Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

QUOTE(dasta @ 2008 12 09, 16:20)
Klausykit 6000lt,ir kur ji siuvasi tuos kostiumus,nes as tokiu kainu Lietuvoje nezinau,cia panasu i Rusijos tarifus
Paprasysiu kaledu senelio,kad man kitais metais toki klienta nors viena atsiustu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na kostiumelis apie 1300-1500lt jinai per sias varzybas 3 numerius rode, praeitas 4 tai va ir paskaiciuok. ax.gif
gal reik siuvejos koordinaciu smile.gif tiesa sakant kostiumeliai tikrai įspūdingi thumbup.gif
Atsakyti
greja ,man tik idomu ,ar Lietuvoje?nes kaina tikrai didele mazai mergaitei,jaunems tai viskas normaliai ,buna ir daugiau ,bet maziukems ax.gif ,na ir tegul,as tik galiu isivaizduoti,kad daugelis teveliu tiesiog labai nepatenkinti,kad kazkas sitaip issisoka,ka???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 09 gruodžio 2008 - 20:11
Nu joooooo... gimnastikos kostiumėlis 1500 lt doh.gif O kas ten į jį įeina? aukso siūlai, kalnų krištolas? Ar jau ir brangaakmeniai? unsure.gif
Atsakyti
Tai va ,taip ir sirdies smugi galima gauti.Jau galvojau ,kad as cia lupikauju,reikes ko gero kainas pakelti. thumbup.gif
Ka ten brangakmeniai ,milabra, kamni ,kamni ,kamni swarowski -kaip rusai sako.Nu grazu,ale labai jau brangu.
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 09, 16:55)
O dar pasakysiu,kad ir as pradejau ciuozti,trenere mamoms viena uzsiemima veda,kaaaip smagu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,jau ieskau ir sau paciuzu.Ojusu grupeje yra perspektyviu mergaiciu?nes per respublikines tai dauguma mergaiciu laimejo Ritos Narbutaitytes gimnastes,ar kitoms tiesiog nepasiseke?

Kaip tau smagu thumbup.gif , tikra šaunuolė! Gal jau mokina kokių nors elementų? Man irgi labai patinka čiuožti, buvom neseniai su dukra akropolio lede, matem mergytes atejusias pasitreniruoti. Taip dailiai sukinejasi, iškart iš minios išsiskiria rolleyes.gif O jus kur lankot irgi akropolio čiuožykloj? O mergytes treniruojasi su tais dailiais kostiumeliais kur nuotraukoj? Va kiek priklausinėjau smile.gif
Grįžo mergaitės iš Budapešto. Viena su lanku 3vt laimėjo, bendroj įskaitoj gal 11, čia tik dukros žinios mirksiukas.gif Na man jos tikrai atrodo perspektyvios, bent jau už kitas mūsiškes stipriausios smile.gif
O dėl kostiumėlių brangumo, nu tai koks kieno reikalas, tegu eina nors su auksu ir deimantais siuvinėtais. Bet kaip jau šnekėjom anksčiau, turbūt tokia ta mūsų tauta-pavydas bambą graužia. Man tai gražu ir svetimas vaikas gražiai papuoštas. Jau gana apie tai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 12 09, 21:39)
Man  tai gražu ir svetimas vaikas gražiai papuoštas. Jau gana apie tai.  drinks_cheers.gif

nu nu nu nu nu nu.... kur jau čia pavydas? Šiaip įdomu pasidarė, kas kainą sudaro tokio kostiumėlio....
Atsakyti
Glacier, nu taip taip,ant akropolio ledo ciuoziam,moko mus sudetingu talyku ,tai isorinis lankas tai vidinis,tai sako koja niena sulenk,kita istiesk,o as tai ziuriu,kad tik neisiteksti ant to ledo. biggrin.gif Nu smagu ir medali parsuveze,as bandziau ieskoti internete ,bet neradau Budapesto,musiskes tai ,atrodo, Rygoj buvo ale rezultatu nezinau.Maniskes tai taip ,su tom sukniom ir ciuozia,geras sportas,galejau anksciau nuvesti,kol jos ten ciuozia as kur kavutes pageriu,kompa pasidejus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 09, 23:00)
Glacier, nu taip taip,ant akropolio ledo ciuoziam,moko mus sudetingu talyku ,tai isorinis lankas tai vidinis,tai sako koja niena sulenk,kita istiesk,o as tai ziuriu,kad tik neisiteksti ant to ledo. biggrin.gif Nu smagu ir medali parsuveze,as bandziau ieskoti internete ,bet neradau Budapesto,musiskes tai ,atrodo, Rygoj buvo ale rezultatu nezinau.Maniskes tai taip ,su tom sukniom ir ciuozia,geras sportas,galejau anksciau nuvesti,kol jos ten ciuozia as kur kavutes pageriu,kompa pasidejus. drinks_cheers.gif

