Įkraunama...
Įkraunama...

Izraelis. Kontrastų šalis :)

Meile, nepamirsk agenturos pavadinimo paklaust. Man idomu kokia butu ekskursijos Jeruzaleje kaina (turiu omenyje noreciau pamatyti Kryziaus kelia, Raudu siena).

O ar imanoma ta padaryti su knyga rankoje, skaitai apie istorines vietas ir pirmyn...mes taip ismaisem Graikija, p. Ispanija...jokiu gidu nereikejo. Ar tas nebutu imanoma Izraelyje?

Gal dar kuri matet delfinus Eilate? Cia mano vyras svaigsta biggrin.gif Kokia kaina butu tokios ekskursijos...ar tiesiog plaukioji tarp ju for free?
Papildyta:
Sorry, kad visko klausineju...tiesiog labai laukiu sios keliones 4u.gif
Atsakyti
I Jeruzale geriau vaziuoti su kelioniu agentura vaziuoti,nes i kai kurias vietas neileidzia pavieniu turistu g.gif
O del agenturos,as pamirsau vakar paklausti,kai siandien gris,paklausiu,jei ji bus atsikelus kai grisiu namo ax.gif
O Eilate viskas brangu.Mes su vyru vaziavome per jo darba,viskas for free,kaip tu sakai,delfinus irgi matem ir su jais plaukiojome.Bet pavieniu turistui viskas kainuoja.Tik nepamirsk,Izraelyje del menkiausiu smulkmenu reikia deretis.O kur kelioniu agenturos veza ir sako,kad ten pigu,niekada nepirk,nes ten brangiausia
Cia tokie mano patarimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2009 02 03, 20:36)
I Jeruzale geriau vaziuoti su kelioniu agentura vaziuoti,nes i kai kurias vietas neileidzia pavieniu turistu g.gif

Mes dar tik pradesim intensyviai rinktis visa reikalinga informacija kelionei, bet si zinute - sokas doh.gif ... Planavom visa kelione keliauti tik savo jegomis, kaip esam iprate, jokiu gidu, tik su knyga ir zemelapiu rankose, o cia dabar tokia zinia... unsure.gif
Gal galetum konkreciau isvardinti vietas, kur pavieniai turistai neileidziami? 4u.gif
Atsakyti
prie radu sienos yra kristaus kelio dalis,kuri tarp arabu ir izraelieciu teritorijos.kartais ten buna neramumai,del to pavieniu turistu daznai neileidzia.Mes su vyru vaziavom su agentura,tai praejom,o kita karta patys,tai musu nepraleido g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2009 02 04, 09:50)
prie radu sienos yra kristaus kelio dalis,kuri tarp arabu ir izraelieciu teritorijos.kartais ten buna neramumai,del to pavieniu turistu daznai neileidzia.Mes su vyru vaziavom su agentura,tai praejom,o kita karta patys,tai musu nepraleido g.gif

Tu tikriausia turi omenyje Betliejų, kuris yra Jeruzalėje bet palestiniečių žemėje už aukštos tvoros ir dviejų pasų kontrolės postų doh.gif mus vežęs gidas -žydas taip pat ten nepateko mus tik perdavė palestiniečiui o pats liko laukti šiapus sienos palestinoje susodino visus į taksi neleido blaškytis po jų teritoriją ir nuvežė tiesiai į Betliejų taipir aš sutinku kad geriau po šventas vietas su ekskursija(Jeruzalėje) nemoku papasakoti kaip adrenalinas gyslom tekėjo ir juo labiaiu kad ten visur su pasais vaikštai bet kada gali patikrinti o ir turgus ,kuris yra senoje Jeruzalėje prie raudų sienos ten juk be gido na nesaugiai jausčiausi , žinai ten kitokia kultūra ir mums laisviems europiečiams tai labai keista kol ten nenuvyksi nesuprasi kas yra kas tai reikia pajausti pirmas šokas bus oro uoste kai eisi pasų kontrolę patikėk... doh.gif nors ir viešbučio vaučerį rodziau maniau nieks manęs ten neįsileis doh.gif
bet vistiek Izraelis nuostabus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija3: 04 vasario 2009 - 17:08
QUOTE(lelija3 @ 2009 02 04, 18:05)
Tu tikriausia turi omenyje Betliejų, kuris yra Jeruzalėje bet palestiniečių žemėje už aukštos tvoros ir dviejų pasų kontrolės postų  doh.gif mus vežęs gidas -žydas taip pat ten nepateko mus tik perdavė palestiniečiui o pats liko laukti šiapus sienos palestinoje susodino visus į taksi neleido blaškytis po jų teritoriją ir nuvežė tiesiai į Betliejų taipir aš sutinku kad geriau po šventas vietas su ekskursija(Jeruzalėje) nemoku papasakoti kaip adrenalinas gyslom tekėjo ir juo labiaiu kad ten visur su pasais vaikštai bet kada gali patikrinti o ir turgus ,kuris yra senoje Jeruzalėje prie raudų sienos ten juk be gido na nesaugiai jausčiausi , žinai ten kitokia kultūra ir mums laisviems europiečiams tai labai keista kol ten nenuvyksi nesuprasi kas yra kas tai reikia pajausti  pirmas šokas bus oro uoste kai eisi pasų kontrolę  patikėk... doh.gif nors ir viešbučio vaučerį rodziau maniau nieks manęs ten neįsileis doh.gif
bet vistiek Izraelis nuostabus

Oij, kažką sumaišėte. Betliejuj nesu buvusi, bet jis tikrai ne prie Raudų sienos...
Mažiausiai 10 km nuo Jaruzalės..

