Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(STT @ 2008 11 14, 11:04)
o kaip tau atrodo???? doh.gif

Viršutinių virtuvinių spintelių tvarkyt nebandei? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 12:30)

man ir atrodo, kad gal moteriskei kazkas su galva negerai... gal sergo kokia psichikos liga... taip sveiko proto mama niekad nepadarys schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Mergytes o sie asmenys ir angeliuku maytes ar siaip smalsautojos neturincios ka veikt? A?
Hmmm..., Gorrdi ?

Papildyta:
Dingo uzrasa pamete g.gif mirksiukas.gif atsiprasau jei tai buvo angeliuku mamytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 14 lapkričio 2008 - 12:58
QUOTE(vdapr @ 2008 11 14, 12:59)
man ir atrodo, kad gal moteriskei kazkas su galva negerai... gal sergo kokia psichikos liga... taip sveiko proto mama niekad nepadarys  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Mergytes o sie asmenys ir angeliuku maytes ar siaip smalsautojos neturincios ka veikt? A?
Hmmm..., Gorrdi ?

Papildyta:
Dingo uzrasa pamete  g.gif  mirksiukas.gif atsiprasau jei tai buvo angeliuku mamytes

zinok, tokiu smalsautoju buna kiekviena diena ir net ne po viena...

butu faina kad ta musu temuke butu po uzraktu, kaip kad uz miegamojo duru. bet galvoju, kad kaip naujom angeliuku mamytem reiktu suzinot ir prisijungt tada...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 14, 13:55)
Viršutinių virtuvinių spintelių tvarkyt nebandei? g.gif  g.gif

bandžiau - dzilin....

Vdapr, taigi čia pastoviai skaito, gal seka, gal įdomu ir pan...
juk žaiūrėk, tada kai išsigrūdau į AK kas čia darės...
nu įdomu žmonėm, nu ką tu padarysi ... gal šnipinėja ką naujus nikus susikūrę...
koks skirtumas, jei laimingesni nuo to pasidaro, tegu skaito - man tai negaila, gal kažkam suteikiam džiaugsmo...
o gal ir angeliukų mamytės... bent jau aš aktualioj temoj tikrai prisijungčiau...
ai koks skirtumas
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 13:11)
bandžiau - dzilin....

Vdapr, taigi čia pastoviai skaito, gal seka, gal įdomu ir pan...
juk žaiūrėk, tada kai išsigrūdau į AK kas čia darės...
nu įdomu žmonėm, nu ką tu padarysi ... gal šnipinėja ką naujus nikus susikūrę...
koks skirtumas, jei laimingesni nuo to pasidaro, tegu skaito - man tai negaila, gal kažkam suteikiam džiaugsmo...
o gal ir angeliukų mamytės... bent jau aš aktualioj temoj tikrai prisijungčiau...
ai koks skirtumas

tai zinoma, kad jokio skirtumo... ale idomiai man vistiek... pamate kad paraudonavau jas tai ir dingo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. o man patinka taip zmones siurpinti... yra ir kitu temu kur kistis... cia mano nuomone... nu aisku... dabar visi teises turi.. ka nori ta daryti... bet vistiek reik viskam tureti saika...
Atsakyti
Aš noriu paklausti jūsų mergaitės ar jūs sapnuojat savo angeliukus?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 14, 11:54)
aš tau galiu dabar pasakyti žodžius, kuriuos išgirsiu iš savo daktaro
taip kad žinių manau nebus  biggrin.gif , eilinė profilaktika pas savo  wub.gif
oj ko aš lauksiu taip, kai nebereikės pas jį važinėt  blush2.gif  wub.gif

Na tu sakai, tu žinai smile.gif O gal bus kokių pokyčių g.gif gi trečias gimdymas, terminas rytoj jau nusibaigia biggrin.gif
Reikėjo kai buvai pas Daunoravičių Žemynai ant savo pilvuko ausines uždėt, kad muzikos pasiklausytų ir nrgirdėtų jo pasakų, jaučiu ji patikėjo kad turi gimti 25 lotuliukas.gif Na bet vistiek laikau kumštukus už tave kad jau vyksmas būt prasidėjęs 4u.gif
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 14, 11:58)
na sveikatyte mana, kad gereja. nosis beveik visiskai nebebega, o kosulys laaaabai sumazejo. bet jeigu dar pakosau karts nuo karto, tai tas kosuliukas dar toks bronchinis manau, ne is gerkles...hmmm...
tai vakare dar nuvaziuosiu i poliklinika pas gyd, kad plaucius paklausytu.

