Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

ir man labai idomu, butinai aprasykit apie savo dukryte, kiek kainavo ir t.t. smile.gif as jau esu uzsiregistravusi klijavimui, bet nei sutarem kokiu klijuosim, nei kainos paklausiau, is to pasimetimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2012 10 16, 16:26)
ir man labai idomu, butinai aprasykit apie savo dukryte, kiek kainavo ir t.t. smile.gif as jau esu uzsiregistravusi klijavimui, bet nei sutarem kokiu klijuosim, nei kainos paklausiau, is to pasimetimo biggrin.gif

o kokia pas Jus situacija - kreivi dantukai ar sąkandis blogas? ar dantukų traukt nereikės? o pati kokius esate nusprendusi dėti? 4u.gif
užverčiau klausimukais, bet man viskas įdomu smile.gif
Atsakyti
pas mane situacija is viso, turbut, nestandartine smile.gif man truksta virsuj dvieju dantuku, penktuju. vienoj pusej tarpelis susitraukes ir nesimato, o kitoj likes didelis, kuris trugdo gyventi. tad breketu pagalba meginsim sustumti ta tarpa, kad butu kaip anoj pusej. man pasiule sita varianta, kad butu simetrija burnoj smile.gif klijuosiuos pas rasteniene, as galvoju, kad jinai man beligaturinius klijuos, nes reikes retai lankytis smile.gif
Atsakyti
Kadangi visos kitos temos uzdarytos, todel ir parasiau i sita.Atsiprasau blush2.gif mes desimes Kaune pas gydytoja Latkauskiene.
Atsakyti
QUOTE(Rasidada @ 2012 10 16, 14:49)
Kadangi visos kitos temos uzdarytos, todel ir parasiau i sita.Atsiprasau blush2.gif mes desimes Kaune pas gydytoja Latkauskiene.

tikrai ne visos smile.gif va sita atvira smile.gif
Atsakyti
Pusbroliai tvarkesi cia
http://www.breketai.lt/
Labai patenkinti, situacijos nebuvo lengvos, o dabar grazu ziureti. Tai, kad galima sutvarkyti tokia betvarke mane ir pacia ikvepe detis breketus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2012 10 16, 18:05)
Pusbroliai tvarkesi cia
http://www.breketai.lt/
Labai patenkinti, situacijos nebuvo lengvos, o dabar grazu ziureti. Tai, kad galima sutvarkyti tokia betvarke mane ir pacia ikvepe detis breketus 4u.gif

gal žinote, kokios kainos ten? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2012 10 16, 18:03)
gal žinote, kokios kainos ten? smile.gif

Jie kartu dejosi, tai gal pritaike kokias nuolaidas, sito nezinau. Vienam buvo ant abieju zandikauliu, kitam tik ant virsutinio per visa gydyma abiems isejo virs 9000Lt, kokia konkrecios paslaugos kaina nezinau smile.gif
Atsakyti
Aš jau su breketais viršuje po mėn dės ir apčioje. Dėjausi su Pas Petkinytę Leloj dar tik kelios dienos tai db tik skauda visus dantukus:)
Atsakyti
QUOTE(Laurrr @ 2012 10 21, 14:49)
Aš jau su breketais viršuje po mėn dės ir apčioje. Dėjausi su Pas Petkinytę Leloj dar tik kelios dienos tai db tik skauda visus dantukus:)

sveikinu 4u.gif kokius breketus dėjote? kokia kaina? smile.gif
o kokios problemos buvo su dantukais? labai kreivi buvo ar tik sąkandis blogas? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as eisiu balandzio 5 d. konsultacijai pas gydytoja odontologe ortodonte G.Atienė i LORNA 4u.gif labai idomu ka pasakys man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2013 03 22, 12:51)
Sveikos, as eisiu balandzio 5 d. konsultacijai pas gydytoja odontologe ortodonte G.Atienė i LORNA 4u.gif labai idomu ka pasakys man 4u.gif

Sveika 4u.gif as lornoj rvarkaus dantukus pas G.Atiene. Labai maloni moteris. biggrin.gif
Atsakyti