Sveikutes,
Biciuk laikykis

Noreciau truputeli i dusiuka ilisti

Zinoma jei galima

Ar gali parasyti ukiskai (man kaip be medicininio issilavinimo - profanei) kokios gresmes tavo busimam numanomam nestumui. Nes vis kyla kl. kokios gresmes? Skaitau postus, tai sorry Hcg nieko man nesufleruoja. Galiu tik apie Hb paporinti. Ir dar noreciau Tave apkrauti papildomu kl.

Man idomi Tavo nuomone

Ar gali gimda nusibrozdinti, itrukti. Ar imanomas toks dalykas. Ar gimdant tik kaklelis gali trukti, plysti

Zinoma gimdant. Labai jau issigandau, kai gimdymo namuose man pasake, kad kita nestuma reikes atsargiai nesioti

Jetau kas per velnias. Juk netrukau tik apibrozdinimai (nesiuvo, o siek tiek pridegino). Cia man iskilo kl. tik po poros men.
Sorry, kad apkroviau
STT kaip TU???? Tikiuosi puskos

nepaemei.
O koks Tavo avataras
Vdapr laukiu issipildanciu faktu:)
Migle31 nerealu tureti megstama darba. Iki nelaimes as irgi turejau (turiu) megstama darba. Tiesiog kaifavau. Niekas netikejo, kad galima eiti i darba, kaip i svente

Po nelaimes kazkaip apsiverte viskas. Myliu savo sriti, bet kad jau eiciau, kaip i svente nepasakyciau. Bet manau, kad tai nuotaiku kaita.
Na su tom suknelem negaliu nutyleti. Turiu as viena vestuvine suknele. Niekaip negaliu prakisti. Tokia klasikine, rafinuota, sampano spalvos,zymios musu dizaineres. Visos kainos issigasta

Noriu tik pasiteirauti ar Tavo saloniukas nepaimtu

As tik pasiteiravau
Aviuk, kaip sveikatele???
Feja Diveja darbstuolyte. Kaip uzsukta

Darbas, namu ruosa, speja atsizymeti vel kazkur lekia

Energijos uztaisas
Kazkaip mislingai Amade dingo

Rytines kavos nepasiulo...Auuuu
Ir rugseje reta viesnia
Atsiūsk nuotraukytes į elektroninį pažiūrėsiu ką galiu padaryt simkeviciene.daiva@zebra.lt