Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

sveikos visos merginos.
tikrai, kad sunku cia su jumis suspeti. gerai bice pasake, kad reiktu ir darba ir vyra ir seima apleisti. siandie as darbe, tai karts nuo karto vis ilisiu pas jus.
mano zuike palikta pas drauge prieziurai, tikiuosi labai nekels triuksmo, nes vakar buvom sveciuose, tai man nuo keliu nenulipo.

QUOTE(STT @ 2008 11 14, 12:04)
o kaip tau atrodo???? doh.gif

aš po vonios - kaip baltas čelovekas.... va...

teisingai, kas ryta dabar tau vonia priklauso, nes vakare jau gali nesulaukti smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif buvau biski kara kompui paskelbus, tai ir dingus buvau blush2.gif atostogas nuo visko pasidariau 4u.gif
STT - jau taip tikejausi, kad parejus rasiu tave be pilvo rolleyes.gif (nepyk, zinau, kad tave nesvietiskai nervina tokie pamastymai mirksiukas.gif )
Atsakyti
Labas rytas
Sveika Amade pradingele 4u.gif Kaip tavo atostogos?
Bice kada žinosi tyrimų rezultatus?
Avyte kaip tavo sveikata šiandien?
Laukiam STT naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 14, 12:40)
sveikutes  4u.gif  buvau biski kara kompui paskelbus, tai ir dingus buvau  blush2.gif  atostogas nuo visko pasidariau  4u.gif
STT - jau taip tikejausi, kad parejus rasiu tave be pilvo  rolleyes.gif  (nepyk, zinau, kad tave nesvietiskai nervina tokie pamastymai mirksiukas.gif )

nu va - kas kompam skelbia, kas daktaram - nu mes čia karingos doh.gif

ai, jau priprantu mirksiukas.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 11 14, 12:50)
Laukiam STT naujienų  4u.gif

aš tau galiu dabar pasakyti žodžius, kuriuos išgirsiu iš savo daktaro
taip kad žinių manau nebus biggrin.gif , eilinė profilaktika pas savo wub.gif
oj ko aš lauksiu taip, kai nebereikės pas jį važinėt blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 11 14, 11:50)
Labas rytas

Avyte kaip tavo sveikata šiandien?

sveikos visos!!

na sveikatyte mana, kad gereja. nosis beveik visiskai nebebega, o kosulys laaaabai sumazejo. bet jeigu dar pakosau karts nuo karto, tai tas kosuliukas dar toks bronchinis manau, ne is gerkles...hmmm...
tai vakare dar nuvaziuosiu i poliklinika pas gyd, kad plaucius paklausytu.
Atsakyti
Nu as jau pagaliau po pusryciu ax.gif Puosiuosi ir lekiu trason! Nors ir laaaaaaaabai norisi namie pasedet nu ale kad niekaip neiseina doh.gif Nu gal per kitas iseigines g.gif
Geros dieneles 4u.gif
STT,laukiam naujienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 11 14, 13:05)
STT,laukiam naujienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokių???? bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...9...-dukrą.htm

nu pyyyyyzzdddd - nu kur ritasi mūsų Lietuva, nu job tva.....
kas darosi aš nesuprantu.... **** - ir kur mirties bausmė, kur teisybė... kurrrrr????
laukiami beprotiškai miršta o čia sūkos gimdo augina žudo ir dar gimdys ir ttt - ir pofik ir gaus sūka kokius šešis metus kalėjimo... aplaistys myžalais zonoj ir vėl grįš į laisvę... *** kaip sunervino nu............
vat man dabar ją pastatytų prieš akis - tą pačią sekundę net nepagalvojus nukalčiau negyvai.
Atsakyti
Sveikutes. As neseniai is lovos blush2.gif . Na ir pamiegojom su mazaja ax.gif . Greit sunus is mokyklos gris, o as dar su naktiniais...
Biciuk, tikekimes, kad tyrimukai bus geri. Laikom kumstukus ir kad greiciau jau foline pradetum gert ax.gif
Zvelsa, kaip tavo mazyle, ka naujo pridirbo?Man taip smagu buvo skaityt apie jos isdaigas lotuliukas.gif
Klaudija, o kada tau leido pradet gert foline blush2.gif ?
Nu ka, toliau laukiam Zemynos........ 4u.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 14 lapkričio 2008 - 12:34
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 14, 13:14)
Sveikutes,
Biciuk laikykis 4u.gif Noreciau truputeli i dusiuka ilisti ax.gif Zinoma jei galima blush2.gif Ar gali parasyti ukiskai (man kaip be medicininio issilavinimo - profanei) kokios gresmes tavo busimam numanomam nestumui. Nes vis kyla kl. kokios gresmes? Skaitau postus, tai sorry Hcg nieko man nesufleruoja. Galiu tik apie Hb paporinti. Ir dar noreciau Tave apkrauti papildomu kl.  lotuliukas.gif Man idomi Tavo nuomone bigsmile.gif Ar gali gimda nusibrozdinti, itrukti. Ar imanomas toks dalykas. Ar gimdant tik kaklelis gali trukti, plysti blink.gif Zinoma gimdant. Labai jau issigandau, kai gimdymo namuose man pasake, kad kita nestuma reikes atsargiai nesioti blink.gif Jetau kas per velnias. Juk netrukau tik apibrozdinimai (nesiuvo, o siek tiek pridegino). Cia man iskilo kl. tik po poros men.
Sorry, kad apkroviau ax.gif
STT kaip TU???? Tikiuosi puskos gun_bandana.gif nepaemei.
O koks Tavo avataras thumbup.gif

Vdapr laukiu issipildanciu faktu:)
Migle31 nerealu tureti megstama darba. Iki nelaimes as irgi turejau (turiu) megstama darba. Tiesiog kaifavau. Niekas netikejo, kad galima eiti i darba, kaip i svente blink.gif Po nelaimes kazkaip apsiverte viskas. Myliu savo sriti, bet kad jau eiciau, kaip i svente nepasakyciau. Bet manau, kad tai nuotaiku kaita.

