QUOTE(Glacier @ 2008 11 18, 13:49)
Maniškę kai atsirinko, pradžioj gerai, paskui situacija buvo panaši, kaip pas jus, bet dabar sportuojam dėl savęs, laikysenos, net jei ir nebus tų didžiųjų rezultatų. Ir trenerė visai normaliai į tai žiūri. 
Milabra, salto ant buomo, kai pažiūri, širdis gali ir neatsigaut po to Nu aš tikrai nenusistačius prieš sportinę, bet aš jos bijau
  Nu aš tikrai nenusistačius prieš sportinę, bet aš jos bijau  
  juokauju biškį
  juokauju biškį 
Milabra, salto ant buomo, kai pažiūri, širdis gali ir neatsigaut po to
  juokauju biškį
  juokauju biškį 
Nu matai, kaip jums pasisekė
 Maniškės nenorėjo trenerė, darė viską, kad ta išeitų pati, išmesti nereikėtų... Nori manoji grįžti, vis dar nori, nors pamenu kiek bliaudavo kad mergos stora vadindavo
 Maniškės nenorėjo trenerė, darė viską, kad ta išeitų pati, išmesti nereikėtų... Nori manoji grįžti, vis dar nori, nors pamenu kiek bliaudavo kad mergos stora vadindavo 
O dėl salto - tikiuosi ji jo neišmoks ir nedarys

Nors kai pernai buvo varžybos ir ji tiksliausiai atlikinėjo pratimus ant kilimo (tik ką iš meninės atėjus
 Nors kai pernai buvo varžybos ir ji tiksliausiai atlikinėjo pratimus ant kilimo (tik ką iš meninės atėjus  ) man širdis didžiavosi. O kai pasakė kad ji pirma vietą, net šūktelėjau iš tos laimės. Maniškė tai nepatikėjo, stovėjo kol mergos ją išstūmė
 ) man širdis didžiavosi. O kai pasakė kad ji pirma vietą, net šūktelėjau iš tos laimės. Maniškė tai nepatikėjo, stovėjo kol mergos ją išstūmė 
Meninėje amžinai gale gale... nors pirmais metais tai tikrai tiksliai viską darydavo, kojos kaip stygos buvo, lanksti, špagatą greit išmoko daryti. Kitos špagatą po 2 metų dar nepadarydavo, vis kelėnai atsikišdavo. bet vistiek maniškei mušdavo balus. O paskui rėkaudavo už žemas vietas - tai kur ji neverks?
Tai iš kur ji patemps tokį moralinį spaudimą? Visos daro, visas taiso, žiūri, o maniškė kaip durniukė viena straksi, šaukia šaukia trenerę, ta net neatsisuka. Tik kai mane pamato, puola taisyti

Sportinėje viskas kitaip. Niekas nesityčioja, niekas nemuštravoja, gauna barti kai nusipelno, nėra vierchų ir dūchų

Nu va, sukilo nuoskaudos, išsiliejau