Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

QUOTE(Glacier @ 2008 11 18, 13:49)
Maniškę kai atsirinko, pradžioj gerai, paskui situacija buvo panaši, kaip pas jus, bet dabar sportuojam dėl savęs, laikysenos, net jei ir nebus tų didžiųjų rezultatų. Ir trenerė visai normaliai į tai žiūri.

Milabra, salto ant buomo, kai pažiūri, širdis gali ir neatsigaut po to  tongue.gif  Nu aš tikrai nenusistačius prieš sportinę, bet aš jos bijau mirksiukas.gif mirksiukas.gif  juokauju biškį smile.gif

Nu matai, kaip jums pasisekė unsure.gif Maniškės nenorėjo trenerė, darė viską, kad ta išeitų pati, išmesti nereikėtų... Nori manoji grįžti, vis dar nori, nors pamenu kiek bliaudavo kad mergos stora vadindavo cray.gif

O dėl salto - tikiuosi ji jo neišmoks ir nedarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors kai pernai buvo varžybos ir ji tiksliausiai atlikinėjo pratimus ant kilimo (tik ką iš meninės atėjus tongue.gif ) man širdis didžiavosi. O kai pasakė kad ji pirma vietą, net šūktelėjau iš tos laimės. Maniškė tai nepatikėjo, stovėjo kol mergos ją išstūmė biggrin.gif
Meninėje amžinai gale gale... nors pirmais metais tai tikrai tiksliai viską darydavo, kojos kaip stygos buvo, lanksti, špagatą greit išmoko daryti. Kitos špagatą po 2 metų dar nepadarydavo, vis kelėnai atsikišdavo. bet vistiek maniškei mušdavo balus. O paskui rėkaudavo už žemas vietas - tai kur ji neverks?
Tai iš kur ji patemps tokį moralinį spaudimą? Visos daro, visas taiso, žiūri, o maniškė kaip durniukė viena straksi, šaukia šaukia trenerę, ta net neatsisuka. Tik kai mane pamato, puola taisyti dry.gif
Sportinėje viskas kitaip. Niekas nesityčioja, niekas nemuštravoja, gauna barti kai nusipelno, nėra vierchų ir dūchų dry.gif
Nu va, sukilo nuoskaudos, išsiliejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 18 lapkričio 2008 - 15:35
[CODEuser posted image nujuteles sukneles ciuzimui ,cia mano merginos
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Ai merginos,ner ten ko i sirdi imti geriau tie musu vaikai sportuoja ar blogiau,bele sveiki ,linksmi butu.Mes tik mokomes ciuozti ,nesvarbu ,kad ne viskas gerai iseina,uztat sukneles grazios.Kur as saviskiu tik nevedziau ir i gimnastika ir i sokius visokius ,niekur nebuvo taip smagu ,kai dabar ant ledo,jei galetu visa diena ciuoztu,jau ir as uzsinorejau.O kas del elito,tai nepasakyciau, nieko ten ypatingo,gal tik kiek brangiau nei gimnastika.Uz pati leda reikia daugiau moketi.
Atsakyti
Nu jau labai gražiai siuvat, labai dailios čiuožėjos thumbup.gif O čiuožėjų šukuosenos kokios turi būti? Čia nuotraukos ne iš pasirodymų, o pasirodymų nuotraukų neturite?
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 11 18, 18:47)
Nu jau labai gražiai siuvat, labai dailios čiuožėjos thumbup.gif  O čiuožėjų šukuosenos kokios turi būti? Čia nuotraukos ne iš pasirodymų, o pasirodymų nuotraukų neturite?

Sukuosenos gali buti ivairios,o varzybose jos nedalyvauja,nes lanko nesportine grupe.
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2008 11 18, 00:37)
Na va, Egliukes fotkės. Manau kad čia jos mergaitė. Nu jau kokia gražuolė, žiūrėjau - tokiai tik baletas ar meninė. Švelni, grakšti, tikra gazelė  wub.gif
user posted image
user posted image

Egliuke,o kur jus gaminates kostiumelius?
Atsakyti
Gal jau esu šį puslapį rodžiusi - čia daugiau Dastai, gal kada reiks idėjų pasisemti biggrin.gif Nors atrodo ir pačiai jų netrūksta rolleyes.gif
http://www_illusionc..._gymnastics.php
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 11 18, 20:18)
Sukuosenos gali buti ivairios,o varzybose jos nedalyvauja,nes lanko nesportine grupe.
Papildyta:

Egliuke,o kur jus gaminates kostiumelius?

