Įkraunama...
Įkraunama...

Izraelis. Kontrastų šalis :)

Štai šiam promenade teko kelis vakarus saulę palydėti. Miesto municipalitetas skyrė nemažai lėšų, kad čia būtų poilsio zona. Dabar čia pagyvenę žmonės vaikštinėja, vaikai su dviratukais važinėjasi, sortuojantys su ausinukais bėgioja. Prisėdau ir aš ant suoliuo, ledus lapnoju, į jūrą besileidžiančia saule gėriuosi. O šalia žalias jaunimėlis tūsinasi. Saulėgrąžos, čipsai, buteliukai su gaiviasiais. Pasitrynė, pavalgė ir ką sau manot. Visas šiukšles ant šaligatvio! Praeiviams po kojų! mad.gif Nors šukšliadėžės kas trys žingsniai! mad.gif Ir ne etiopai kokie, grynos ukrainiečių atžalos.

user posted image

Atsakyti
Merginos, koks oras bus kovo pabaigoje Izraelyje? Jaučiu jau turėtų būti šilta?
Atsakyti
Siais laikais atspeti ora yra nerealu...bet kuriam pasaulio kampe. .. g.gif
Afganistane sninga, Ispanija uzpustyta.... Bet pagal viska turetu buti jau gerokai silta. thumbup.gif
Atsakyti
Mano labai didelei nuostabai LT bankas nesuperka šekelių blush2.gif Superka visokius nezinomu saliu pinigus,o Izraelio šekeliu - spam.gif
Wow...
Papildyta:
QUOTE(ozzy @ 2009 01 28, 16:05)
Mano labai didelei nuostabai LT bankas nesuperka šekelių blush2.gif Superka visokius nezinomu saliu pinigus,o Izraelio šekeliu -  spam.gif
Wow...

Jokie LT bankai,ne tik Lietuvos bankas.JOKIE doh.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau ir senaja, ir naujaja tema, ACIU 4u.gif visoms, pasidalinusioms ispudziais ir nuotraukomis. Visa informacija aktuali, nes balandzio men. praleisiu toje salyje.

QUOTE(ozzy @ 2009 01 28, 15:06)
Jokie LT bankai,ne tik Lietuvos bankas.JOKIE doh.gif

Ar tikrai JOKS bankas nesuperka??? Tai kodel Parex skelbiasi superkas ir parduodas (jeigu kasoje turi)? rolleyes.gif
Atsakyti
visose pagrindiniuose bankuose superka sekelius,ju filialiuose-ne.as pati pardaviau sekeliu Lietuvoje,rudeni
Atsakyti
Merginos, turi klausimeliu. Skaiciau pirmaja tema apie Izraeli, bet dar tik ipusejau, nelabai radau kas kiek kainuoja.
Tik pvz. radau autobusu bilietai is oro uosto i Tel Aviva (apie 12 sekeliu, ar tiesa?)

Mane domintu ekskursiju kainos (as labai noreciau Jeruzaleje sventas vietas aplankyti, gal geriau butu su ekskursiju vadove ar patiems su knyga rankoje geriau makaluotis?). Gal galit kainas apytiksliai sekeliais ar doleriais/eurais surasyti. Taip pat kokia benzino kaina? Jei vaziuotume masina is Tel Avivo ar Jeruzales iki Negyvosios juros, kiek mums reiketu benzui atidet?
Ka dovanu parvezt? Ar tiesa, kad smutkes ten pigesnes?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sig: 31 sausio 2009 - 01:12
QUOTE(Sig @ 2009 01 31, 03:11)
Merginos, turi klausimeliu. Skaiciau pirmaja tema apie Izraeli, bet dar tik ipusejau, nelabai radau kas kiek kainuoja.
Tik pvz. radau autobusu bilietai is oro uosto i Tel Aviva (apie 12 sekeliu, ar tiesa?)

