Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

Sveikutės

QUOTE(migle31 @ 2008 11 13, 19:26)
Sukneles siuva man Italijoj ten toks neįgalių žmonių kooperatyvas yra tai tas sukneles taip išsiuvinėja kad verkt norisi pamačius wub.gif  tikri meno kūriniai. O darbas iš tikrųjų įpatingas. Kad jūs matytumėt merginos kokios tos nuotakos laimingos ateina, kokios susijaudinę kai matuojasi sukneles, o kai rengiasi vestuvių dieną kokios jos pasidaro visos super gražios(kartais kai mergina neturi kas aprengia aš ją rengiu arba savo namuose arba važiuoju pas nuotaką). O jau kai atvažiuoja su suknele po vestuvių tai laimingi būna jaunikiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Vienas tai atvežė suknelė ir didžiausią skruzdėlyna su šampanu atbogino kaip jam patiko nuotaka.

Eina sau, net pavydas apėmė, visą gyvenimą svajojau turėti širdžiai mielą darbą ax.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 13, 20:34)
Aš jau po susirinkimo Bet koks fainas oras lauke - gerą pusvalandį su maže lauke prastovėjom, į mėnulį pavėpsojom  biggrin.gif . Taip gaivu ir gryna.  wub.gif
Beje, Lina31 - brolis dėsto geografiją - kūno kultūrą .

Oho, koks universalas tavo brolis rolleyes.gif Deja, geografą tik vieną pažįstu ten - Padriezą biggrin.gif Liuka mokytojas - svajakas.

Jjurgitas čia mano Paulytės istorija http://www.supermama...?...2163&st=108 antras postas
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 14, 09:52)
swoon.gif  TIK ....... man jei vienas kartas prispiria, tai aš jau beveik bliaunu  tongue.gif ......

doh.gif lotuliukas.gif nu tu gal nenėščia, a? o gal jau????

nu man tai būdavo ir po penkiolika kartų per naktį ir dešimt, čia tik keturi - čia gi mizeris... praeitą naktį gal penkiolika kartų buvau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
STT del tos mano burejos:

na ateiti gana sviesia nupiese... sakyciau visai zemiska... nepribure be galo be proto... auksu neapipyle ateities... realistiskai... o kai kas pildysis tai jum vis parasysiu, kad tas ir tas issipilde...

Labas rytas... beje... pamirsau vel pasisveikinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 14, 01:13)
Labukas.
Sveikos prisijungusios, naujos mamytės. Kaip sparčiai čia mūsų daugėja... verysad.gif
Jei ką domina mano istorija, tai ji aprašyta puslapy www.rugute.lt / Vaikų sala / Atminkime juos / Aleksas Juknevičius. Istorija labai liūdna. Rašiau viską, ką tuomet jaučiau... Daug kas išblėso atminty - turiu omeny, jausmai ilgainiui kito, maišėsi.
Žemyna, laukiam tavęs. Aūūū...  tongue.gif
Apie paminkliukus: mes darėme iš paprasto juodo akmens, bet jame iškalė meistras miegantį kūdikį-angeliuką ant debesėlio. Ligoninėje šalia Alekso lovelės buvau pakabinus tokį pat paveikslėlį, mažius dažnai rimtai jį studijuodavo, jam labai patiko.
Sveikatos visoms, kas serga. Ir saldžių sapnų.  wacko.gif
Papildyta:
Avyte, linksmi tavo paveiksliukai...  biggrin.gif

Perskaičiau visą istoriją verysad.gif Puikiausiai žinau gyvenimą ligoninėj, Žinau ką reiškia zuikio miegas kai miegi taip kad girdėtum vaiko kvėpavimą ir jei užmiegi stipriau tuoj pat šoki ir žiūri ar dar kvėpuoja mažutlis o širdis daužosi taip jog skamba palatos sienos, žinau ką reiškia visą naktį nešiot vaiką ant rankų kai jis sveria 20 kg. o ryte rankos taip sutinsta kad pirštai nesusilenkia žinau ką reiškia miegot per parą po 3-4 val aš taip gyvenau keturis su puse metų tik mano vaikui gal neteko ištvert tu chemoterapijų ir tiek kateterių bei lašelinių. Užuojauta tau brangioji.
Atsakyti
Labas rytas
STT, dar komplekte vis dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 11:17)
doh.gif  lotuliukas.gif  nu tu gal nenėščia, a? o gal jau????

nu man tai būdavo ir po penkiolika kartų per naktį ir dešimt, čia tik keturi - čia gi mizeris... praeitą naktį gal penkiolika kartų buvau biggrin.gif  blush2.gif

