QUOTE(meile0409 @ 2009 02 07, 17:21)
turbut nebuvai Tel-Avive
Brainwave, cia adresas agenturos
http://www.travellux.com ji viena is pigesniu Izraelyje
Čia aš prašiau

Taip pat noriu ačiū pasakyti. Peržiūrėjau agentūros puslapiuką, neradau,
kuriame ji mieste? Ir kiek supratau tik rusų kalba? Man tai tvarkoje su ja, bet vyras tik angliškai/prancūziškai kalba. Na, bet galėčiau jam išversti.
Papildyta:
QUOTE(R&D @ 2009 02 07, 23:16)
Kaip geriausia nuskristi i Izraeli? Is Rygos l. nepatogu,nes atskrenda 2 val nakties i Tel Aviva. Zmones tures nemiegoti ir vaziuoti musu sutikti
Draugai is Izraelio vasara skrido Izraelio avia linijom EL AL ir tiesiogiai Vilnius-tel Aviv.Bet as nematau kur tie bilietai pardavinejami.Gal tik Izraeli? Ir kiek jie kainuja gal zinot?
Mes nusipirkom bilietus per Varšuvą, ne per Rygą buvo brangesni bilietai. Atskrenda ir labai anksti ryte. Beje, per Rygą yra įvairių laikų (atskrenda ir 2 nakties, ir 4 ar tai 5-ą valandą ryte).
Buvo tiesioginis skrydis su FlyLal'u, bet žinom kas su juo atsitiko
Papildyta:
QUOTE(lapa @ 2009 02 08, 03:20)
SOS!!!
Sveiki!Labai reike ir labai noriu i Izraeli.Patarkit kaip pigiau.As del vaiko sveikatos,ir siaip visada svajojau ten pabut nors pora dienu.
Bet dabar mums reike minimum 10-15 dienu,ar net ir daugiau.
Esu visiskai zalia kelionese.Vaikui 2 metukai,ir as su vyru ruosiames balandi menesi ten nuvikt.Kelioniu agenturose labai brangu,
patarkit prasau kuriam mieste geriau apsistot,ir gal kas jau buvo Nakvyniu namuose apsistoja???ten pigiau,nei viesbutije.
Aciu visiems isanksto,mums tikrai laaabai reike ten.arciau Negyvosios juros.
kur pigiausiai nupirkt biletus?
Jei vaikiukui problemos su oda, tai girdėjau labai padeda Negyvoji jūra...
Dar Vilniuje yra SPA centrai, kur naudojamas Neg.jūros vanduo...