Abu perpirkau. Violetinis iš Vilniaus, o tigrinis iš kaunietės mergaitės. Tigrinį dar puošiau swarovskio kristaliukais (nuotraukoje nesimato), violetinis jau toks buvo.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 11 18, 20:26)
Gal jau esu šį puslapį rodžiusi - čia daugiau Dastai, gal kada reiks idėjų pasisemti biggrin.gif Nors atrodo ir pačiai jų netrūksta  rolleyes.gif
http://www_illusionc..._gymnastics.php

Aciu Milabrita ,jau seniai zinau si puslapi
Egliuke ,o kuri trenere jus treniruoja.As ir galvoju ,kur as si kostiuma maciau,bet nepamenu kurios mergaites(as apie violetini)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 18 lapkričio 2008 - 20:32
[CODE]Cia mano mergaite, kai dar buvo gimnaste,beje cia pats pirmas mano pasiutas kostiumelisuser posted image
Papildyta:
Dar norejau paklausti,gal kas mate Kaune mergaite su siuo kostiumeliuuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 18 lapkričio 2008 - 20:48
QUOTE(dasta @ 2008 11 18, 21:29)

Egliuke ,o kuri trenere jus treniruoja.As ir galvoju ,kur as si kostiuma maciau,bet nepamenu kurios mergaites(as apie violetini)

Mūsų trenerės Aušra ir Edita. O mergaitės iš Vilniaus vardas Neringa, pavardė iš M raidės, tiksliai neprisimenu, gal Matuliauskaitė. Pas ją visi l. gražūs kostiumėliai.
Atsakyti
Labas mergaitės,

Susidomėjau vienu klausimu. Pagal ką nustato trenerė su kokiais įrankiais turės dirbt mergaitė po varžybų? Nes manoji vėl gavo tą lanką,(sakė jau man bloga nuo jo) vėl laisvą pratimą ir įdėjo tik kamuolį naujai. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 11 20, 11:20)
Labas mergaitės,

Susidomėjau vienu klausimu. Pagal ką nustato trenerė su kokiais įrankiais turės dirbt mergaitė po varžybų? Nes manoji vėl gavo tą lanką,(sakė jau man bloga nuo jo) vėl laisvą pratimą  ir įdėjo tik kamuolį naujai.  mastau.gif

Kaip įdomiai blink.gif Pamenu pas mus viskas iš eilės buvo, jokių nustatymų. Pirmą pusmetį ant grindų, antrą su virve, trečią su lanku, paskui su kamuoliu, sekančios kuokos. Po 3 metų kaspiną gaudavo. O per varžybas net nežinau pagal ką atrinkdavo pratimus - gal ką geriausiai moka? O gal atskyrius kokius reikia pereiti? mastau.gif
Atsakyti
Po šių varžybų vėl vyksta pasiruošimas kitoms varžyboms (vyks gal gruodžio pabaigoje). Jaunesni vaikai per varžybas visada daro pratimą be įrankio. Dar ir vyresni vaikai kažkurį laiką daro pratimą be įrankio. O įrankius, man atrodo, parenka pagal bendrus nurodymus. Jei kitoms varžyboms jaunesniems vaikams numatyta pratimas be įrankio, kamuolys ir lankas, reiškia visi jaunesni vaikai ir ruošia šiuos pratimus. Man atrodo, kad ne treneris sprendžia, kokį įrankį vienai ar kitai mergaitei ruoštis. Gal būna kokių nors "ne protokolinių" varžybų, kai vienos daro kamuolį, kitos lanką, trečios kuokas, ir per varžybas apdovanoja atskirų įrankių laimėtojas (taip buvo 2008-05-30). Per tiek kiek lankom, taip buvo tik vieną kartą. O šiaip viskas vyksta pagal metinius planus, kaip ir visur. Man atrodo taip. g.gif Nors aš niekada tuo nesidomėjau. Kiek girdėjau, dabar turėtų pradėti ruoštis grupiniams pratimams, bet nežinau ar grupiniams ruošis visos amžiaus grupės. Maniškei yra buvę kad dubliuojasi - ir grupiniai ir individualios varžybos.
Atsakyti