Šaunu kad jau po truputį sveiksti ir kosulys nebekankina taip baisiai. Kaži kaip tavo plaučiai ir tas plaučių uždegimas g.gif

QUOTE(STT @ 2008 11 14, 12:30)

blink.gif doh.gif Gal jai stogas pavažiavo....
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 14, 12:33)
Zvelsa, kaip tavo mazyle, ka naujo pridirbo?Man taip smagu buvo skaityt apie jos isdaigas lotuliukas.gif

Ir pas mus šią savaitę tas pats išlipam iš lovos apie pietus jau doh.gif
O mažoji kaip visada zbitkų pilna irnesakyk.gif Čia katiną su lupenomis šėrė, šiandien savo mėgstamiausią meškiuką atsinešusi į virtuvę katinų traškiais šėrė, labai pyko kai paimt meškį norėjau, šaukė niama, niama. O šiaip merginą ant tvarkos patraukė - žaislus susitvarko, sesės kambarį atradusi kokį numestą popierių tuoj į vonią, į šiukšlinę neša lotuliukas.gif
O kaip tavo direktoriukė? Gal jau mamytės rankų nebereikia, pati po kambarius laksto bigsmile.gif Kaip tavo koja? Gal praėjo, o gal pas daktarą registravaisi kad ir gruodi?
QUOTE(Amade @ 2008 11 14, 12:50)
O siaip tai nieko, darau valgyt didis.gif ir mezgu  biggrin.gif

Geras daiktas tos atostogos, jau vien tai kad skubėt niekur nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 14 lapkričio 2008 - 13:23
QUOTE(migle31 @ 2008 11 14, 14:18)

ne
deja niekada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 14, 13:18)

as ir niekada dar nesapnavau...
Atsakyti
..... sapnavau. Du kartus. Su gražia rožine suknyte wub.gif .... verysad.gif Nepanaši buvo, tik žinojau, kad čia JI wub.gif ... O vyras sapnavo jau paaugusią.....
Bet čia pačioj pradžioj, gal 2-3 mėnesiai po......
Atsakyti
Aš irgi nesapnuoju vis tgalvoju gal jis ant manęs pyksta kad net sapne neaplanko....... O taip norėčiau susapnuoti.... taip norėčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 14, 12:14)
Sveikutes,
Biciuk laikykis 4u.gif Noreciau truputeli i dusiuka ilisti ax.gif Zinoma jei galima blush2.gif Ar gali parasyti ukiskai (man kaip be medicininio issilavinimo - profanei) kokios gresmes tavo busimam numanomam nestumui. Nes vis kyla kl. kokios gresmes? Skaitau postus, tai sorry Hcg nieko man nesufleruoja. Galiu tik apie Hb paporinti. Ir dar noreciau Tave apkrauti papildomu kl.  lotuliukas.gif Man idomi Tavo nuomone bigsmile.gif Ar gali gimda nusibrozdinti, itrukti. Ar imanomas toks dalykas. Ar gimdant tik kaklelis gali trukti, plysti blink.gif Zinoma gimdant. Labai jau issigandau, kai gimdymo namuose man pasake, kad kita nestuma reikes atsargiai nesioti blink.gif Jetau kas per velnias. Juk netrukau tik apibrozdinimai (nesiuvo, o siek tiek pridegino). Cia man iskilo kl. tik po poros men.
Sorry, kad apkroviau ax.gif

