Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Na, žiūrėsim, kaip mums eisis toliau. Kol kas dar anksti ką nors žadėti. Bent jau kol kas dukra užsidegusi gimnastika, o kaip bus toliau - vienas dievas težino. Bet jei ką, tai žinosiu į ką kreiptis mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na nėr čia ko miegalėm visas pravardžiuoti ax.gif aš visada skaitau-sąžiningai, tik kad nieko parašyt neturiu ax.gif viskas tas pats-treniruotes-varžybos-ant nugalėtojų laiptelių neužlipam-tai nėr kuom girtis ax.gif Kostiumėlių kiekvienom varžybom dar neperkam-ne tas lygis mirksiukas.gif
Atsakyti
A , stai dar viena supermama atsibudo,ner ka rasyti ,cia tai nepasiteisinimas g.gif . Ir man tai visai ta mintis ,kad kostiumelis tik prizinems vietoms,nepatinka.Nu negalima taip vaiku skriausti.Ir tas spaudimas,kad gausi kostiuma tik tada,kai i respublikines varzybas pakliusi,tai visai vaiko traumavimas.Jus pagalvokit ,kiek laiko jos vargsta sporto salese,na negi negalima vaiko paskatinti,juk 1-2metam uzteks,o po to parduosit uz puse ar daugiau kainos,ziurint kokios bukles.Juk tikrai nereikia keturiu,vieno vienintelio uztenka.Labai gaila,kad yra tiek mazai teveliu,kurie sako,na ir kas kad negauname medaliu, o mes del saves, mums tiesiog grazu.Na nezinau ,prisiminkite savo vaikyste,daug kas is musu lankeme pramoginius sokius,nu tada irgi nepigiai sukneles kainavo,bet tevai nupirkdavo,o as tikrai ne is milionieriu seimos ,bet cia daug kas priklauso nuo poziurio,na galu gale paklauskime saves,del ko gyvename?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 08 gruodžio 2008 - 12:07
Aha tongue.gif ir aš pagalvojau, pasirodė iš savo slėptuvių supermamytės, kai dasta pagąsdino užblokuot smile.gif Juokauju bigsmile.gif
Aš pvz irgi esu už tai kad mergaitės gražiai atrodytų per varžybas. Kitą kart gal teisėjos užsižiūrės į kostiumėlį, klaidų mažiau matys ax.gif smile.gif Asmeniškai aš tai negaliu atsižiūrėt, man dukra taip gražiai atrodo. Teisybę sako dasta, tiek stengiasi tas vaikas, nei vienos treniruotės nepraleidžia, tai nors lai pasipuošia. Bet tiesa yra ir tokia, kaip sako grėja, dažniausiai papuoštos pas mus prizininkės. Ir man pačiai nepasivaideno, girdėjau šnibždesius apie savo vaiką ta tema. Ir nieko čia nepakeisi, tokie pakolkas visuomenės nusistatymai.

Atsakyti
Sveika Glacier,a tai visdelto apipletkino,taigi is pavydo,tokia jau ta musu tauta. smile.gif Ir dar ,per varzybas teisejams kruvis nemenkas,kartais keliasdesimtis mergaiciu reikia perziureti,juk jie irgi zmones ir pavargsta taip pat.Taigi kai iseina kokia nors niolikta gimnaste ir dar atrodo nelabai kaip, i pavarde pasiziuri,tai mesteli keleta balu ir gerai,vadinasi,toliau ,sekanti.Tas pats ir uzsienyje, pasiziuri ,lietuva, nu ir viskas aisku,o reikia sudominti teisejus,todel ivaizdis labai svarbu.Rimtai ar nerimtai,bet rusijoje tai mazu gimnasciu mamos neriasi is kailio ,kuo daugiau swarovskio uzklijuoja,o tai dar Viner nepastebes smile.gif Ne, aisku,viskas su saiku turi buti ir pagal amziu.
Atsakyti
Tai taip dasta, to aš ir tikėjausi
Nu ir kas, kad medalis nekabo, užtat mes gražiai atrodom vat tongue.gif
Atsakyti
Na Egliuke,Koce ,ka pasakysit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 12 08, 14:45)
Na Egliuke,Koce ,ka pasakysit biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, po tokio paraginimo netylesiu, zinoma schmoll.gif
Maniske dar irgi pradedancioji...Tik siais metais pradejo vaikscioti i gimnastika, jai 6 metukai, bet trenere sako ,kad perspektyvi g.gif Man sunku spresti...
Labai pritariu minciai, kad mergaites reikia puosti!!! thumbup.gif Ir visai nesvarbu, prizininke ar pradedanti... Juk, mes moterys zinome, kad grazi apranga prideda pasitikejimo savimi bet kokiu atveju tongue.gif
Vat ieskojau kokio kostiumelio, bet kol kas nematau prasmes pirkti labai brangu triko, o ir pinigeliu truputi gaila verysad.gif
Tad siais metais mums kaledu senelis atnes tiesiog rozini triko...radau parduotuvej ir visai nebrangiai... Na, o paskui laikas parodys!
Atsakyti
Aš irgi esu tos nuomonės, kad jei jau išeini į aikštę tai kodėl nepasipuošus, ir visai nesvarbu kokią vietą užimsi. Vaikui irgi maloniau gražiai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 12 08, 14:32)
Aš irgi esu tos nuomonės, kad jei jau išeini į aikštę tai kodėl nepasipuošus, ir visai nesvarbu kokią vietą užimsi. Vaikui irgi maloniau gražiai atrodyti smile.gif

O tai negi kas nors į aištę išleidžia nepapuoštas mergaites? Man net mintis tokia nekiltų - juk jei jau varžybos, tai viskas turi būti kaip priklauso. Ar jūs turit omeny, kad rengia skolintais kostiumėliais?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 08, 15:36)
O tai negi kas nors į aištę išleidžia nepapuoštas mergaites? Man net mintis tokia nekiltų - juk jei jau varžybos, tai viskas turi būti kaip priklauso. Ar jūs turit omeny, kad rengia skolintais kostiumėliais?

Ta prasme ne "rengia", o pačios manosi kuo apsirengt - ar siuvasi, ar įsigyja kitų gimnasčių išaugtus kostiumėlius.Taip, būna, kad ir skolinasi. Na, mažesnes dar gal aprengia truputį trenerė. Mes irgi visą laiką dalyvavom su grupinio pr. kostiumėliu.
Atsakyti
Na ,dalykas tame ,kad pasipuosima suprantame skirtingai.I si klausima geriausiai atsako pacios mergaites,per varzybas paklauskite ,kurios kostiumelis graziausias ir jos jums aysakys.Idedu nuotrauka,cia zalias ir violetinis-oranzinis skolinti is treneres, o vidurinis neuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 08 gruodžio 2008 - 15:37