Jetus, kokia tu mokyta būsi smile.gif tik atsargiai, nesusilaužyk ko nors doh.gif Klausyk, o koks tavo kostiumėlis? A nu davai pasirodyk mirksiukas.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Tai treniruotes tik kokią valandą tetrunka turbūt, ir gana brangus užsiėmimas - skaičiau truputį tą forumą.
Dėl budapešto, tai ir aš info neradau. Ale pasigirsiu - mums šokdynę parvežė tokią gražią gražią ŽALIĄ smile.gif ir dar su blizgančiu siūlu, visa blizganti doh.gif milabryt, bigsmile.gif biggrin.gif musėt sidabrinis g.gif biggrin.gif Tik nzn kiek kainavo, paprašiau pati, kad nupirktų, nes dabar su virve iš senukų šokinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 12 09, 22:18)
Ale pasigirsiu - mums šokdynę parvežė tokią gražią gražią ŽALIĄ smile.gif ir dar su blizgančiu siūlu, visa blizganti  doh.gif  milabryt, bigsmile.gif biggrin.gif musėt sidabrinis  g.gif  biggrin.gif  Tik nzn kiek kainavo, paprašiau pati, kad nupirktų, nes dabar su virve iš senukų šokinėja  lotuliukas.gif

jetau, koks grožis wub.gif aš nečiupinusi originalių šokdynių.. kaip ir įrankių. Visi būdavo lipukais apklijuoti, kad tik iš tolo gražiai atrodytų. O šokdynė buvo paprasta stora virvė, trenerė surinko litus, nupirko ir padalino visoms. Guli dabar spintoje, cielos dvi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 12 09, 23:23)
jetau, koks grožis  wub.gif aš nečiupinusi originalių šokdynių.. kaip ir įrankių. Visi būdavo lipukais apklijuoti, kad tik iš tolo gražiai atrodytų. O šokdynė buvo paprasta stora virvė, trenerė surinko litus, nupirko ir padalino visoms. Guli dabar spintoje, cielos dvi  doh.gif

Mano merginai iš po nosies prapuolė salėj virvė, o trenerė nieko nepasiūlė. Teko pačiai išeities ieškot blink.gif Prieš tai iščiupinėjau visas mergų virvutes, paskui nusipirkau seniuose virve-ziuriu storoka, kieta. Pasirodo viduje ji is kitu virveliu padaryta, istraukiau 2, atrodo kad panaši pasidarė, tai taip ir šokinėjom. Dabar paprašiau išvažiuojančių, kad nupirktų. Nu tikrai graži, bet svarbiau kad originali-gal geriau šokinėsis blush2.gif mirksiukas.gif Paskui parašysiu kiek kainavo.
Atsakyti
O mūsų mažikės tik su tokiom senukinėm virvė ir šokinėja blush2.gif . Pati trenerė patarė, kokioj parduotuvėj pirkti, kaip pamatuoti, kaip galus užvarkyti, kad delniukų nespaustų. Gal tai išeitis nemėtyti pinigų - vis tiek jos dar daug augs, ir kasmet vis kitą originalią virvutę pirkt daug kam būtų per brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 12 09, 22:42)
Mano merginai iš po nosies prapuolė salėj virvė, o trenerė nieko nepasiūlė. Teko pačiai išeities ieškot  blink.gif Prieš tai iščiupinėjau visas mergų virvutes, paskui nusipirkau seniuose virve-ziuriu storoka, kieta.

ojeij, o mano merga kaip tik dvi ir parsitempė namo doh.gif Kadaise. Nepamenu, bet rodos iš treniruočių, varžybose su virve nedalyvavo. Klausinėjom kieno, niekas neatsiliepė, tai ir liko dvi namie unsure.gif
Atsakyti