Laba diena. Labai prašau pagalbos, kas nešiojate nenuimamuosius ortodontinius aparatus (breketus), atsakyti į mano anketos klausimus. Rengiu baigiamąjį diplominį darbą, tad reikalingi Jūsų atsakymai. Anketa anoniminė. Dėkoju iš anksto
http://www.publika. lt/apklausa-15-514b4654e11fc.html po publika nutrinkite tarpą.
QUOTE(Hilalla @ 2013 03 22, 19:33)
na va ir as jau po vizito, tikrai labai maloni, viska paaiskino man, gera ispudi paliko
Sveiki, gal zinot ar imanoma susitart, kad uz breketus sumokesiu pvz. Per du kartus sakykim per menesi? Nes visa suma 4200 daugoka iskarto. Ar tokia praktika sitoj vietoj netaikoma ?
Manau, kad imanoma taip atsiskaityti, bet reikia tartis kas jums juos des
Kur Klaipėdoje devynmečiams deda briketus? ačiū
Mes dėjomės Lornoje pas gydytoją Atienę.
QUOTE(Musetti @ 2013 04 05, 15:41)
na va ir as jau po vizito, tikrai labai maloni, viska paaiskino man, gera ispudi paliko 
[COLOR=green]
tai dėjotės pas Atienę? jau tikriausiai ir atnešiojot net..
aš dabar renkuosi tarp Rastenienės ir Atienės. Tiek prisiskaičiau, kad nebežinau. Mano burnos higienistė rekomenduoja Atienę, pradedu linkt prie jos, bet dar norisi kokį gerą dalyką išgirst:)
QUOTE(klisinka @ 2015 12 17, 22:47)
[COLOR=green]
aš dabar renkuosi tarp Rastenienės ir Atienės. Tiek prisiskaičiau, kad nebežinau. Mano burnos higienistė rekomenduoja Atienę, pradedu linkt prie jos, bet dar norisi kokį gerą dalyką išgirst:)
Mes dejomes pas Atiene. Viskas super.
QUOTE(Dina2 @ 2015 12 18, 22:20)
Mes dejomes pas Atiene. Viskas super.
Džiuguma! aš kaip tik šnd užsiregistravau konsultacijai sausio 8 pas Atienę. Pirmiau Rastenienei skambinau, bet ji tik vasario 29 priims. Apsinaršysiu:)
o kokios pas Atienę dabar kainos?
QUOTE(klisinka @ 2015 12 19, 01:54)
Džiuguma! aš kaip tik šnd užsiregistravau konsultacijai sausio 8 pas Atienę. Pirmiau Rastenienei skambinau, bet ji tik vasario 29 priims. Apsinaršysiu:)
Oiii dabar nezinau, mes draugavom su ja senokai. Dabar jau keleta metu be breketu su holivudine sypsena
QUOTE(Dina2 @ 2015 12 20, 20:31)
Oiii dabar nezinau, mes draugavom su ja senokai. Dabar jau keleta metu be breketu su holivudine sypsena
Sveikinuuuuuuuuuuu!