Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė gimnastika Lietuvoje

Ačiū Egliuke už paaiškinimą. Gal ir yra kažkokie nurodymai iš aukščiau. Pagalvojau, na kad čia gal kažkaip susiję su pasirodymu per varžybas, gal kažkokio įrankio neužskaito, ar pan.
Va, milabra sako viska iš eilės gaudavo. Gal kada prie progos užklausiu trenerės, šiaip sau dėl įdomumo. Grupiniams mačiau pradėjo ruoštis vyriausios mergaitės. Mūsų sakė bus pavasariop. O kaip tada grupinio įrankis ar keičiasi? Pristojau su savo įrankiais biggrin.gif
P.s. internete jau yra Klaipėdos varžybų protokolai.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 11 20, 22:41)
Mūsų sakė bus pavasariop. O kaip tada grupinio įrankis ar keičiasi? Pristojau su savo įrankiais biggrin.gif
P.s.  internete jau yra Klaipėdos varžybų protokolai.

Būna jau nuspręsta, kokie įrankiai grupiniams. Gali būti vien lankai, gali būti lankai ir kuokos, gali būti kaspinai, ir t.t. Bet visos komandos daro su tais pačiais įrankiais, nes vertinimas turi būti vienodas.
Mažiukės (jaunesni vaikai) grupiniuose dalyvauja be įrankio. Jos dar per mažos, kad per aikštę tiksliai permestų šokdynę ar lanką. Su įrankiais grupiniuose dalyvaus vėliau. kartais trenerė paima kurią stipresnę mažiukę prie vyresnių, jei neturi pakankamai mergaičių grupiniam pratimui ruošti. Bet šiaip vyksta pagal amžių. Dabar kur vyks vyresnių grupiniai pratimai, tai mergaičių amžius neribojamas - su meistrėmis gali dalyvauti jaunutės ar net vyresni vaikai. Bet vėlgi, meistrių ir vyresnių vaikų įdirbis kitas, elementų sudėtingumas kitas... medaliai gali nuplaukti biggrin.gif
Atsakyti
Pernai jau dalyvavom su lankais smile.gif Jei netingi, paziurek youtube "1Glacier" esu idejus "Saulutes" musu komanda. Ten ir be irankio yra, toks pobaisis pratimas smile.gif ir nufilmuota su fotiku, tai vaizdas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 20 lapkričio 2008 - 23:20
QUOTE(Glacier @ 2008 11 21, 00:17)
Pernai jau dalyvavom su lankais smile.gif Jei netingi, paziurek youtube "1Glacier" esu idejus "Saulutes" musu komanda. Ten ir be irankio yra, toks pobaisis pratimas smile.gif ir nufilmuota su fotiku, tai vaizdas  doh.gif

Pažiūrėjau smile.gif. Man asmeniškai grupiniai nelabai patinka. Daug maišaties, kažkaip netvarkingai viskas atrodo. Dar su lankais, kamuoliais gal ir nieko, bet su kaspinais tai schmoll.gif . Persipina, susipina, kažkaip man neįspūdinga.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 11 21, 10:40)
Pažiūrėjau smile.gif. Man asmeniškai grupiniai nelabai patinka. Daug maišaties, kažkaip netvarkingai viskas atrodo. Dar su lankais, kamuoliais gal ir nieko, bet su kaspinais tai  schmoll.gif . Persipina, susipina, kažkaip man neįspūdinga.

O man tai zinok nieko grupiniai, manoji tada medali gauna thumbup.gif
Aha, lankas dar puse bedos, su kaspinais neesu macius, bet isivaizduoju.. turbut tas pats ir su virvem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2008 11 21, 11:50)
O man tai zinok nieko grupiniai, manoji tada medali gauna  thumbup.gif 
Aha, lankas dar puse bedos, su kaspinais neesu macius, bet isivaizduoju.. turbut tas pats ir su virvem  blink.gif

Taip, tada medaliai lengviau gaunami. smile.gif Šokdynės gal gražiau, jos trumpesnės. Nu aišku, pažiūrėjus gerą, švarų, tikslų grupinį pratimą, tai būtų gražu ir su kaspinais, ir su šokdynėmis, ir su kuokom...
Atsakyti
Kalėdinėms varžyboms wink_3: manoji ruošiasi tik vieną pratimą su kamuoliu
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 11 24, 11:38)
Kalėdinėms varžyboms wink_3: manoji ruošiasi tik vieną pratimą su kamuoliu

Sveika, Egliuke, gal žinai, kada kalėdinės varž. vyks?
Manoji jau su kamuoliu bando pratimą daryt - neklauso dar kamuoliuks smile.gif Paskui matyt tuos pačius pakartos, kur neseniai darė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 24 lapkričio 2008 - 10:43
Maniškė ruošia ant kilimo ir ant buomo ax.gif Nes kiti neruošiami, tik treniruojama - atraminis šuolis ir persivertimas ant lygiagrečių ax.gif Ten nereikia nieko prisiminti smile.gif
Atsakyti
Kada tiksliai kalėdinės varžybos, nežinau, bet prieš Kalėdas, nes nuo Kalėdų mūsiškes trenerės paleidžia kokią savaitę atostogų. Tarp Kalėdų ir Naujų metų sporto mokykloje būna metų užbaigimo renginys, kuriame pasirodo ir sportinės gimnastikos ir meninės gimnastikos, aerobikos, breake dance sportininkai. Būna gražu. thumbup.gif Jie parengia parodomąsias programas, parodo ką sugeba. Geriausius metų sportininkus apdovanoja.
Milabra, jums dabar kažkada varžybos, o prieš Kalėdas irgi bus?
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2008 11 24, 23:40)
Milabra, jums dabar kažkada varžybos, o prieš Kalėdas irgi bus?

Lygtais gruodžio 22. Bet susiparinau šiandien ant saviškės unsure.gif Gavm jau tą kostiumėlį paštu, tikrai labai gražus, net gražesnis nei paveiksliuke.
O manoji pareina iš trevkių ir ašarodama pareiškia, kad ji ant buomo bijo, ir trenerė jai nuėmė pusę pratimo, darys mažiukių elementus doh.gif Dar bandžiau guosti kad yra laiko, kad išmoks, bet žinant savo vaiką, galų gale užrėkiau - nafyg tas kostiumėlis, jei ji kelinti metai iš eilės nieo neišmoksta ir vėl nieko neparodys? pagrasinau kad neisiu į varžybas, jei ji ten per trevkes kaprizus rodo ir maivosi unsure.gif
Atsakyti
Tai nenusimink milabra, dar yra laiko, pramoks tavo mergaiciuke tuos pratimus, po truputi prisipratins. Siaip tai aisku nefainai.. kas gi noretu maziukiu pratimus atlikinet blush2.gif
Man parupo tos Kaledines varzybos, kada jos vyks, nes maniskes klase vaziuoja 19 d. i labai idomia ekskursija, tai bijau, kad laikas nesutaptu. Jos klasioke sportine gimnastika lanko, tai sake, kad kaip tik ta diena ispuola unsure.gif O manoji tiesiog pamišo dėl gimnastikos, laukia nesulaukia treniruociu blink.gif nu laabai mane nustebino. Gal čia po varžybų atsirado noras geriau pasirodyti, o gal kartais trenerė netyčia pagyrė smile.gif
Atsakyti