Jooooo užjaučiu .... bet keturi kartai irgi labai jau daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pabaigoj tai tris eidavau per naktį doh.gif įvertinant tai jog mūsų miegamasis trečiam aukšte o tualetas antram pakako ir tų trijų karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 14, 11:08)
Labas rytas
STT, dar komplekte vis dar? blush2.gif

o kaip tau atrodo???? doh.gif

aš po vonios - kaip baltas čelovekas.... va...
Atsakyti
Sveikutes,

Biciuk laikykis 4u.gif Noreciau truputeli i dusiuka ilisti ax.gif Zinoma jei galima blush2.gif Ar gali parasyti ukiskai (man kaip be medicininio issilavinimo - profanei) kokios gresmes tavo busimam numanomam nestumui. Nes vis kyla kl. kokios gresmes? Skaitau postus, tai sorry Hcg nieko man nesufleruoja. Galiu tik apie Hb paporinti. Ir dar noreciau Tave apkrauti papildomu kl. lotuliukas.gif Man idomi Tavo nuomone bigsmile.gif Ar gali gimda nusibrozdinti, itrukti. Ar imanomas toks dalykas. Ar gimdant tik kaklelis gali trukti, plysti blink.gif Zinoma gimdant. Labai jau issigandau, kai gimdymo namuose man pasake, kad kita nestuma reikes atsargiai nesioti blink.gif Jetau kas per velnias. Juk netrukau tik apibrozdinimai (nesiuvo, o siek tiek pridegino). Cia man iskilo kl. tik po poros men.
Sorry, kad apkroviau ax.gif

STT kaip TU???? Tikiuosi puskos gun_bandana.gif nepaemei.
O koks Tavo avataras thumbup.gif

Vdapr laukiu issipildanciu faktu:)

Migle31 nerealu tureti megstama darba. Iki nelaimes as irgi turejau (turiu) megstama darba. Tiesiog kaifavau. Niekas netikejo, kad galima eiti i darba, kaip i svente blink.gif Po nelaimes kazkaip apsiverte viskas. Myliu savo sriti, bet kad jau eiciau, kaip i svente nepasakyciau. Bet manau, kad tai nuotaiku kaita.

Na su tom suknelem negaliu nutyleti. Turiu as viena vestuvine suknele. Niekaip negaliu prakisti. Tokia klasikine, rafinuota, sampano spalvos,zymios musu dizaineres. Visos kainos issigasta lotuliukas.gif Noriu tik pasiteirauti ar Tavo saloniukas nepaimtu lotuliukas.gif As tik pasiteiravau ax.gif

Aviuk, kaip sveikatele???

Feja Diveja darbstuolyte. Kaip uzsukta lotuliukas.gif Darbas, namu ruosa, speja atsizymeti vel kazkur lekia doh.gif Energijos uztaisas lotuliukas.gif

Kazkaip mislingai Amade dingo g.gif Rytines kavos nepasiulo...Auuuu

Ir rugseje reta viesnia mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Nu nors siek tiek ilgiau pamiegojau siandien thumbup.gif Vakar sulaukiau SB,pamaitinau,ir nuejom miegot....
Ziuriu siand dar nelyja,reik lipt is lovos ir vaziuot pas savo angeliuka.

QUOTE(sandrynja @ 2008 11 13, 21:10)
*Hmmmm, pas mus siandien visa diena sviete saulute. Su direktoriuke 4val lauke prabuvom. Fantastika koks oras. Ir dabar jokio ruko!Varykit pas mus, mes su vyru svenciam savo pazinties diena, tai ir jums visokiu skanumynu atiteks , o be to mes regioniniam parke gyvenam.., pro langa upe matosi...laukiam!

**Kuri cia kepet, Andrytes pyraga, nebepamenu g.gif . Kepiau ir as , ir man kietokas gavosi, bet MB skrandis tik akmenu nevirskina, tai viska sutvarke thumbup.gif

O pas mus saule islys turbut tada,kada as vel dirbsiu(ryt poryt doh.gif )
*O mes siandien su SB irgi svesim savo pazinties metines(dar tik septintasias blush-anim-cl.gif )Jauciu varysim pasisedet kur nors su sulciu taurem(abu antibus geriam doh.gif ir net smileysex.gif uzdrausta! )
I svecius megstu as vazinet!!!! Gal mum pakeliui buna?Kur tu apsistojus?????
**as kepiau... ax.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 11 13, 21:17)
nu negaliu, kad juokiaus pamacius
paziurekit sita ir sita

lotuliukas.gif cia geras!!!!!!

QUOTE(vdapr @ 2008 11 14, 00:29)

Aplamai kazkaip man sunku paskutiniu metu... kas tai itakojo - nezinau... KAzkaip sunku man ir tiek... Dar mama siandien pasake, kad sapnavo mano Augustuka... as jo nesapnuoju... o taip noreciau bent sapne isgirst, kad jam ten dabar gerai...