Na su tom suknelem negaliu nutyleti. Turiu as viena vestuvine suknele. Niekaip negaliu prakisti. Tokia klasikine, rafinuota, sampano spalvos,zymios musu dizaineres. Visos kainos issigasta lotuliukas.gif Noriu tik pasiteirauti ar Tavo saloniukas nepaimtu lotuliukas.gif As tik pasiteiravau ax.gif
Aviuk, kaip sveikatele???
Feja Diveja darbstuolyte. Kaip uzsukta lotuliukas.gif Darbas, namu ruosa, speja atsizymeti vel kazkur lekia doh.gif Energijos uztaisas lotuliukas.gif
Kazkaip mislingai Amade dingo g.gif  Rytines kavos nepasiulo...Auuuu

Ir rugseje reta viesnia mirksiukas.gif

Atsiūsk nuotraukytes į elektroninį pažiūrėsiu ką galiu padaryt simkeviciene.daiva@zebra.lt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu as cia ir vel ne i tema ax.gif blush2.gif

Artėjant Krizei 10 būdų, kaip sutaupyti

1. Jeigu naudojatės viešuoju transportu, nepirkite bilietėlių. Stenkitės važiuoti anksti ryte arba vėlai vakare - tada mažiausia tikimybė pakliūti kontolei.
2. Atsikratykite televizoriaus. Per žinias visada rodo tąpatį. O jeigu esate aistringas serialų gerbėjas, atsistokite prie pirmo aukšto kaimyno langų - gal jis žiūrės televizorių neužsitraukęs užuolaidų. Ką šneka serialų veikėjai, girdėti nėra būtina - užtenka matyti, kad Chosė Albertas nusišovė, o Chuanita Gvadelupė rado savo dingusią dukrą.
3. Namuose nesinaudokine dujomis. Stoties rajone pirkite kibinus - juos iš karto pašildys. Susidraugaukite su bandelių pardavėja - jos paprastai turi mikrobangų krosneles, todėl pašildys ir jūsų ir "Norfos" atsineštas "sasyskas". Tada galite atsikratyti ir šaldytuvo - neverta laikyti jo tuščio.
4. Nešiokitės bent tris mobiliuosius telefonus su skirtingų ryšių kortelėmis. Telefoną dabar galima įsigyti už litą, o turėdami visus įmanomus ryšius, visada kalbėsite pigiausiai.
5. Kuo rečiau prauskitės. Kad nereikėtų nuleidinėti tualeto bakelio, iš pašto dėžučių susirinkite reklamines skrajutes ir ant jų atlikite gamtinius reikalus. Tada sulankstykite ir išmeskite. Arba palikite prie durų pirmo aukšto kaimynui, kuris žiūri televizorių užsitraukęs užuolaidas.
6. Pamirškite bet kokias pramogas. Geriau susiraskite hobį, kuris nieko nekainuoja ir dar atneša jums naudos. Rinkite grybus ir uogas. Kai jų nėra - rinkite butelius.
7. Taupykite elektrą, todėl sėdėkite tamsoje. Žvakės irgi kainuoja.
8. Jeigu gyvenate daugiabutyje, nusipjaukite radiatorius ir nemokėkite už šilumą. Jeigu namuose labai šalta, kuo daugiau laiko praleiskite prekybos centruose, stumdykitės poliklinikos eilėse - tikrai sušilsite.
9. Nutraukite santykius su giminėmis ir draugais - nereikės rūpintis, kuo juos pavaišinti, jeigu šie sugalvotų užsukti į svečius.
10. Dalyvaukite visose įmanomose loterijose - jeigu nieko nelaimėsite, bent jausitės užimtas.

Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 13:30)
Kokių???? bigsmile.gif
Papildyta:
http://www.lrytas.lt...9...-dukrą.htm

nu pyyyyyzzdddd  - nu kur ritasi mūsų Lietuva, nu job tva.....

baisu, anglijoj dabar irgi panasi istorija paviesinta. kaip taip, tevai patys? manau, kad jie ligoniai. nes kitaip sveikas protas suvokt negali. siaubingai gaila, kad tiems vaikuciams teko gimti pas tokius tevus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 11 14, 11:50)
Labas rytas
Sveika Amade pradingele  4u.gif Kaip tavo atostogos?

blush2.gif atostogos tai kaip ir nieko ypatingo ax.gif Na, per Velines pabuvau pas mama 4 dienas, si pirmadieni vel nebuvo ka veikt tai islekem 3 dienom, vis aplinkos pakeitimas. Dar sumastem antradieni i Lenkija palekt pasibastyt po Suvalkus, nes tevai netoli sienos gyvena. Tai ka jus manot, pataikem ant nepriklausomybes dienos doh.gif ir ten jei sventa diena, tai net supermarketai nedirba blink.gif blink.gif miestas tuscias tuscias, tik prie baznycios buriavosi zmones su veliavom ir gelem ax.gif tai mes irgi valandele pasivaiksciojom, ir traukem namo. Pakeliui dar uzsukom i kazkoki Piliakalniu Piliakalni ir i Basanaviciaus teviske rolleyes.gif nes oras grazus buvo.

O siaip tai nieko, darau valgyt didis.gif ir mezgu biggrin.gif
Atsakyti