Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(bim @ 2008 11 10, 17:18)
sveikos mergaites,ziuriu pas mus kaip visada nuotaikos sviruoja... labai gaila kad nauju mamyciu vis atsiranda. bet cia jau turbut niekad padietis ir nepasikei.
ziuriu stt, dar neissiluksteno tavo zemina!!! na bet jau visai nedauk liko...
tikios kad jau toj tu mum pranesi graziu naujienu ir galiesim kartu su tavim dziauktys tavo pupa.... sekmes tau ir lengvo gimdimo!!!!
Papildyta:

tikrai cia is taves nieks nesijoks, jai nuo to tau gerai tai ir saunu, taip ir elkis, viska daryk kas palengvina tavo kancia...

Sveika, BIM 4u.gif kaip tu? mes taves pasiilgom smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
seniai girdetos apsilanke smile.gif , labas kria, faina, kad taviske mergyte puikiai auga.
labas, bim. nepersidirbk, nors darbas ir geras vaistas, maziau laiko lieka galvojimams, bet nereikia per daug.

ajuka, kaip faina, kad ariele jau pradeda zodelius tarti. aiksu jinai dar nesupranta, bet va pradzia jau yra.
as savo eliziukui vis bandau sakyt mama, mama, aisku jai dar visai vienodai. bet galvoju, kad jei daznai girdes, tai ir greit pasakys smile.gif

QUOTE(balta avyte @ 2008 11 10, 18:20)
STT, laukiam naujienu!!!

taip taip. visos cia laukiam. nu matai stt, iki galo istempei, saunuole. jau tik kelios dienos beliko smile.gif

labai liudna del visu naujai prisijungusiu mamyciu. tokia neteisybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 10 lapkričio 2008 - 17:36
Labas, Zydra 4u.gif na kaip smagu siandien visos senai girdetos susirinko thumbup.gif labai smagu kaip tu? kaip tavo mazoji auga?sveikos nesergat? kaip jauna mamyte laikos?
aisku labai gaila kad vis nauju atsiranda doh.gif bet ka padarysi bet cia mes priemam visas norincias bendraut ir pasiguost ir paverkt ir pasijukt sveikos i musu namelius!
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 10, 17:00)
Ajuka, kaip Arielyte, pasveiko?

puikiai, nesergam, auga grazuole wub.gif

as kai noriu prisimint ir jaust savo Ela deginu zvakele ant urnos ... Nes ji iki siol pas mane, planavau uzkast - ten pelenuku vis viena nera - bet nejauciu poreikio, tai ir laikau iki siol namie, verandoj ant palanges..

gaila kad mazuju kuneliu leliuku neatiduoda, kokia nesamone, juk vis viena tai vaikiukas, norisi ar palaidot ar kitaip ... zinoma daug ka medicina supaprastina ir sudaiktina - juk tai laukimas ir .. netektis, kuria norisi pagerbt..
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 11 10, 14:36)
tai vat as ir ziuriu,kad visos naujos tave perisimenu,Alde irgi,mes su ja daznai susirasynejame per skype
Dukriuke auga malacius,tfu tfu tfu nesergam,viskas tvarkoj,atsventem pirmaji gimtadieni.Buvo faina trys dienas baliavojom  buvo trys tortai,tortai tai saunus labai,labai grazus pagal uzsakymus 

Alde ateina, bet ir tai laaaaaabai jau retai....

kaip džiugu kad tavo mažulkai viskas super
ateik dažniau, a tongue.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 11 10, 15:12)
labas mergytes...

labas - pasigedau tavęs - kur basteisi? blush2.gif

QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 15:35)
Nezinau ar galima jungtis- mano maziukas gime 24 savaitelių- nesuteikė jam šansų dėl vienos paros.Nes nuo 24 savaičių skaitosi slaugytini... Jam buvo 23 savaitės 6 dienos

vaje...
manau kad sunku negalvot apie tai...

QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 15:50)
Šiaip nebuvo jokios patalogijos- neštumas buvo idealus. Iš niekur nieko nubėgo vandenys. Priežasties nerado net po to.

nežinomybė žudo...

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 11 10, 16:18)
sveikos mergaites,ziuriu pas mus kaip visada nuotaikos sviruoja... labai gaila kad nauju mamyciu vis atsiranda. bet cia jau turbut niekad padietis ir nepasikei.

ziuriu stt, dar neissiluksteno tavo zemina!!! na bet jau visai nedauk liko...
tikios kad jau toj tu mum pranesi graziu naujienu ir galiesim kartu su tavim dziauktys tavo pupa.... sekmes tau ir lengvo gimdimo!!!!

labas - nu pražuvėle, pagaliau - pasakok, kaip reikalai, kaip Noryte ir tt
kaip sveikatytė, ir po gines kai grįši tikiuosi prisiduosi ax.gif
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 10, 16:25)
o as net neturiu kur zvakute uzdegti  neatiduos jo man,speju jau jam ka nors padare

o galėjai reikalauti. tik reiktų nuvažiuot ir pasiimt, aš jau tau sakiau.... reikėjo iškart tartis ir telefonus pasiimt ir reikalaut

QUOTE(lina31m @ 2008 11 10, 16:48)
Mes laukiam nesulaukiam Žemynos wub.gif

aš niekada negimdysiu jau verysad.gif
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 10, 17:00)
STT, sekmes pas daktariuka. Lauksim geru ziniu 4u.gif

aga, žinia gera yra tik viena, visos kitos .... hmmm

QUOTE(bim @ 2008 11 10, 17:03)
mes po biski, malonu kad prisimenat ir pasigendat

pala, o tu galvoji, kad mes galim tave pamiršt?? blink.gif aš kiekvienąkart apie tave pagalvoju čia rašinėdama, ale kad tu nebeateini... unsure.gif
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 10, 18:20)
STT, laukiam naujienu!!!

jau sulaukėt

QUOTE(vdapr @ 2008 11 10, 18:31)
Oi laukiam, laukiam mes is STT naujienu

ugu
QUOTE(zydra30 @ 2008 11 10, 18:35)
nu matai stt, iki galo istempei, saunuole. jau tik kelios dienos beliko 

nu dar pusmetį panešiosiu.... verysad.gif

žodžiu grįžau... gaila nepaėmiau puškos - būčiau nukalus kai ką.... mano kaklelis 2,91 cm blink.gif
gimdymo požymių nesimato, bet su trečiu ir antru taip būdinga, žodžiu kol viskas ok, tol laukiam ir palinkėjo kantrybės.
o gera žinia yra tik ta, kad Žemyna, kaip daktaras sakė, protinga panelė auga ir virkštelę nusiėmė nuo kaklo ir pasidėjo tarp kojyčių. Vat.
visa kita šiai dienai yra gerai, todėl laukiam.... užsirašiau dar penktadieniui - jaučiu ir tą dieną dar nueisiu pas jį verysad.gif bliaaaaaaaaaaaa cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 10 lapkričio 2008 - 17:54
QUOTE(STT @ 2008 11 10, 18:55)
nu dar pusmetį panešiosiu.... verysad.gif
žodžiu grįžau... gaila nepaėmiau puškos - būčiau nukalus kai ką.... mano kaklelis 2,91 cm blink.gif
gimdymo požymių nesimato, bet su trečiu ir antru taip būdinga, žodžiu kol viskas ok, tol laukiam ir palinkėjo kantrybės.
o gera žinia yra tik ta, kad Žemyna, kaip daktaras sakė, protinga panelė auga ir virkštelę nusiėmė nuo kaklo ir pasidėjo tarp kojyčių. Vat.
visa kita šiai dienai yra gerai, todėl laukiam.... užsirašiau dar penktadieniui - jaučiu ir tą dieną dar nueisiu pas jį  verysad.gif  bliaaaaaaaaaaaa cool.gif

