis nuosaikiai tai priims ir nepyks, nes padėtis sudėtinga. Aš vyrui šiaip nieko griežtesnio nepasakyčiau, bet gimdant jis buvo kaip niekad pakantus smile.gif

Štai vat toks moterų mastymas tai man labai nepatinka.Negalima naudotis nei nieštumu,nei gimdymu,nei vaikais-norint pašokdinti vyrą.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 29, 13:59)
Štai vat toks moterų mastymas tai man labai nepatinka.Negalima naudotis nei nieštumu,nei gimdymu,nei vaikais-norint pašokdinti vyrą.

norint pasokdinti vyra, galima naudotis visomis imanomomis priemonemis, daznai ir be gaislescio, nes kitaip gali uzlipt ant galvos, kaip kad ir suo, vaikas ar virsininkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 10 29, 16:06)
<...>kaip kad ir suo, vaikas ar virsininkas  biggrin.gif

...arba žmona.
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 10 29, 16:06)
norint pasokdinti vyra, galima naudotis visomis imanomomis priemonemis, daznai ir be gaislescio, nes kitaip gali uzlipt ant galvos, kaip kad ir suo, vaikas ar virsininkas  biggrin.gif

Užuojauta jūsų vyrui?Tikiuosi jis kadanors atsitokės.
Atsakyti
mano vyras galima sakyti dalinai dalyvavo gimdyme, kol kankinausi ant stalo - budejo salia doh.gif kai isveze mane i operacine, budejo uz duru..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.183 @ 2009 10 31, 22:51)
gal jis durnas...
Kam reikia budeti prie duru...cia, kad tu tipo, nepabegtum?

daugelis vyru,panasiu paziuru i tavo - avinu banda. vyriski pernelyg, savo vaika antra diena po gimimo ateina paziureti , zinai, darbai, "uzimtumas"..
zinau istorija apie "menta kriminalista", kuriam apie dukros gimima zulikai pranese ..
budejimas prie gimdymo palatos, moralinis principas, aisku pas tokius individus, vyriskos gimines, kurie ji turi..

Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 29, 23:27)
Užuojauta jūsų vyrui?Tikiuosi jis kadanors atsitokės.

as tau siulau uzjausti savo uzuojautos verta vyra ir tiketis, kad tavo uzuojautos vertas vyras atsitoketu arba ne. o is maniskio kazko tiketis as tau nesiulyciau...
Atsakyti