QUOTE(kria @ 2008 11 10, 14:36)
tai vat as ir ziuriu,kad visos naujos tave perisimenu,Alde irgi,mes su ja daznai susirasynejame per skype
Dukriuke auga malacius,tfu tfu tfu nesergam,viskas tvarkoj,atsventem pirmaji gimtadieni.Buvo faina trys dienas baliavojom buvo trys tortai,tortai tai saunus labai,labai grazus pagal uzsakymus
Alde ateina, bet ir tai laaaaaabai jau retai....
kaip džiugu kad tavo mažulkai viskas super
ateik dažniau, a
QUOTE(vdapr @ 2008 11 10, 15:12)
labas - pasigedau tavęs - kur basteisi?
QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 15:35)
Nezinau ar galima jungtis- mano maziukas gime 24 savaitelių- nesuteikė jam šansų dėl vienos paros.Nes nuo 24 savaičių skaitosi slaugytini... Jam buvo 23 savaitės 6 dienos
vaje...
manau kad sunku negalvot apie tai...
QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 15:50)
Šiaip nebuvo jokios patalogijos- neštumas buvo idealus. Iš niekur nieko nubėgo vandenys. Priežasties nerado net po to.
nežinomybė žudo...
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 11 10, 16:18)
sveikos mergaites,ziuriu pas mus kaip visada nuotaikos sviruoja... labai gaila kad nauju mamyciu vis atsiranda. bet cia jau turbut niekad padietis ir nepasikei.
ziuriu stt, dar neissiluksteno tavo zemina!!! na bet jau visai nedauk liko...
tikios kad jau toj tu mum pranesi graziu naujienu ir galiesim kartu su tavim dziauktys tavo pupa.... sekmes tau ir lengvo gimdimo!!!!
labas - nu pražuvėle, pagaliau - pasakok, kaip reikalai, kaip Noryte ir tt
kaip sveikatytė, ir po gines kai grįši tikiuosi prisiduosi
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 10, 16:25)
o as net neturiu kur zvakute uzdegti neatiduos jo man,speju jau jam ka nors padare
o galėjai reikalauti. tik reiktų nuvažiuot ir pasiimt, aš jau tau sakiau.... reikėjo iškart tartis ir telefonus pasiimt ir reikalaut
QUOTE(lina31m @ 2008 11 10, 16:48)
Mes laukiam nesulaukiam Žemynos
aš niekada negimdysiu jau
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 10, 17:00)
STT, sekmes pas daktariuka. Lauksim geru ziniu
aga, žinia gera yra tik viena, visos kitos .... hmmm
QUOTE(bim @ 2008 11 10, 17:03)
mes po biski, malonu kad prisimenat ir pasigendat
pala, o tu galvoji, kad mes galim tave pamiršt??

aš kiekvienąkart apie tave pagalvoju čia rašinėdama, ale kad tu nebeateini...
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 10, 18:20)
jau sulaukėt
QUOTE(vdapr @ 2008 11 10, 18:31)
Oi laukiam, laukiam mes is STT naujienu
ugu
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 10, 18:35)
nu matai stt, iki galo istempei, saunuole. jau tik kelios dienos beliko
nu dar pusmetį panešiosiu....
žodžiu grįžau... gaila nepaėmiau puškos - būčiau nukalus kai ką.... mano kaklelis 2,91 cm
gimdymo požymių nesimato, bet su trečiu ir antru taip būdinga, žodžiu kol viskas ok, tol laukiam ir palinkėjo kantrybės.
o gera žinia yra tik ta, kad Žemyna, kaip daktaras sakė, protinga panelė auga ir virkštelę nusiėmė nuo kaklo ir pasidėjo tarp kojyčių. Vat.
visa kita šiai dienai yra gerai, todėl laukiam.... užsirašiau dar penktadieniui - jaučiu ir tą dieną dar nueisiu pas jį

bliaaaaaaaaaaaa