Įkraunama...
Įkraunama...

Izraelis. Kontrastų šalis :)

QUOTE(Svetulia @ 2011 04 26, 11:12)
Sveikos.
Ruosiames i Izraeli kazkur liepos pabaigoje. Girdejau, kad bus tiesioginiai skrydziai i Izraeli nuo birzelio. Bet kol kas nieko nerandu. Gal kas ka girdejo? Gal inote kur iigyti bilietus pigiau? Skrendame pas draugus, tad tik bilietu reikia  ax.gif

http://www.westexpre...tel_aviva/44822
Atsakyti
Merginos, noreciau informacijos, ar nuo penktadienio vakaro iki pat sekmadienio ryto, tarkim, Jeruzaleje niekas neveikia? Nevedamos nei ekskursijos, nei lankytinos vietos nedirba, parduotuves, nei viesasis transportas. Ka tuomet tokiu atveju veikti siomis dienomis?
Atsakyti
Sveiki,

Išsiruošėm ir mes į Izraelį. Gal kas buvot lakričio viduryje. kaip oras tokiu metu. Kiek ieškojau info, dar turėtų būti šilta, bet kažin kaip su lietum? Ar nebus lietinga.

QUOTE(pbite @ 2011 03 18, 11:14)
Autorė ne tik kad nepyks, bet ir labai ačiū pasakys  smile.gif.
Juk tam ir rašiau, kad žmonės skaitytų, gal kam naudinga bus, nors jau praėjo treji metai.
Visada malonu, kai kas nors pastebi smile.gif. Ačiū. Sėkmės.

Labai ačiū už išsamų pasakojimą. Perskaičiau viską, užsirašiau kai ką. Tikrai pravers organizuojantis ekskursijas.

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 06 06, 15:50)
Merginos, noreciau informacijos, ar nuo penktadienio vakaro iki pat sekmadienio ryto, tarkim, Jeruzaleje niekas neveikia? Nevedamos nei ekskursijos, nei lankytinos vietos nedirba, parduotuves, nei viesasis transportas. Ka tuomet tokiu atveju veikti siomis dienomis?

Man irgi įdomu, ką tą dieną reikėtų veikti.
Atsakyti
Mane irgi domintų kokie orai būna Izraelyje-Jordanijoje spalio pabaigoje lapkričio pradžio, esu šilumos megėja, norėčiau saulės ir šilto vandes, ar tam būtų palankus toks metas?
Ir kaip geriau į Izraelį-Jordaniją ar patiems skristi ir keliauti su vietinėmis agenturomis, ar skristi su kokia agentūra ir ten vietoj ieškotis ekskursijų, ar geriausiai jau iš karto imti iš agentūros pažintinę-poilsinę kelionę?
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2011 09 22, 12:30)
Mane irgi domintų kokie orai būna Izraelyje-Jordanijoje spalio pabaigoje lapkričio pradžio, esu šilumos megėja, norėčiau saulės ir šilto vandes, ar tam būtų palankus toks metas?
Ir kaip geriau į Izraelį-Jordaniją ar patiems skristi ir keliauti su vietinėmis agenturomis, ar skristi su kokia agentūra ir ten vietoj ieškotis ekskursijų, ar geriausiai jau iš karto imti iš agentūros pažintinę-poilsinę kelionę?

ten bus toks oras kaip cia grazus siltas pavasaris, nei per karsta, nei per salta
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2011 09 22, 10:30)

Mane irgi domina kaip i Jordanija su vietiniais ar agentura geriau? girdejau,kad dvi dienas daroma viza i Jordanija? gal kas buvot, galit patart? Mes is Tabos keliausim, galvoju gal su keltu plaukti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2011 09 22, 11:30)

Sveikos,
tai va, grįžau praėjusią savaitę iš Izraelio. Iš tiesų, kelionė labai patiko. Važiavom ne per agentūrą, o savarankiškai. Ruošiuosi sukurti kelionės fotoreportažą, tik laiko pritrūkstu.
Oras buvo permainingas. Pirmoji diena saulėta,apsirengus buvau trumpom rankovėm (Jeruzalėje). bet vakare gavome krušos. Kitos 2 dienos iki pietų buvo saulėtos, po pietų lijo. Ketvirtą dieną vykom prie Negyvosios jūros, tai buvo jau labai šilta. Visas kitas dienas iki vakaro nelydavo. kai atvykome į butą Netanijoje, šeimininkai pasakė, kad per 2 pastarąsias dienas iškrito 20 proc. metinės Izraelio kritulių normos. Paskutinę dieną (11-21) buvo šilta, maudėmės Tel Avivo paplūdimyje. Kaip supratau, toks lietingas oras lapkričio mėnesį yra neįprastas. Lietūs prasideda truputį vėliau. Tad šį kartą mums ne visai pasisekė.
Atsakyti
Sveiki,
ar čia lankosi žmonės gyvenantys Izraelyje, arba ten gyvenę bent keletą mėnesių? Tai yra ne vien tik turistavę, bet ten buvę ilgesnį laiką?
Atsakyti
Sveiki,
Air Baltic paleido akcijų, tame tarpe ir į Tel Avivą. Jau tuoj skraidys Izraelio avia linijos iš Vilniaus tiesiai.

Gal kas keliavo ten ilgam savaitgaliui ar ilgiau? Kokie įspūdžiai, patarimai?
Atsakyti
Mergiukai,
noriu paklausti. Skrendam į Tel-Avivą per Kijevą. Prisgąsdinom dėl tų sienos patikrų orouostuose. Kokip lygio ten dabar kratymas? Nes anksčiau tai ištardydavo kaip reikiant ir daiktus iškratydavo blink.gif schmoll.gif
Jeigu mano kruopščiai sukrautą lagaminą iškratys, bijau kad atgal nesulys smile.gif
Pasidalinkit įspūdžiais.
Atsakyti
O gal žinot kokios panašiai ekskursijų kainos iš Jordanijos (Akabos) į Petrą, negyvoji jūra ir Jeruzalę, perkant vietoj Jordanijos ir ar aplamai ar organizuojama iš Jordanijos į Izraelį?
Atsakyti
Sveiki
Norėjau paklausti gal kas keliavo į Izraelį su kelionių agentūra LEHKO?
Norėtūsi išgirsti atsiliepimus apie šią agentūrą.
Gal kas parekomenduos kitą kelionių agentūrą, kuri organizuoja geras keliones į šią šalį?
Atsakyti