Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Na va, Egliukes fotkės. Manau kad čia jos mergaitė. Nu jau kokia gražuolė, žiūrėjau - tokiai tik baletas ar meninė. Švelni, grakšti, tikra gazelė wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 11 18, 00:37)
Na va, Egliukes fotkės. Manau kad čia jos mergaitė. Nu jau kokia gražuolė, žiūrėjau - tokiai tik baletas ar meninė. Švelni, grakšti, tikra gazelė  wub.gif
user posted image
user posted image

Ačiū Milabra smile.gif
Atsakyti
Egliuke, labai grazi mergaite rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif O varzybose Kaune dalyvavo,kaip sekesi?
Atsakyti
As irgi atkreipiau dėmesį į tą "tigrinę" mergaičiukę per varžybas. Super, daili mergaitė, ir pratimus lb gražiai atliko smile.gif
Na ką gi, prisipažinsiu ir aš - temos pradžioje įdėta manoji smile.gif blush2.gif
Dasta, dar gali tą su lanku įdėti, šita nlb nuotrauka, tik kad kostiumėlis gražiau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 11 18, 10:31)
Na ką gi, prisipažinsiu ir aš - temos pradžioje įdėta manoji smile.gif blush2.gif
Dasta, dar gali tą su lanku įdėti, šita nlb nuotrauka, tik kad kostiumėlis gražiau matosi smile.gif

bigsmile.gif ahaaaa biggrin.gif Rimtuolė, susikaupuolė smile.gif Kojos gražios rolleyes.gif
O judesy neturite fotkių, visos tik prieš pratimą? blush2.gif
Va čia manoji, pernai, bet ne taip padarė, ir kojos sulinko ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ooohoo, milabra, tai ji jau ant šitų (skersinių ar kaip jie vadinasi) daro pratimus? Vajetus, man baisu blink.gif blink.gif O ir tas buomas, ožys.. Ar tau nebaisu žiūrėt, kaip ji sportuoja?
Dar pažiūrėsiu fotkių, judesy praktiškai neturiu, nes filmuojam dažniausiai.
Atsakyti
Ir is kur tiek drasos pas mergaites,mane tai su kranu turetu nukelti nuo tu lygegreciu ar kaip ten jos vadinasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Sveikute Glacier,man tai baisu butu ziureti i savo vaika,o jau ant to ozio ,tai kazkas nerealaus.Galiu isivaizduoti ,kiek jos vargsiukes nukrenta ,kol ismoksta pratimus,bet vistiek grazu ir siai dienai sportine gimnastika populeresne uz menine
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 11 18, 12:54)
Ir is kur tiek drasos pas mergaites,mane tai su kranu turetu nukelti nuo tu lygegreciu ar kaip ten jos vadinasi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Sveikute Glacier,man tai baisu butu ziureti i savo vaika,o jau ant to ozio ,tai kazkas nerealaus.Galiu isivaizduoti ,kiek jos vargsiukes nukrenta ,kol ismoksta pratimus,bet vistiek grazu ir siai dienai sportine gimnastika populeresne uz menine

Sveika smile.gif
Ne tas žodis kaip baisu. Gal vaikai neturi tiek baimės. Pvz, manoji baisi padraika, visur lipa, nusidaužo, kraujai bėga.. Tai gal jai ir nebutų baisu, ir gal daug mieliau karstytųsi ant ožių, negu meninėj doh.gif . Nu bet čia ne mano nervams schmoll.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Neseniai žiūrėjau youtube, įdėtos Lietuvos sportinės gimn.mergaičiukės Laura Švilpaitė, Greta Nevedomskaitė. Įdomu pažiūrėti tarptautinius mūsų sport. gimn. pasiekimus.
Iš tikro, merginos, kodėl gi sportinė populiaresnė už meninę?
Atsakyti
Ne, manoji dar stipriai nedaro, atsargiai, pirmi persivertimai. Tikrai nesivarto ir nešokinėja kaip tos per olimpiadą biggrin.gif
O sportinė todėl populiaresnė, kad ji gausesnė, ir prieinamesnė. Meninė - išrinktųjų kasta. Elitinis sportas. Ją žiūrėti gražu, bet nėra kvapą gniaužiančių elementų. O žmonės dėl ko sportą žiūri - kad adrenalinas pakutentų dūšią. Meninė man asmeniškai gražiau, bet kai matau salto ant buomo, man širdis labiau sustoja, nei matant žongliravimą su kuokom.
Gal dėl to ir populiaresnė ax.gif

O dėl baimės - bijo vaikai ir tų buomų, ir tų lygiagrečių. Ypač kai išžergtom kojom ant buomo nukrenta ar krenta nuo aukšto skersinio. Manoji tikrai bijo, bet lipa, daro, nu kur dėsies biggrin.gif
Atsakyti
O sportinė todėl populiaresnė, kad ji gausesnė, ir prieinamesnė. Meninė - išrinktųjų kasta. Elitinis sportas. Ją žiūrėti gražu, bet nėra kvapą gniaužiančių elementų. O žmonės dėl ko sportą žiūri - kad adrenalinas pakutentų dūšią. Meninė man asmeniškai gražiau, bet kai matau salto ant buomo, man širdis labiau sustoja, nei matant žongliravimą su kuokom.

Jo, kuokos ir man negražu tongue.gif
Na kodėl išrinktųjų kasta, elitinis sportas? Maniškę kai atsirinko, pradžioj gerai, paskui situacija buvo panaši, kaip pas jus, bet dabar sportuojam dėl savęs, laikysenos, net jei ir nebus tų didžiųjų rezultatų. Ir trenerė visai normaliai į tai žiūri.
Va, einam sau pasipuošę dastos kostiumėliu, kaip į šventę tongue.gif bigsmile.gif
Gal elitiškesni dalykai kokie sportiniai šokiai ar dailusis čiuožimas?
iš tikrųjų adrenalino čia gal nedaug, bet dūšią pakutena kažkas tokio kito.. turbūt estetinis jausmas - kai pamatai gražų sporto, šokio, muzikos, įrankių ir aprangos derinį. Arba kokį laabai gražiai atliktą nematytą elementą. Širdis apsąla smile.gif Ar matet kas nors klipą "rhythmic is not easy" is youtube, pažiūrėkit, nes man tai ten kažkas nerealaus.
Milabra, salto ant buomo, kai pažiūri, širdis gali ir neatsigaut po to tongue.gif Nu aš tikrai nenusistačius prieš sportinę, bet aš jos bijau mirksiukas.gif mirksiukas.gif juokauju biškį smile.gif

Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2008 11 18, 11:02)
Egliuke, labai grazi mergaite rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif O varzybose Kaune dalyvavo,kaip sekesi?

kaune buvo 4, Klaipedoje 7 smile.gif
Atsakyti
[quote=Glacier,2008 11 18, 14:49]

dabar sportuojam dėl savęs, laikysenos, net jei ir nebus tų didžiųjų rezultatų. Ir trenerė visai normaliai į tai žiūri.
Va, einam sau pasipuošę dastos kostiumėliu, kaip į šventę tongue.gif bigsmile.gif

Meninė gimnastika kaip sportas yra nedėkinga, nes kitame sporte rimtai treniruojantis, tiek jėgų atiduodant, rezultatai jau matytųsi anksčiau, o čia duodasi duodasi ir tik respublikoje sublizga. Be to nėra bazės, juk viskas tik krepšniui. Todėl daug mergaičių ir lanko meninę gimnastiką dėl savęs, dėl elegancijos.
Atsakyti