Žinokite estettinis vaizdas labai svarbu ir už jį taip pat balus skaičiuoja. Kodėl trenerės per pirmas varžybas laksto aplinkui ir triusikėlius kaišioja? Kodėl plaukus suglosto? Kad gražiai atrodytų, ir mamos išmoktų pačios ruošti
o kodėl pasipuošusios prizininkės? O todėl jos ir prizininkės. O Kodėl prizininkės? O todėl kad pasipuošusios.
Žinokite estettinis vaizdas labai svarbu ir už jį taip pat balus skaičiuoja. Kodėl trenerės per pirmas varžybas laksto aplinkui ir triusikėlius kaišioja? Kodėl plaukus suglosto? Kad gražiai atrodytų, ir mamos išmoktų pačios ruošti
Man pvz tik po pirmų varžybų dašuto kad triusikėlių nereikia dėti
Estetinis vaizdas ypatingai svarbus, nes pats sportas atsiduoda grožiu, estetika.
QUOTE(milabra @ 2008 12 08, 17:37)
Kodėl trenerės per pirmas varžybas laksto aplinkui ir triusikėlius kaišioja? Kodėl plaukus suglosto? Kad gražiai atrodytų, ir mamos išmoktų pačios ruošti
Man pvz tik po pirmų varžybų dašuto kad triusikėlių nereikia dėti 
Oi, milabra...o aš viską pati susižinojau iš mergaičių mamų, nemokėjau gi net kuodo surišti
QUOTE(Glacier @ 2008 12 08, 18:41)
Oi, milabra...o aš viską pati susižinojau iš mergaičių mamų, nemokėjau gi net kuodo surišti
, niekas aplink nešokinėjo, plaukučių neglostė.. Nežinau net kodėl. Ar čia man paranoja, bet kažkodėl nesmagu, kai prisimenu pirmas varžybas.
Tada susiradau Youtoobą, pažiūrėjau, kaip atrodo, kaip dažosi. O kad reikia kuoduko, tai čia jau nuo vaikystės aišku, visos gimnastės ir balerinos su kuodukais
Aaa, nu tada viskas tvarkoj, as jau buvau pamanius, kad buvom paliktos vienišos ir apleistos
Mums irgi plaukų niekas neglostė (to ir nereikėjo, nes plaukus sutvarkyti moku), dėl triusikėlių neįspėjo.
Viskas vyko kažkaip savaime. Stebėjau vyresnes mergaites ir tiek. Čia gal ir nuo trenerių priklauso
. Vienos rūpestingesnės, šiltesnės, kitos ne. Mums trenerės pasakė tik dėl pasidažymo, ir tai ne prieš pirmas varžybas, o kai važiavom į respublikines.
Labas rytelis, sorry vakar bloga nuotaika užpuolė, biškį pabėdavojau
Šiaip iš tikrųjų viskas tvarkoj, sportuojam kiek norim ir kiek išeina. Svarbu mergaitei patinka, ir ji tiesiog nebegali be gimnastikos. Nebuvo treniruočių savaitgalį ir pirmadienį, tai negalėjau suvaldyt - davėsi po visus kambarius, ant rankų vaikščiojo - neturi kur išsikraut batareikų
Mūsų trenerė savaitgaliui buvo išvažiavus į varžybas Budapešte ( jei nemaišau su Bukareštu) išsivežė kelias jaunesnes mergaites. O jūsiškių niekas nevažiavo?
Beje, dastut, kaip sekasi tavo čiuožėjoms? O jos turi kokius pasirodymus, kad ir ne profų grupėj čiuožia?
Mūsų trenerė savaitgaliui buvo išvažiavus į varžybas Budapešte ( jei nemaišau su Bukareštu) išsivežė kelias jaunesnes mergaites. O jūsiškių niekas nevažiavo?
Beje, dastut, kaip sekasi tavo čiuožėjoms? O jos turi kokius pasirodymus, kad ir ne profų grupėj čiuožia?