Labuks visom SM vergem lotuliukas.gif

gali lysti drasiai klaudi Ja mirksiukas.gif . Pradesim nuo taves. kaip suprantu tavo gimdymas buvo naturalus, o niestumas pavyzdinis. Todel nelabai suprantu kodel tave perspejo del kito nestumo ir ka jos turejo omenyje sakydamos, kad turesi buti atsargi.
Pasedejau as nette , pasiskaiciau apie gimdos plysimus, buvo ir man gera proga smegenis pasimankstinti mirksiukas.gif
gimdos plysimams turi buti tam tikros salygos, nors va ka tik skaiciau , kad amerikoje pries du metus ivyko gimdos plysimas be jokiu rizikos faktoriu, bet tai atsitiktinumas, tik isimtis is taisykles. Gimdos plysimu priezastys:
1. pjuviai gimdoje, ypac jei jie yra isilginiai( taip anksciau darydavo cezario pjuvi ir kitas ginekologines operacija). Siu laiku cezario pjuvis igi didina rizika gimdos plysimui kito nestumo ir gimdymo metu. Ta pati galima sakyti apie pjuvius po ginekologiniu operaciju kai jie daromi per visa ginmdos sieneles stori. Su kiekviena operacija rizika plysimui dideja, todel vis dar diskutuojama ar is tiesu saugu po buvusios cezario pjuvo operacijos leisti gimdyti naturaliai.
prie pjuviu reiktu prideti gimdos traumas, arba gimdos pradurima valymo metu, tai retos komplikacijos, bet kadangi jos pazeidzia gimdos sienele ir tenka ja siuti tai ateityje dideja rizika plysimui
2. kita grupe patologiju-tai iaugusi, arba peraugusi placenta, tai atsitinka kai kuriu nestumu metu, bet irgi kai moteris turi rizikos faktoriu, kad placentos gaureliai iauga i gimdos raumenini sluoksni arba net ji perauga. Tai gali baigtis gimdos plysimu
3. gimdos issivystymo patologija
4.buvusi pusline isvysa - kaip cia paprasciau paaiskinti- kartais nestumas vystosi ne normaliai, kaip STT kazkada sake, isauna tusciais patronais lotuliukas.gif , tai va buna, kad susijungia dvieju spermatozoidu ir vieno kiausinelio genetine medziaga, arba tik spermatozoidu ir tada vaisius nesivysto, dazniausiai tai sukelia ankstyvus persileidimus, bet kartais nestumas gali testis ir iki 14 sav, tada echoskopu nemato vaisiaus, o placenta buna su puslelemis, gali buti ir lengvesnis variantas. tai vadinama pusline isvysa. O visa beda, kad ja pasalinus, placentos audiniai gali tolaiu sau augti i gimdos sienele ir sukelti taip vadinama trofoblastine liga, kurios gydymas ilgas.tai po tokiu bukliu pastoti galima, bat tai irgi gali buti rizikos faktorius gimdos plysimui kito nestumo metu
5.uzsiteses gimdymas del vaikucio neteisingos padeties ar neteisingo statymosi, gali isprovokuoti gimdos plysima, bet siais laikais jau kaip ir nebelaukai chebra dvieju paru g.gif -principas, akd uzsitesia saremaii, tempiasi gimdos sienele
6. gimdymo veiklos skatinimas, ypac prostaglandino grupes vaiastais, va tik nezinau ar pas mus taiko juos g.gif , arba labai didelem dozem oksitocino.Bet cia irgi labaiu kalba eitu apie skatinima po cezario pjuvio.

tai cia pagrindines rizikos grupes, bet , kad tu nei i viena nepatenki ax.gif , o siaip bendras plysimu daznis:
Įvairių autorių duomenimis, gimda plyšta vidutiniškai 0,1-0,015 proc. gimdyvių.

O ape savo bedas kur rasiau: HCG tai zmogaus choriongonadotropinas, hormonas, kuri gamina busimos placentos audiniai, tas kurio pagrindu padaryti nestumo testai. nestumo pirmomis savaitemis, tiriant jo kieki kraujyje galima stebeti ar nestumas gerai vystosi, veliau echoskopas tikslesnis. Man po persileidimo ir pirmo valymo jo nesumazejo, arba ne pilnai sumazejo ir paasikejo, akd liko neisvalyta gimda, teko vel valyti, po antrojo valymo pagal tyrimus jis normaliai mazejo, bet vakar gyne sake, kad mato kazkoki susikaupima gimdoje, ar tai vis dar nepilnas isvalymas nezino todel vel kartoja hormono tytrima, o as sedziu ir bijau, akd man gal jau trofoblastine liga doh.gif , cia kur rasiau anksciau, bet tai cia tik mano liguista vaizduote tas baimes kelia. O man kito nestumo metu uztektu jau ir to rizikos faktoriaus, akd du cezriai daryti.
is tiesu nuo visko neapsisaugosi, visko nesukontroliuosi verysad.gif
Atsakyti