Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai Klaipėdoje

Laba diena. Labai prašau pagalbos, kas nešiojate nenuimamuosius ortodontinius aparatus (breketus), atsakyti į mano anketos klausimus. Rengiu baigiamąjį diplominį darbą, tad reikalingi Jūsų atsakymai. Anketa anoniminė. Dėkoju iš anksto rolleyes.gif smile.gif http://www.publika. lt/apklausa-15-514b4654e11fc.html po publika nutrinkite tarpą.
Atsakyti
QUOTE(Hilalla @ 2013 03 22, 19:33)
Sveika  4u.gif  as lornoj rvarkaus dantukus pas G.Atiene. Labai maloni moteris.  biggrin.gif

na va ir as jau po vizito, tikrai labai maloni, viska paaiskino man, gera ispudi paliko 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinot ar imanoma susitart, kad uz breketus sumokesiu pvz. Per du kartus sakykim per menesi? Nes visa suma 4200 daugoka iskarto. Ar tokia praktika sitoj vietoj netaikoma ?
Atsakyti
Manau, kad imanoma taip atsiskaityti, bet reikia tartis kas jums juos des smile.gif
Atsakyti
Tada buhalteris tures avansa registruoti, reikia sutarti pasirasyti del mokejimo dalimis ir tam tikromis dienomis po tam tikra suma ir turesite moketi.
Atsakyti
Kur Klaipėdoje devynmečiams deda briketus? ačiū
Atsakyti
Mes dėjomės Lornoje pas gydytoją Atienę.
Atsakyti
QUOTE(Musetti @ 2013 04 05, 15:41)
na va ir as jau po vizito, tikrai labai maloni, viska paaiskino man, gera ispudi paliko 4u.gif

[COLOR=green]

tai dėjotės pas Atienę? jau tikriausiai ir atnešiojot net.. thumbup.gif
aš dabar renkuosi tarp Rastenienės ir Atienės. Tiek prisiskaičiau, kad nebežinau. Mano burnos higienistė rekomenduoja Atienę, pradedu linkt prie jos, bet dar norisi kokį gerą dalyką išgirst:)
Atsakyti
QUOTE(klisinka @ 2015 12 17, 22:47)
[COLOR=green]

tai dėjotės pas Atienę? jau tikriausiai ir atnešiojot net.. thumbup.gif
aš dabar renkuosi tarp Rastenienės ir Atienės. Tiek prisiskaičiau, kad nebežinau. Mano burnos higienistė rekomenduoja Atienę, pradedu linkt prie jos, bet dar norisi kokį gerą dalyką išgirst:)

Mes dejomes pas Atiene. Viskas super.
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2015 12 18, 22:20)
Mes  dejomes  pas  Atiene. Viskas  super.

Džiuguma! aš kaip tik šnd užsiregistravau konsultacijai sausio 8 pas Atienę. Pirmiau Rastenienei skambinau, bet ji tik vasario 29 priims. Apsinaršysiu:)
o kokios pas Atienę dabar kainos?
Atsakyti
QUOTE(klisinka @ 2015 12 19, 01:54)
Džiuguma! aš kaip tik šnd užsiregistravau konsultacijai sausio 8 pas Atienę. Pirmiau Rastenienei skambinau, bet ji tik vasario 29 priims. Apsinaršysiu:)
o kokios pas Atienę dabar kainos?

Oiii dabar nezinau, mes draugavom su ja senokai. Dabar jau keleta metu be breketu su holivudine sypsena
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2015 12 20, 20:31)
Oiii  dabar  nezinau, mes  draugavom  su  ja  senokai. Dabar  jau  keleta  metu  be  breketu su  holivudine  sypsena

Sveikinuuuuuuuuuuu!:) laukiu nesulaukiu ir as tokios
Atsakyti