user posted image

Dėl paso, nešiojausi su savim, bet niekas tap ir nepaprašė, nors teko kirsti kelis postblokus su kariškių patikrinimais. Viskas labai civilizuotai ir jokios įtampos.
Oro uoste išvis paprasta...net nusivyliau. Taip ruošiausi apklausai, o teko atsakyti tik į vieną klausimą "su kokiu tikslu atvykau" ir viskas blink.gif
Atsakyti
as nezinau kaip ta vieta vadinasi,daug laiko praejo blush2.gif
Brainwave,as prisipazystu,dar uosves nepaklausiau.vakar buvom vestuvese tai ne tas buvo galvoje.Mano mazylis ten daug prizu laimejo.Uz tai kad davesi be pertraukos. Ikelsiu foto kai laiko bus.
Siandien vel nepamatysiu jos,vaziuojam pas savo draugus,kur mes seniau gyvenome. Nusivesiu fotika ir pafotkinsiu,kaip zmones gyvena prie palestinieciu. Per kelis metus gyvenimo tenai,man ta vieta buvo pati ramiausia Izraelyje biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tiramiska,2009 02 05, 21:41]
Oij, kažką sumaišėte. Betliejuj nesu buvusi, bet jis tikrai ne prie Raudų sienos...
Mažiausiai 10 km nuo Jaruzalės..

Tai jums pasisekĖ mane PApurtė ir pirmyn ir atgal vykstant (MATYT ATRODŽIAU ĮTARTINAI)
žinoma kad Betliejus ne prieraUDŲ SIENOS JIS YRA jKAIP MUMS GIDAS AIŠKINO JERUZALĖS PALESTINOJE(ARABŲ ŽEMĖSE). drinks_cheers.gif.nESU MAČIUS DIDESNIO MIESTO UŽ jERUZALĘ. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija3: 06 vasario 2009 - 13:16
turbut nebuvai Tel-Avive
Brainwave, cia adresas agenturos http://www.travellux.com ji viena is pigesniu Izraelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile0409: 07 vasario 2009 - 17:22
Kaip geriausia nuskristi i Izraeli? Is Rygos l. nepatogu,nes atskrenda 2 val nakties i Tel Aviva. Zmones tures nemiegoti ir vaziuoti musu sutikti blush2.gif
Draugai is Izraelio vasara skrido Izraelio avia linijom EL AL ir tiesiogiai Vilnius-tel Aviv.Bet as nematau kur tie bilietai pardavinejami.Gal tik Izraeli? Ir kiek jie kainuja gal zinot?
Atsakyti
SOS!!!
Sveiki!Labai reike ir labai noriu i Izraeli.Patarkit kaip pigiau.As del vaiko sveikatos,ir siaip visada svajojau ten pabut nors pora dienu.
Bet dabar mums reike minimum 10-15 dienu,ar net ir daugiau.
Esu visiskai zalia kelionese.Vaikui 2 metukai,ir as su vyru ruosiames balandi menesi ten nuvikt.Kelioniu agenturose labai brangu,
patarkit prasau kuriam mieste geriau apsistot,ir gal kas jau buvo Nakvyniu namuose apsistoja???ten pigiau,nei viesbutije.
Aciu visiems isanksto,mums tikrai laaabai reike ten.arciau Negyvosios juros.
kur pigiausiai nupirkt biletus?
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2009 02 07, 17:21)
turbut nebuvai Tel-Avive
Brainwave, cia adresas agenturos http://www.travellux.com ji viena is pigesniu Izraelyje

Čia aš prašiau lotuliukas.gif Taip pat noriu ačiū pasakyti. Peržiūrėjau agentūros puslapiuką, neradau, kuriame ji mieste? Ir kiek supratau tik rusų kalba? Man tai tvarkoje su ja, bet vyras tik angliškai/prancūziškai kalba. Na, bet galėčiau jam išversti.
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2009 02 07, 23:16)
Kaip geriausia nuskristi i Izraeli? Is Rygos l. nepatogu,nes atskrenda 2 val nakties i Tel Aviva. Zmones tures nemiegoti ir vaziuoti musu sutikti blush2.gif
Draugai is Izraelio vasara skrido Izraelio avia linijom EL AL ir tiesiogiai Vilnius-tel Aviv.Bet as nematau kur tie bilietai pardavinejami.Gal tik Izraeli? Ir kiek jie kainuja gal zinot?

Mes nusipirkom bilietus per Varšuvą, ne per Rygą buvo brangesni bilietai. Atskrenda ir labai anksti ryte. Beje, per Rygą yra įvairių laikų (atskrenda ir 2 nakties, ir 4 ar tai 5-ą valandą ryte).
Buvo tiesioginis skrydis su FlyLal'u, bet žinom kas su juo atsitiko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lapa @ 2009 02 08, 03:20)
SOS!!!
Sveiki!Labai reike ir labai noriu i Izraeli.Patarkit kaip pigiau.As del vaiko sveikatos,ir siaip visada svajojau ten pabut nors pora dienu.
Bet dabar mums reike minimum 10-15 dienu,ar net ir daugiau.
Esu visiskai zalia kelionese.Vaikui 2 metukai,ir as su vyru ruosiames balandi menesi ten nuvikt.Kelioniu agenturose labai brangu,
patarkit prasau kuriam mieste geriau apsistot,ir gal kas jau buvo Nakvyniu namuose apsistoja???ten pigiau,nei viesbutije.
Aciu visiems isanksto,mums tikrai laaabai reike ten.arciau Negyvosios juros.
kur pigiausiai nupirkt biletus?

Jei vaikiukui problemos su oda, tai girdėjau labai padeda Negyvoji jūra...
Dar Vilniuje yra SPA centrai, kur naudojamas Neg.jūros vanduo...
Atsakyti