BRAC!!!! Tiek daug rasiau ir issitryne
STT pradedu socializuotis, kabintis i gyvenima. Pradeti gyventi, kaip gyvenau iki netekties. Bet yra vienas bet. Nejauciu gyvenimo, jo skonio, zavesio. O anksciau ji gerdavau pilnais gurksniais. Buvau patologine optimiste. Pamatydavau pauksteli ant palanges ir taip grazu

Jusdavau visas jo spalvas. O dabar po tokio spyrio i uzpakali, tai tik juodi krastutinumai, nuotaiku svyravimai. Bet priemu, kaip naturalu procesa po netekties. Vat
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 14, 12:33)
Klaudija, o kada tau leido pradet gert foline

?
Oj

Reikia laukti vasaros....Dar neatsistaciau. Dar visokiu niuanseliu su sveikata. Beja dar labai silpnai jauciusi. Labai jau noriu, bet jauciu, kad dar ne laikas. Nes gali buti liudnos pasekmes. Mano atveju eina 3 men. po netekties, tai reikia palaukti.
QUOTE(migle31 @ 2008 11 14, 12:42)
Atsiūsk nuotraukytes į elektroninį pažiūrėsiu ką galiu padaryt simkeviciene.daiva@zebra.lt
Aciu uz kontaktus. Reikia nufotkinti ir siusti. Bet gyviau daug geriau atrodo
QUOTE(migle31 @ 2008 11 14, 13:18)
Aš noriu paklausti jūsų mergaitės ar jūs sapnuojat savo angeliukus?
Sapnavau. Ir sapnavau, kad maitinu. Nu toks tikroviskas

Atsikeliu ir pienas bega!!!! Sakes!! Toks moralinis sokas. Gal 2,5 men. kovojau kol sustojo pieno gamyba. Tokia pienine buvo, kad be zodziu. Va tas mane i depresija ir gramzdino. Vaiko nera, o pienas upemis tekejo. Vaistus saujomis geriau
QUOTE(bicė @ 2008 11 14, 13:39)
Aciu Biciuk uz ats.

Mano atveju, tai nestumas pavyzdinys. Klausiau del to, kad man buvo neaisku del gimdos ir gimdos kaklelio plysimo. Man atrode, kad tik kaklelis gali trukti, o gimda, kaip ramuo - ne. Gimdymo metu gavau arkliska doze oksitocino, nes niekaip gimda neatsidarydavo. Kaklelis buvo uzsicementaves. Po 16 val. gimdymo girdziu, kaip gydytojai sako: nesiusime, nes yra tik apibrozdinimai, reikia prideginti. Nors buvau kosmose, nes leido kas pusvalandi ir 40 min. epidura bei narkotikus, bet sita gerai atsimenu. TAi kaip suprantu gimda galejo truputeli iplisti. Ir gali buti gresme nesiojant vaikeli..
O siandien koki sapna sapnavau!!! Sakes!!! Kad nescia!!! Ir jauciu, kad dar negaliu jokiais budais siais metais pastoti, nes gali vel liudna baigtis buti. Ir sapne galvoju ka tik i darba grizau ir vel i dekreta. Atsikeliau perbalus. Nes, kaip anksciau minejau, tai pirmagimis vos ne is sventos dvasios buvo

Labai jau veislus su vyru:) Reikia mobilizuotis.