Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Anksciau ne norejau bet dabar nuomone keiciasi
Atsakyti
pirmame gimdyme vyras nedalyvavo, nes tada dar nebuvo galima vyrams but kartu. o antrame teko jam sudalyvaut lotuliukas.gif nes primygtinai prasiau ir to nesigailejau nei sekundes! ne, nereikejo man masazu, norejau, kad pamatytu, ka moteriai reikia iskentet. ten ,gimdykloje, pirma karta per desimt kartu pragyventu metu, pamaciau vyro akyse asaras! ir jei tikrai vyras myli savo zmona, tai nieko baisaus jis ten nepamatys
Atsakyti
Norejau dalivauti bet mano meilei cezari dare tai teko uz duru laukti,bet kai maziuka isnese tai ejau i operacine padeti zmona ant nestuvu perkelti...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 22, 08:00)
vaikas abieju darbas,tai ir gimdymas abieju 4u.gif

Aš irgi taip manau, kai MB pareiškė, kad nedalyvaus gimdyme, piktai atrėžiau - "aš irgi!". Pikta, kai moterys žaizdas vienos pačios išsilaižyt turi, o vyras tik džiaugsme dalyvauja. Juk neteisinga, jei ir jam reikia vaiko, tai tegu prisideda prie jo gamybos daugiau nei vien tik apvaisinimu.

Per artimiausius 9 mėn mums rimtas to klausimo svarstymas nenusimato, tai po poros metelių pasipasakosiu įspūdžius, reikėjo to vyro gimdyme ar ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2009 12 29, 22:17)
Aš irgi taip manau, kai MB pareiškė, kad nedalyvaus gimdyme, piktai atrėžiau - "aš irgi!". Pikta, kai moterys žaizdas vienos pačios išsilaižyt turi, o vyras tik džiaugsme dalyvauja. Juk neteisinga, jei ir jam reikia vaiko, tai tegu prisideda prie jo gamybos daugiau nei vien tik apvaisinimu.

Per artimiausius 9 mėn mums rimtas to klausimo svarstymas nenusimato, tai po poros metelių pasipasakosiu įspūdžius, reikėjo to vyro gimdyme ar ne. smile.gif

Na nežinau, aš manau negalima manipuliuoti tuom ir versti vyrą, jei jis tikrai nenori... Tai turi nuspręsti tik pats vyras, laisva valia... Kaip jūs jaustumėtės, jai dėl kažkokio dalyko būtumėte stumiama į kampą... Nes po to ir būna, kad griūna šeimos, atsiranda nesusikalbėjimai ir t.t. Bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 gruodžio 2009 - 21:26
Juk tai nėra kokia apendicito operacija ar pan, vaikai turi būt bendras projektas ir man tas variantas nepriimtinas, kai viską moteris atlieka, o vyras už nieką prie bendraautorių prirašomas...
Juk net plyteles voniai kartu rinkomės, pirkom, klijavom, o skausmus gimdant bendrą kūrinį turiu išgyvent viena, nes jam gali būti nemalonu?.. verysad.gif Vaikas bus lygiai tiek pat mano kiek ir jo, tai kodėl jis gali turėt teisę rinktis, juk aš tai rinktis negalėsiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2009 12 29, 23:25)
Juk net plyteles voniai kartu rinkomės, pirkom, klijavom, o skausmus gimdant bendrą kūrinį turiu išgyvent viena, nes jam gali būti nemalonu?.. verysad.gif  Vaikas bus lygiai tiek pat mano kiek ir jo, tai kodėl jis gali turėt teisę rinktis, juk aš tai rinktis negalėsiu... verysad.gif

kažin ar iš jo, ten per prievartą atvesdinto, daug naudos bus...
Atsakyti
QUOTE(palange @ 2009 12 29, 23:25)
Juk tai nėra kokia apendicito operacija ar pan, vaikai turi būt bendras projektas ir man tas variantas nepriimtinas, kai viską moteris atlieka, o vyras už nieką prie bendraautorių prirašomas...
Juk net plyteles voniai kartu rinkomės, pirkom, klijavom, o skausmus gimdant bendrą kūrinį turiu išgyvent viena, nes jam gali būti nemalonu?.. verysad.gif  Vaikas bus lygiai tiek pat mano kiek ir jo, tai kodėl jis gali turėt teisę rinktis, juk aš tai rinktis negalėsiu... verysad.gif