nu tvarkoj tada visos laukiam dar kelias dienas. matai, jei neturetum blogos patirties, butu viskas ciki, nestumas geras, kelios dienos liko. o dabar atrodo, kad tik kuo greiciau zemyna iskrapstyti. bet jei gyd patikrino, viskas gerai, nu tai ka, laukiam. o tu jau viska suplanavus , susitarei kur gimdysi?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 10, 17:55)

visa kita šiai dienai yra gerai, todėl laukiam.... užsirašiau dar penktadieniui - jaučiu ir tą dieną dar nueisiu pas jį  verysad.gif  bliaaaaaaaaaaaa cool.gif

lailykis mergyt. cia tau 4u.gif
o man nuojauta kuzda, kad tu penktadieni pas KR nebenueisi. man rodos kad tu ketvirtadieni pagimdysi mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 15:32)
Žaviuosi tokiomis mamytėmis kurioms patinka namie su vaikiukais būti wub.gif  Aš kaip kažkokia karjeristė išlėkiau kai mažiukei metukai suėjo doh.gif

Aš išlėkiau, kai mažei buvo 10 mėn. .... Bet sąlygas sudarė puikias, pusei dienos. Mažoji - su močiute ( praktiškai pramiegodavo tą laiką, kol aš sugrįždavau ). ai pastojau antrąkart - planavau negrįžt 3 metus..... o gavosi taip, kad po gimdymo sugrįžau praėjus mėnesiui......
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 10, 16:00)
Vaivos juosta, siandien klinikose maciau musu palatos daktariukste mirksiukas.gif (pameni pyyyyyp pyyyp pyyyyp)

Kur jau užmirši tongue.gif lotuliukas.gif .

STT - pavaro tavo Žemyna tongue.gif .
Atsakyti
Labutis,
Baltoji avyte ačiū už naujus namučius 4u.gif
QUOTE(lina31m @ 2008 11 10, 12:10)
Žliumbiu iš pat ryto unsure.gif  Kažkaip jaučiasi kad artėja tos metinės ir negaliu - visas tas mėnuo košmaro vėl atgyja, nu negaliu

Laikykis console.gif
QUOTE(ajuka @ 2008 11 10, 12:23)
mano pupa zinokit man taip sirdele vakar pagloste - labai aiskiai mama pasake 

Šaunuolė mergytė wub.gif Nesakyk kad nesupranta, juk tėčio mama nevadina lotuliukas.gif Tie žodžiai balzamas mamos širdžiai.
QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 14:22)
Labas.
Galima prisijungt?

Sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 10, 14:25)
as visai i darba nenoriu schmoll.gif nezinau, kaip reikes save prisiversti

Ir aš visiškai į darbą nenoriu doh.gif o tiek nebedaug liko verysad.gif Ne tiek į darbą nesinori kiek nesinori mažosios palikt.
QUOTE(Kokere @ 2008 11 10, 14:50)
Neprisijungiau, nes kažkaip galvojau- jei nekalbėsiu- užmiršiu. Pasirodo be šansų

Ko gero to neįmanoma pamiršti, kad ir atrodo sugrįžta gyvenimo džiaugsmas, bet tos liūdnos sukaktys vistiek ir po daugelio metų sugrąžina į praeitį..... Pas mus yra moteris, kurios mažiukas nuskendo prieš 38 metus, bet kai susitinkam visada jį prisimena....
Sveikute bim vėl prisijungus prie mūsų. Dažnokai apie tave pagalvodavau kaip tau sekasi. Sveikatos tau ir tavo Norytei 4u.gif O dėl darbo manau dar įsivažiuosi ir nebebus taip sunku.
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 10, 16:00)
Sveikutes 4u.gif . Na, mes jau is daktariuku ax.gif . Mazylei viskas gerai, jau pasivijom savo bendraamzius thumbup.gif . Gavom skiepuka. Tik sake mazutes gerklyte raudona, tad teks pratest gydyma.Bet siaip viskas gerai.