Nu lendu ir aš iš pogrindžio
Maniškė sportuoja pas tą pačią kaip ir milabros trenerę jau antrą sezoną
Bet nežinau, man norėtųsi ir paprastučių varžybų, kad pamatyčiau ką ji ten daro, bet kaip suprantu jai ten nelabai kaip gaunasi, vis sako, kad prasčiausiai viską padaro
Dar skundžiasi, kad ją mergaitės maže pravardžiuoja, nors šiaip kaip ir nėra pati mažiausia
Bet visumoj jai patinka, kartais ožiuojas, kad nenori eiti, nes jai geriau prie teliko namie pasėdėt
Tinginys iš mažumės
Bet kažkaip nugalim tą tinginį ir eina sportuoti
Bet nežinau, man norėtųsi ir paprastučių varžybų, kad pamatyčiau ką ji ten daro, bet kaip suprantu jai ten nelabai kaip gaunasi, vis sako, kad prasčiausiai viską padaro
Dar skundžiasi, kad ją mergaitės maže pravardžiuoja, nors šiaip kaip ir nėra pati mažiausia
Bet visumoj jai patinka, kartais ožiuojas, kad nenori eiti, nes jai geriau prie teliko namie pasėdėt
QUOTE(Glacier @ 2008 12 09, 10:40)
Labas rytelis, sorry vakar bloga nuotaika užpuolė, biškį pabėdavojau
Šiaip iš tikrųjų viskas tvarkoj, sportuojam kiek norim ir kiek išeina. Svarbu mergaitei patinka, ir ji tiesiog nebegali be gimnastikos. Nebuvo treniruočių savaitgalį ir pirmadienį, tai negalėjau suvaldyt - davėsi po visus kambarius, ant rankų vaikščiojo - neturi kur išsikraut batareikų
Kaip smagu pabendrauti cia,ryte kiek tylu buvo,matyt vakar pavargome gincytis
O maniskes tai noretu i varzybas,ir labai noretu lankyti sportine grupe,ale as tai dziaugiuosi ,kad niekas ten ju nekviecia,nes veziojimas kiekviena diena labai isvargina,be ledo dar yra choreografija ir gimnastika,tai tikrai nemenkas kruvis ir tevams ir vaikams.O dar pasakysiu,kad ir as pradejau ciuozti,trenere mamoms viena uzsiemima veda,kaaaip smagu
aga, na matot išlindau iš pogrindžio ir kokia diskusiją sukėliau
Visai ne taip norėjau pasakyti-perku ir aš savo mergaitej kostiumelius ir įrankius vis naujesniu turim nupirkti ir perkam neverkiam-parašiau kad KIEKVIENOM varžybom naujų kostiumėlių neperkam-nes yra ir jaunesnių mergaičių tarpe kur kiekvienom varžybom mergaitė turi naujus 3-4 kostiumėlius ( kiekvienam įrankiui). na atrodo tikrai įspūdingai ir gražiai ( neišlaikius mamos klausiau pas ką siūna ir kiek kainuoja)
...tai mano mintis tokia-gražiai ir įspūdingai TURI mergaitė bet kuri atrodyti, bet kiekvienom varžybom investuoti po 6000 lt mums ne tas lygis
kai važiuos į Olimpiadą tikrai gal ir brangesnius reiks siūti, bet dabar nuo Swarovski gauso rezultatai negereja
Visai ne taip norėjau pasakyti-perku ir aš savo mergaitej kostiumelius ir įrankius vis naujesniu turim nupirkti ir perkam neverkiam-parašiau kad KIEKVIENOM varžybom naujų kostiumėlių neperkam-nes yra ir jaunesnių mergaičių tarpe kur kiekvienom varžybom mergaitė turi naujus 3-4 kostiumėlius ( kiekvienam įrankiui). na atrodo tikrai įspūdingai ir gražiai ( neišlaikius mamos klausiau pas ką siūna ir kiek kainuoja)