Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(_Remigijus_ @ 2009 01 15, 22:05)
Ka gi matau moteriskes nusivylusios, kad vuru nuomones cia nera sia tema.
Galiu kazkiek pasidalinti iformacija, kuria teko paciam girdeti.

Vieni vyrai nori dalyvauti, ir jaucia pareiga palaikyti savo mylima zmogu.
Kiti kategoriskai nenori, nes jiems tai atrodo kazkas baisaus.

Nuomone is tu vyru, kurie mate ir buvo per gimdyma salia: vieni dziaugiasi, net verkia, kaip kad anksciau cia moteris pasidziauge. (p.s. moteriskems kurios prie to pasakymo prikibo, ji nepasake, kad vyro asaros buvo svarbesnes nei gimes vaikelis, tiesiog atsake i tema nesipletodama apie asmenines savijautas aplamai, paminetas buvo trumpas momentas, kuris jai suteke papildomo dziaugsmo. Zmogus myli, o kazkas ryskiai pavydi.)
kiti pasislyksti visu procesu ir ilga laika negali normaliai myletis su zmona.
Tai tiek teko girdeti...

Mano asmenine nuomone: Palaikyti mylima moteri ir pasitikti vaikeli kartu yra labai grazu ir pagirtina, nuo to ir prasideda tevyste tik vaikui gimus.  Tik sunku atsakyti ar esu toks stiprus, buti salia ir negaleti padaryti nieko, tam kad maziau skausmo matyciau mylimo zmogaus veide. Mano pacio noras daug itakojamas butu ir mylimosios noro, ar reikalingas salia, ar lengviau kai manes nebus salia, nes manau apie vyro dalyvavima moterys ir turi savo noru.
Tie,kurie nenori,nebutinai galvoja,kad tai kazkas baisaus. Visiska nesamone! As nei pati nenorejau,nei vyras.Kaip man nepatinka tokie seilejimaisi... atsiprasau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 01 lapkričio 2009 - 16:00
QUOTE(Laaila @ 2009 11 01, 20:16)
su kazkuo mane supainiojai... sakau, kad gert maziau reikia  mirksiukas.gif

o ka jus manote apie vyro dalyvavyma gimdyme?
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 11 01, 20:30)
o ka jus manote apie vyro dalyvavyma gimdyme?

Gimdymo metu mane maziausia domina dalyvaujantys vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ko jus cia gailit to kvailio, jam iki tikros moters dar 10 metu treniruotis prie kompiuterio.. O jus cia jo jau apie vaikus klausinejat.

O jei rimtai tai as esu uz dalyvavyma gimdyme ir pats tikrai dalyvausi kai mano brangioji gimdys. Zinoma busiu susitaikes su visais negraziais ir kaltinanciais zodziais kuriuos ji man issakys gimdymo metu..
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 01, 22:46)
Ko jus cia gailit to kvailio, jam iki tikros moters dar 10 metu treniruotis prie kompiuterio.. O jus cia jo jau apie vaikus klausinejat.

O jei rimtai tai as esu uz dalyvavyma gimdyme ir pats tikrai dalyvausi kai mano brangioji gimdys. Zinoma busiu susitaikes su visais negraziais ir kaltinanciais zodziais kuriuos ji man issakys gimdymo metu..

kaip miela , daugiau tokiu minciu is vyru puses galetu buti mirksiukas.gif 4u.gif
turi vertybes, turbut brangiausioji irgi, taigi gyvenat pilnavertiska gyvenima. kitaip tariant turi ir smagius pasidulkinimus, kurie yra vyriskumo irodymas, ir uzuoveja kilus gyvenimo audroms..
nepasakyciau kad blondinas yra kvailys, tik tiesmukiskas ir toks "chamlo" forume kalbedamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringute22: 01 lapkričio 2009 - 22:26
Na toks jau esu tongue.gif

Man tai bus nuostabi, stebuklinga ir nepaprasta diena.. Ir jos tikrai begalo laukiu.. Juk tam ir esu, kad palaikyciau ja. Tam kad varge ir skausme padeciau, laikyciau uz rankos, glostyciau ja, guosciau ir sakyciau tvirtai tikedamas - "VISKAS BUS GERAI".. Istiesu manau kad tai netik moters, bet ir vyro atsakomybe, todel ir yra butina dalyvauti gimdyme - butina tai patirti kartu. Tai turetu labai sustiprinti abipusi rysi..

Bet manau kad esme yra netik gimdymas bet ir visokeriopa pagalba savo moteriai tiek priesgimdyminiame, tiek pogimdiminiame periode..
Atsakyti
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 01, 23:45)
Na toks jau esu tongue.gif

Bet manau kad esme yra netik gimdymas bet ir visokeriopa pagalba savo moteriai tiek priesgimdyminiame, tiek pogimdiminiame periode..

pogimdyminis moters periodas, vyru atzvilgiu, manau sunkesnis nei priesgimdyminis, ruoskis doh.gif smile.gif
Atsakyti
Tai kad as visada pasiruoses.
Atsakyti
Nedalyvavo. As labai nenorejau. Jis irgi nesiverze, nes yra silpnu nervu ant tokiu visokiu dalyku, butu ten dar nualpes . Jei buciau paprasius, butu ejes iskart. Bet kad abieju nuomones sutapo, kad nenorim, tai ir nedalyvavo. Pries tai buvome aptare, as nuosirdziai pasakiau, kad nenoreciau, kad jausiuos nejaukiai. Jis pasake, kad jei man taip geriau, jam taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 02 lapkričio 2009 - 13:37
As tai dalyvavau ir tuo labai dziaugiuosi.As su savo zmonele prabuvau visa para palaikiau jai draugija ir buvau kartu su ja kai atsirado musu princese jausmas buvo nepakartojamas visas drebejau is dziaugsmo vos fotoparata rankose islaikyt galejau o ka dar sneket kai reikejo pirmas nuotraukas daryt smile.gif
Atsakyti
dalyvavau ,ir tuo labai patenkintas biggrin.gif .jausmas tikrai toks neilinis . thumbup.gif
Atsakyti
dalyvavo visus kartus- ir man buvo žymiai lengviau ir jis, kaip sakėsi, neišdildomų įspūdžių patyrė 4u.gif
Atsakyti