Mane domintu ekskursiju kainos (as labai noreciau Jeruzaleje sventas vietas aplankyti, gal geriau butu su ekskursiju vadove ar patiems su knyga rankoje geriau makaluotis?). Gal galit kainas apytiksliai sekeliais ar doleriais/eurais surasyti. Taip pat kokia benzino kaina? Jei vaziuotume masina is Tel Avivo ar Jeruzales iki Negyvosios juros, kiek mums reiketu benzui atidet?

Aciu uz atsakymus 4u.gif

apie autobusa tikrai nezinau,bet nemanau kad tiek kainuoja,bilietai pabrango.traukinys is oro uosto iki Tel avivo kainuoja 22 sekelius,dienos metus,nakties siek tiek brangiau.
Tu labai tiksliu dalyku klausineji,tai labai priklauso nuo kelioniu agenturos,kuris organizuoja keliones. o benzinas 5 sekeliai uz litra.
Atsakyti
[quote=Sig,2009 01 31, 02:11]

mikriukas iš Ben guriono oro uosto iki Jaruzalės vienam žmogui rugsėjo men kainavo 50 šekelių autobusas iš jaruzalės iki negyvosios jūros kainavo 46 šek aš ekskursiją į šventas vietas pirkau iš viešbučio (bunant prie negyvosios juros) tai lupa brangiai 95 doleriai(vienam žmog) kiek žinau jei perki iš tel avivo tai rudenį kainavo 168 šekeliai tai va pabandyk susirinkti travellux google ir pažiūrėk info benžino kainų nežinau deja sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Sig @ 2009 01 31, 02:11)

Aciu uz atsakymus 4u.gif

Idedu nuoroda - info apie Izraelio autobusus. Ten yra ir bilietu kainos.
http://www.egged.co....CategoryID=2704
Taip pat Egged kompanija siulo tura autobusu po Jeruzale, zmogui nuo 60 sekeliu.
http://www.egged.co....CategoryID=2773
Turo metu susidaro bendras vaizdas, kur kas yra, kokie atstumai. Ir siaip idomios informacijos pateikia. O toliau galima ir savarankiskai su zemelapiu vaikscioti po Jeruzale. Tik pries tai pravartu pasiskaitineti internete ar kur kitur apie izymias vietas. Zemelapi pirkau uz 40 sekeliu berods (Izraelis ir t.t. Jeruzale).

Del kuro kiekio, tai pagal atstumus galima pasiskaiciuoti. Nera daug km. Is Tel Avivo iki Negyvosios juros Ein Bokeko bendrojo papludimio berods 3 val vaziavau. Pacia jura, aisku, anksciau privaziuoji, bet iki viesbuciu zona dar valanda kelio.
Idedu faina Izraelio zemelapiuka
http://www.eyeonisrael.com/

Del daiktu, tai nieko super pigaus neradau. Jei kaina patraukli, kokybe seip sau.
Kosmetika siek tiek pigiau vietiniam vaistiniu tinkle. Na, dar nuolaidos buna...
Su dovanom, kas kam patinka. Veza humusa ivairiausia, veza papuosalus, veza nacionalinius atributus..

Atsakyti
Sig, as Izraelyje nusipirkus rusiska laikrasti radau skelbimu apie ekskursijas, jos pigesnes ax.gif Del pirkiniu Izraelyje - viskas labai brangu, mano mama, gyvenanti Izraelyje, savo kasmetiniu apsilankymu Lietuvoje apsiperka cia, nes kainos geresnes smile.gif
Atsakyti
as zinau pigia kelioniu agentura,tik pavadinima pamirsau.uosve gris namo,ji turi zinoti.Kai musu draugai atvaziuoja,tik is ten eskursijas perkam,pigiau nerandam.
O del kosmetikos,reikia pirkti kur gyveni,nes ji pritaikyta klimatui tokiam kur ji daryta. Aisku yra gera firma,Izraelyje,kur daro nenaudodama nei jokiu chemikalu.Mano visa gimine uzsisako,kai as vaziuoju i Lietuva,jie ir pigus ir geri,bent jau jie taip sako smile.gif as mazyliui,savajam,is ju serijos tik perku vaikisko kremuko,kuris tinka ir kunui,ir uzpakaliukui mirksiukas.gif
Atsakyti