be ":issikalinejimu"(anot jusu)..visame pasaulyje aukles paslaugos seimai yra siokia tokia prabanga .....tad nenuostabu,kad ne visos seimos isgali pasisiamdyti aukles

Pas mus kaimynu vaikiuka priziuri aukle nuo gimimo, jam dabar apie 6 men, ir as niekaip negaliu suprasti kasdiena ziuredama per langa kaip ta aukle stovi po kito namo balkonu su vezimu per lietu, tuo tarpu kai pas tuos zmones asmenine terasa yra su stogu, tai ar ne paprasciau ir pigiau butu ta vaikeli po langais, po markize pastatyti ir nupirkus racija (mobilia aukle) ramiai sau migdyti ji lauke be ideliu islaidu ir kito zmogaus kancios po 2 valandas po balkonu stovejimo. ...
Jei man toki darba tai ir as tik uz 2000lt ten stoveciau.
Jei man toki darba tai ir as tik uz 2000lt ten stoveciau.
QUOTE(VOLPEX @ 2008 12 01, 03:07)
Laba, gal kartais esate susidure, kiek galetu kainuoti aukles darbas poilsines keliones metu (tevai irgi vyksta) metuku vaikui priziureti savaitei (kelione, nakvyne ir maistas apmokami atskirai). Ir kaip uzsitikrinti, kad nuvykusi aukle priziures vaika, o ne nuspres vietoj to papoilsiaut (butent sutarto darbo laiko metu).
Nejau niekas nera susidure

Mes mokėjome 150 Lt per savaitę už 5 darbo dienas nuo 8.00 val ryto iki 16.30 val. vakaro, jokios papildomos veiklos (valgio gaminimo, ar grindų plovimo), tik vaiko priežiūra.
QUOTE(AusraR @ 2008 12 06, 21:32)
as samdau aukle tiksliau samdysu nuo kitos savaites. Darys valgyt, tvarkys namus, zais su vaikais. Kartais manau paliksiu ir viena su abiem kai jau pripras labiau. Atlyginima sutarem 1200, tik sutarem kad jei reiks ilgiau ar savaitgaliais kada tai tada jau bus 10lt uz valanda.
Na tai mes irgi tiek mokam, o savaitgaliais niekada nedirbo, ir ilgiau gal vos keleta vakaru, uz kuriuos daugiau ir sumokejom. Tik vat mane erzina, kad negali ilgiau aukles paprasyt- jei sutinka, tai jau tokia nepatenkinta, kad

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 08, 16:57)
be ":issikalinejimu"(anot jusu)..visame pasaulyje aukles paslaugos seimai yra siokia tokia prabanga .....tad nenuostabu,kad ne visos seimos isgali pasisiamdyti aukles 

Man priimtinas jusu poziuris i daugeli dalyku, issakytu siame forume. Bet pasakykit, kaip jus spejat viena priziuret grupe vaikuciu- su ivairia veikla, sviezio maisto gamyba ir tt., ir dar tiek laiko prie kompiuterio praleist?

QUOTE(Panamira @ 2008 12 09, 12:23)
Mes mokėjome 150 Lt per savaitę už 5 darbo dienas nuo 8.00 val ryto iki 16.30 val. vakaro, jokios papildomos veiklos (valgio gaminimo, ar grindų plovimo), tik vaiko priežiūra.
O cia kokiam mieste?

QUOTE(Panamira @ 2008 12 09, 14:29)
Aisku

Vilniui isvis ziuriu nerealios aukliu algos

QUOTE(medituk @ 2008 12 09, 19:16)
Nu kaip čia pasakius, jei moteriškė bus pensininkė, tai labai džiaugsis kas mėnesį gaudama "antrą" pensiją plius nemokamas maitinimas

Sveikos mamytės,
neseniai pradėjau dirbti valandine aukle su 1m ir 3 mėn. mergyte. Už valandą paprašiau 6 Lt, nes reikia važinėti už Vilniaus (gyvenu naujamiestyje, o mergytė gyvena Salininkuose). Pakolkas dar tik pratinamės abi, bet penktadienį jau liksim dviese vienos kokias 3 val. Šiaip kadangi esu valandinė, tai ir reikės vos pora kartų į savaitę nuvažiuoti, bet kaip studentei ir tie keli litukai labai gerai
be to, kai apsiprasim, tai esant galimybei, mama mergytę atveš pas mane į namus, tai tada imsiu 5 Lt/val.
Jei norite ko paklausti, tai prašom, atsakysiu

neseniai pradėjau dirbti valandine aukle su 1m ir 3 mėn. mergyte. Už valandą paprašiau 6 Lt, nes reikia važinėti už Vilniaus (gyvenu naujamiestyje, o mergytė gyvena Salininkuose). Pakolkas dar tik pratinamės abi, bet penktadienį jau liksim dviese vienos kokias 3 val. Šiaip kadangi esu valandinė, tai ir reikės vos pora kartų į savaitę nuvažiuoti, bet kaip studentei ir tie keli litukai labai gerai

Jei norite ko paklausti, tai prašom, atsakysiu

Atrodo, kad jokios krizes aukliu rinkos neveikia
Siuliau salia gyvenanciai moteriskei 12lt val buti su 2 vaikais arba su vienu is vaiku ligos atveju, kai nelanko darzelio, vidutiniskai iseitu keli pusdieniai per savaite. Jokiu papildomu darbu: viskas mano pagaminta, suruosta ir isdeliota. Pasirode per mazai, dave suprast, kad noretu 15 lt val.
Na tiek mano finansines galimybes neleidzia, geriau jau paciai nedirbt ... kazin ar man vienai taip sekasi?

nesamone, ta jusu aukle is dangaus gal iskrito....siaip kai buna kaimynes tai turi dar maziau prasyt, nei iprastai, nei joms vaziuot kur reikia nei ka...nenusiminkit
paklijuokit skelbimus aplinkiniuose namuose, pamatysite kiek atsiras norinciu
siulykit tiek kiek galite ir nebijokite, kad per mazai