Toks vaizdas, kad vyrai kalti, kjog negali gimdyti, todėl tą turi daryti vargšės moterys. Deja, gamtoje lygių teisių nėra. doh.gif Aš ne prieš vyro dalyvavimą gimdyme, bet eiti verčiamam nebūtų labai malonu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dendis: 30 gruodžio 2009 - 12:02
QUOTE(palange @ 2009 12 29, 17:25)

Nu ***** rimtai. gal reikėjo tuomet ir atsisakyt pastot, nes kodėl jūs turit nešiot tą vaiką o ne jūsų vyras?? Nepykit, bet man tai skamba vaikiškai. Vyras gali dalyvauti gimdyme savo noru, bet tikrai nepatariu jo versti, juk tai kvaila ir gali rimtai pakenkti judviejų santykiams. Juk ne kiekvienam malonu stebėti kito žmogaus kančias. Mano vyras dalyvavo, dalyvaus ir antrame gimdyme, bet tai jis darė savo noru ir jei jis pasakys ar būtų pasakęs, kad nenori, tikrai nebūtų jo nieks vertę mirksiukas.gif Elgiatės tikrai vaikiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dendis @ 2009 12 30, 13:01)
bet eiti verčiamam nebūtų labai malonu.  g.gif

juk aš irgi darau daugybę dalykų dėl jo, kurie man yra labai nemalonus, nuolat smile.gif o čia jau bendras interesas turėtų būt...

QUOTE(Jersey @ 2009 12 30, 13:36)
gali rimtai pakenkti judviejų santykiams.

dabar galvoju... kai mano mama po nesėkmingos operacijos metus laiko turėjo gyventi su stoma (kai tuštinasi per skylę pilve į maišelį), tai jos vyras turbūt apskritai turėjo išsikraustyti iš namų, kad gink Dieve neužmatytų kokio nemalonaus vaizdelio ir apskritai nematytų mamos tiek fizinių, tiek moralinių kančių, nes tai galėjo pakenkti jų santykiams? unsure.gif

Kaip ten bažnyčioj sako - ir varge, ir džiaugsme? Va šitaip aš suprantu tvirtą vyro ir moters sąjungą. Kvaila, kai moteris vyrui reikalinga, kol graži ir šypsosi, o vyras moteriai - kol uždirba pakankamai pinigų smile.gif

Nenoriu skambėt kategoriškai, aš puikiai suprantu, kad apneštėjus hormonai gali man susukt galvelę ir pati nenorėsiu vyrui rodytis kokį pusmetį, nes jam gali būti nemalonu žiūrėti į pivotą moterį... biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras pirmam gimdyme dalyvavo ir nenumire , bet pamate ka reiskia kudykelio gimimas ir antrame gimdyme zada butinai dalyvauti jug esam kartu, kartu gaminom kudykeli
Man keista kai sako bijo , ko jam bijoti jug ne jis gimdo jam tik palaikyti savo zmona reikia , paskui bjaurisi , idomu savo galo ten kisti nesibjaurejo g.gif cia gimdymas o kur toliau kiti visi gyvenimo isbandymai g.gif senatvei , operacijos, ar bent jau is to zmogaus ir gi nesugebesi susilaukti pagalbos nes jis bijosi kraujo , bijo matyti zmogu kancioje doh.gif
Atsakyti
MB dalyvavo. Antram gimdyme "samaliotas" suluzo, tai jam teko garbe viena koja laikyt. Dabar juokauja, kad dukrele seniau pazista nei as:))
Atsakyti