Šaunu kad tavo direktoriuikei viskas gerai ir kad labai greitai pasivijo bendraamžius thumbup.gif Pasveikit visiškai 4u.gif
Taip aš dirbu mokykloj. Bet su jumis mokytojomis lygintis negaliu blush2.gif na mano ir išsilavinimas tik aukštesnysis. Patingėjau savo laiku mokytis blush2.gif Šiaip priklausau aptarnaujančiam personalui, bet kad tenka ir tą mokslo įstaigos specifiką nemažai perprast.
QUOTE(vdapr @ 2008 11 10, 16:45)
Tai nusprendem su MV kad apie  nestuke.gif nezinos niekas kol jau nebus imanoma pakavot pilvuko... aisku dar negreit tas bus... bet as tikiuos geriausio... wub.gif

Su mūsų sudėjimu labai lengva nėštumą paslėpt lotuliukas.gif Man pavyko iki pat galo nuslėpt. Kas nežinojo tai visiems reikėjo aiškint kieno tas vaikas ant mano rankų.
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 11 10, 18:39)
Labas, Zydra 4u.gif  na kaip smagu siandien visos senai girdetos susirinko  thumbup.gif  labai smagu kaip tu? kaip tavo mazoji auga?sveikos nesergat? kaip jauna mamyte laikos?

jo, siandie kazkaip daug cia musu smile.gif
elizius gerai, didele, visa pana. siandie jai 18 sav. ojojoj. uzmigo dabar ir per miegus juokias balsu biggrin.gif . kolkas sveika, tfu tfu tfu, viskas gerai. as dar pati maitinu ja, jau ir kosyte pradejau duot, bet tik karta i diena.
kaip jus? kokie pasiekimai? smile.gif
Atsakyti
Na STT raportuoju kur ir ka veikiau ir ka manau
: lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
STT - na nezinau ar paguosiu tave bet iki antradienio t.y. 18 d. tu privalai pagimdyti... nes man ta diena i dar jau reiks zygiuot ir negalesiu cia istisai sedet ir laukt naujienu... taigi ZEMYNA LYSK PAS MAMA ANT RANKU, GANA PILVUKI TUNOT... VAT.... blush2.gif bet as ir manau kad trau bus 13 d. - gimimo diena...

o kur buvau dingus g.gif vakar mazius miegojo p[ietu ilgai tai mes su MV biskiuka dviese pabuvom smileysex.gif jau seniai dienos metu buvom to nedare, o dar kadangi jis ir pagiriojo tgai kaip katinas per morciu ... niekaip neatstojo... po to vonioj pagulejau ramiai... tevus aplankiau... siandien masinuke tetis man pataise (jau rasiau) kaip ir viskas... ai ir va lazanijos prisikirtom dabar...
Atsakyti
Nu, zvelsa, tu cia pavarei..negali lygintis su mumis irnesakyk.gif . Juk ne issilavinimas svarbiausia. Zinok ir as paie darba nenoriu net pagalvot brrrrrrrrr. Liko man dar meteliai. Gal tada jau noresiu ax.gif
Kaip faina kad musu mazieji stebukliukai taip graziai auga ir dziugina mus wub.gif . Tai didziule paguoda ir nusiraminimas...Mano direktoriuke jau saukia mane mama. Didziausiais dziaugsmas buvo kai ji ismoko duoti buciuka wub.gif . bet dabar vel ismandrejo. Prasau duot buciuka, o ji ziuri i mane ir sako NE ir dar sypsenyte iki ausu wub.gif . Kiek cia truks tuoj ir aArielyte ir Eliziukas sauks jus MAMA....
Atsakyti