Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

QUOTE(Laura 1220 @ 2009 10 23, 12:49)
Sveikos, kaip manot kur geriau dėtis breketus ar pas Atėnę, ar pas Liatukienę? 4u.gif

Tik ne pas Atienę schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Jei Klaipėdoj, rekomenduočiau Kristiną Rastenienę arba Vasiliauską 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 10 23, 14:35)
Tik ne pas Atienę  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Jei Klaipėdoj, rekomenduočiau Kristiną Rastenienę arba Vasiliauską  4u.gif

Nu pasidomėsiu K.Rasteniene smile.gif o Atėnė kdl ne? blush2.gif
Atsakyti
Laura, parašiau jums į až smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, sendien as buvau konsultacijoje pas gyditoja Kristina Rsteniene, man pasake kazka panasaus kad mano zandikaulis dar gali augti, todel dar gali nedeti breketu, man 14metu. Kazkas klause apie gyditoja Kristina, man tai labai patiko, labai svelni moteris, gal kas galit patart kokius breketus isideti ar pigesnius (3000lt) ar brangesnius (4500lt)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 10 15, 16:33)
nezinau kas turetu buti per ortodontas, kad imtu kaip uz beligaturinius breketus, o detu paprastus metalinius  ax.gif
siaip tai manau, kad esme siuo atveju ne vaizdas, o ju ypatumai, t.y. su jais yra gydymas trumpesnis ir vizitai pas ortodonta retesni.. kiek ziuriu internete foto, tai vis tiek vaizdas panasus..  ax.gif bet tu damon tikrai idomiu radau, dalis balta, dalis metaline  g.gif nors apie beligaturius raso, kad jie gali buti tik metaliniai  g.gif idomiai cia  ax.gifPapildyta:
beje, pas ka desites breketus?  ax.gif

netyčia ortodontė užklydo... tongue.gif

atsakau - beligatūriniai, jei kalbame apie Damonus, yra ne tik metaliniai, bet ir pusiau skaidrūs, t.y. tik pusė breketo yra nemetalinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lobielta @ 2009 10 28, 17:34)
Sveikutes, sendien as buvau konsultacijoje pas gyditoja Kristina Rsteniene, man pasake kazka panasaus kad mano zandikaulis dar gali augti, todel dar gali nedeti breketu, man 14metu. Kazkas klause apie gyditoja Kristina, man tai labai patiko, labai svelni moteris, gal kas galit patart kokius breketus isideti ar pigesnius (3000lt) ar brangesnius (4500lt)? blush2.gif

o apie kokius breketus eina kalba? siaip svarbu yra kokie tau tinkamiausi, o kitas dalykas tavo (turbut tavo teveliu) finansines galimybes 4u.gif

QUOTE(Ice @ 2009 10 28, 22:45)
netyčia ortodontė užklydo... tongue.gif

atsakau - beligatūriniai, jei kalbame apie Damonus, yra ne tik metaliniai, bet ir pusiau skaidrūs, t.y. tik pusė breketo yra nemetalinė  4u.gif

bigsmile.gif kokie sveciai smile.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Mes galvojame apie Damon arba paprastus geleziniu. g.gif Mum siulo rinktis, ir mes nezinome kurie geresniu, todel laukiu jusu pagalbos. 4u.gif
Atsakyti
laba diena, 4u.gif

Ieškau ortodonto Klaipedoje, iš to ką pavyko surasti atsiliepimuose apie gydytojus, linkstu rinktis K.Rasteniene, tik nerandu kur ji dirba ax.gif O gal dar pasiūlytumėte kur nėra kosminės kainos ir kokybė gera rolleyes.gif Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2009 11 05, 10:44)
laba diena, 4u.gif

Ieškau ortodonto Klaipedoje, iš to ką pavyko surasti atsiliepimuose apie gydytojus, linkstu rinktis K.Rasteniene, tik nerandu kur ji dirba  ax.gif O gal dar pasiūlytumėte kur nėra kosminės kainos ir kokybė gera rolleyes.gif Dėkoju

Kristina Rastenienė, 8 46 412 066, Karoso g 15 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura 1220 @ 2009 10 23, 13:49)
Sveikos, kaip manot kur geriau dėtis breketus ar pas Atėnę, ar pas Liatukienę? 4u.gif

Galiu rekomenduoti Liatukiene. Kaip sakant, musu seimos gydytoja. Abu vaikai buvo pateke jos globon, ir abu labai patenkinti gydymo rezultatais. Jei tureciau trecia vaika, turbut jau gauciau ir nuolaidu kortele bigsmile.gif , nors kiek domejausi, pas ja ir taip kainos maziausios.
Atsakyti
QUOTE(deimante7 @ 2009 11 10, 18:04)
Galiu rekomenduoti Liatukiene. Kaip sakant, musu seimos gydytoja. Abu vaikai buvo pateke jos globon, ir abu labai patenkinti gydymo rezultatais. Jei tureciau trecia vaika, turbut jau gauciau ir nuolaidu kortele  bigsmile.gif , nors kiek domejausi, pas ja ir taip kainos maziausios.

as pas ja lankausi,bet tikrai nepasakyciau,kad kainos maziausios smile.gif Kaip tik pas ja brangoka,nes zinau tiksliai,kad galima ir maziau paklot uz dantu tiesinima...Kad ir ta pati Atiene dirba daug mazesnemios kainomis...Na bet cia jau kiekvienas palei savo kriterijus atsirenka pas ka eiti ir kiek pakloti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lobielta @ 2009 11 04, 22:18)
Mes galvojame apie Damon arba paprastus geleziniu. g.gif  Mum siulo rinktis, ir mes nezinome kurie geresniu, todel laukiu jusu pagalbos. 4u.gif

http://www.vicklinik...lt/orthodontics
cia aprasytos trumpai breketu rusys.. ax.gif gal pades apsisprest..

QUOTE(simutė @ 2009 11 05, 10:44)
laba diena, 4u.gif

Ieškau ortodonto Klaipedoje, iš to ką pavyko surasti atsiliepimuose apie gydytojus, linkstu rinktis K.Rasteniene, tik nerandu kur ji dirba  ax.gif O gal dar pasiūlytumėte kur nėra kosminės kainos ir kokybė gera rolleyes.gif Dėkoju

manau, kad mano ortodontas vasiliauskas ne kosminem kainom dirba.. tiek patys breketai nekainavo labai brangiai, tiek uz kiekviena apsilankyma moku nedaug, nuo 40 iki 120, priklauso ka daro.. 120 mokejau tik viena karta, kaip teko perklijuot nusokusi breketa (dejo nauja), nes susviete su priekiniais dantim pistacijas gliaudyt doh.gif
kaip budama nestuke.gif gulejau patologiniam, turejau breketuota kaimynka pora dienu, tai ji pasakojo, kad breketus dejosi danviteje ir kas menesi uz pasilankymus moka po 200, stabiliai tokia suma blink.gif va cia tai kosmosas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 10 lapkričio 2009 - 22:49