QUOTE(Viliana @ 2008 12 11, 14:57)

Papildyta:
tai reiskia, kad aukle gauna pensija, ir aukle dirba pensinio amziaus....
tai ir jus Kirkilui skuskites, kad atlyginimai mazinami ir meta is darbo

siaip as ir nesiskundziau,,,tiesiog uzstojau aukles, kurios metu metais dirba ir jom gi reikia gyventi, aukle uz tai kad jum alga pamazino, neturi maziau valgyti ar pan., as tiesiog abstrakciai, kad kiekvieno darbas gerbtinas, ir tiesiog man nepatiko, kaip cia issireiske kad (turi ir valgyt daryt, ir kamb tvarkyt, ir su vaiku uzsiimti, ir dar buti dekinga kad moku 1000lt)...krize ...ir dar- del pinigu nedirbu, jei dirbciau del ju tai prisiimciau pilnus namus vaiku, o as imu tiek, kiek manau sugebu priziureti ir t.t. man vaikas-ne budas pinigam uzsidirbti. o kad prisiduriu prie savo motinystes pinigeliu kartu su saviskiu, priziuredama dar viena leliuka, tai nematau nieko smerktina.jei uzpakali nuprausiu vienam, galiu ir kitam ta padaryti, taip pat su migdymu, maitinimu ir etc.
o del krizes, visiem reikia gyventi, ne tik jum bet ir tom auklytem.
2000lt niekas neims uz vaika, bet taip kategoriskai rasyti (gauna 1000 ir turi buti dekinga...na nezinau kazkaip ...)
del pensininkiu jus teisi, bet zinokit kai iseinu su savo mazium pavaikscioti ir pamatau KOKIOS pensininkes priziuri vaikus, KAIP jos juos priziuri, KA kalba, tai zinokit kai grisiu darban ir jei reikes vaikui ieskoti aukles, jau geriau daugiau pamokeciau nepensininkei (vel gi cia tik mano nuomone, prasom neskalpuoti

)...o siaip galvoju vaika vesiu i darzeli, ir tikiuosi viskas bus ok.
tai va, nesipykim, manau yra kaip yra, jei kazkas sau gali leisti aukle uz 3000lt tai atsirs ir tokia, jei kaskas tik 1000, tai manau irgi be aukles neliks...cia ne tame esme buvo, aisku pinigu visiem reikia, bet man tiesiog nepatiko, kad kazkaip apie aukles zeminancioj formoj buvo parasyta.
jus pameginkit isivaizduoti kad netenkat darbo ar siaip ir galit siuo metu dirbti tik aukle, ar jum malonu butu girdeti va tokius pasisakymus? manau, kad ne...as pati neesu profesionali aukle, esu vadybininke dekrete, labai myliu vaikus, ir nutariau kad uzmusiu du zuikius (kazkaip cia negraziai), vienu suviu- papildomai gausiu pinigeliu, o vaikai gales draugauti, zaisti, na ir mamai ramiai dirbti...pati sau tu posakiu netaikiau, nes "neaukliausiu" ilgiau kaip metus, bet kazkaip gaila man tu aukliu pasidare, tai nusprendziau uzstoti, o po to kai parasiau pagalvojau, kad dabar tai mamytes sukils.
as pyktis nenoriu