Nezinau siandien ir pas ta bureja ejau, kad gauciau spyri i uzupakali, kad i prieki vel pradeciau irtis... nezinau vel pradedu griebtis siaudo... nes jauciu kad vel skesti pradedu... nezinau, gal nuo antradienio reikaliukai pasitaisys... darbas prasides...

console.gif laikykis,VDAPR. O darbas tikrai pades uzsimirsti...
As vis atsimenu,kai as nenorejau eit darban,o tu tada sakei,kad tau darbas dar taip toli ir tu jo nesulauki.... Va ir sulaukei!!!!
Man nebelieka laiko asarom...seniai jau verkiau.....o liudet galiu visur,ir darbe.....Darbas atbukina jausmus....(gal tik maniskis),o ypac man po tokios savaites....bet gal ir gerai....ji vistiek visada mano sirdyje heart.gif

QUOTE(bicė @ 2008 11 14, 01:05)
Sveikutes pleputes  kumutes

As tai cia vienisa likusi galvoju pasiguosti.
Bet sake jau gerti foline , nusipirkau, bet kol to Hcg nesuzinosiu tai nepradesiu.

Laikom kuscius uz tave!!!!!!!!!
Man toks itarimas kyla,kad mes urmu cia visos pastosim ir dziaugsimes savo pilvukais 4u.gif (tokia svajone....)
Ir as jau buvau pradejus foline gerti,bet del antibu ir zvakuciu teko nutraukti...O paskui vel tesiu ax.gif

QUOTE(STT @ 2008 11 14, 07:40)
labas rytas
*negimdau - ne ne - šiandien dar misiją turiu - surasti Žemynos placentai tarą!
keliausiu į senukus ieškot...

**aš matyt jau nebenėščia - o pilve pliušinis prisuktas meškiukas

***svajuko dramblionė nebematyt čia mano postų???? nesulauksi -  aš dar negimdysiu ilgai

****o jei rimtai tai kažkas atsitiko šian -  nulūžau vakar dešimtą o šian pusė septynių atsikėliau!  ir tik keturis kartus tūlikan sulakiojau.... nu šakės....  paskutinius tris mėnesius dar nėr taip buvę... ir tai gal dar būčiau parpus, bet vaikas atsikėlė...

*****popietėj pas Kravčenką - jamt pušką ar ne a?

*O as jau tikejausi,kad GAL tongue.gif

** lotuliukas.gif lotuliukas.gif

***aha,ir as laukiu.Kai STT cia nepasirodys,reiskia veiksmas vyksta thumbup.gif O jei dar patiketine parasys,tai tada ne tik stalciai bus atidaryti,bet ir langus praversiu,kad tik viskas lengviau butu!!!!!!!!

****ruosiesi,man atrodo.Organizmas ilsisi pries didiji iviki thumbup.gif

*****imk viska kas po ranka papuola,kad tik pasakytu kad veiksmas prasideda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 14, 08:53)
Deja, geografą tik vieną pažįstu ten - Padriezą biggrin.gif

Direktorius dabar jis. Ar pavaduotojas? g.gif
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 09:17)
doh.gif  lotuliukas.gif  nu tu gal nenėščia, a? o gal jau????

Nežinau. Žiūrėsim gale mėnesio smile.gif . Nors drūčiai - stipriai abejoju.....

STT - AVATARAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš klumpių išvirst galima........ biggrin.gif
Atsakyti
STT,tavo avataras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
I kara pasiruosei???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 14, 12:14)
STT kaip TU???? Tikiuosi puskos gun_bandana.gif nepaemei.

gerai, vat galvoju - jamt nejamt... g.gif

o tu kaip - retai beužsuki - greit pasakok kas gero kaip kas ir ttt

QUOTE(divėja @ 2008 11 14, 12:18)
*****imk viska kas po ranka papuola,kad tik pasakytu kad veiksmas prasideda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aga, jau man požymiai ir ruošimasis ir tt viskas vyksta kasdien apie mėnesį doh.gif
o kad veiksmas vyktų - tai pasakyt jis gali o vat padaryt - nieko.... užtai ir galvoju jamt pušką

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 14, 12:18)
STT - AVATARAS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Iš klumpių išvirst galima........ biggrin.gif

tiksliai atitinka mano būseną blink.gif

jau net liniuotę nusiėmiau - man ryt keturiasdešimt savaičių.... naf.... nenoriu matyt ten nuliuko, nes susibiesinsiu ir tikrai tada puška veiks... ba ryt dar pas pažėrą gi...
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 11 14, 12:21)
STT,tavo avataras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
I kara pasiruosei???? lotuliukas.gif

ja
Atsakyti