Nekaltas melas
O gal tiesiog vaikiskos svajones
Na va,as pries kelias dienas valydama dantukus merginai,patebejau islindusio kruminio(21 dantukas) karunele
Apsidziaugiau taip,tarsi kaip radusi pirma dantuka pas dukryte
nes skaiciau kad kai pradeda list tie kruminiai treti,tai pradeda priekiniai dantukai iskritinet
Matyt jau greitu laiku ir mus aplankys dntuku feja
Dukra kaip jos laukia,tik ir kalba kad va gaus tada pinigeliu nuo jos,materialiste maza
2004 04 07 Jau kas tiesa, tai tiesa - mažieji materialistai
.
Vakar Dovydas: " žinai mama, aš lauksiu kol iškris tie dideli dantys ( tipo leleis priekiniams kristi, dideli - kruminiai
). Nes aš už juos gausiu po 5 Lt - už didesnį dantį duoda daugiau pinigų
"
Kad tik nesugalvotų kaip nors bandyti išsitraukti
Vakar Dovydas: " žinai mama, aš lauksiu kol iškris tie dideli dantys ( tipo leleis priekiniams kristi, dideli - kruminiai
dar anksti mums su dantuku atsisveikinti,bet kai iskris padesim po pagalve,gal dantuku feja pasiims
| QUOTE (ema @ 2004 04 07, 01:17) |
| už didesnį dantį duoda daugiau pinigų |
Tikrai ismincius
Gal nesugalvos issitraukti, juk dantukas turi ikristi tada kai jam ateina laikas
Joanna jus jau 7m turit ar ne? mes palyginus velai pametem savo pirmaji dantuka, tai uosvienes klausiau, sake, kad jeigu labai neramu galima nuotrauka pasidaryt zandikaulio, dantu uzuomazgos turi matytis, ir dar dantuku keitimasis priklauso nuo pirmuju dantuku dygimo, ta prasme eiliskumas ir pas ka veliau isdygo pas ta veliau ir kris
| QUOTE (Gosh @ 2004 03 21, 15:10) |
| Na va,as pries kelias dienas valydama dantukus merginai,patebejau islindusio kruminio(21 dantukas) karunele |
Mano sunus nerealiai tikejo dantu feja, nes mes ten kazkaip stebuklingai ja po pagalve priviliodavom.
Mes ji lepinom situo reikalu, nes jam ne vienas dantukas pats nekrito- visus stomotologe trauke.Saknys buvo didziules kaip galas pirsto- visai nenutirpe.Budavo jau vos vos like naujam kaltis-didziulis gumbas toj vietoj, ositei nei krust
Va, kiek smagiu ideju radau cia apie dantuku fejas ir pan. Aciu mamos
As, maze, pati sau dauguma dantu issitraukiau (zinoma klibanciu jau) ir tokiu graziu dalykeliu man niekas vaikystej nepasakojo
Vat turesiu savo maziui ka pasakot. Labai smagu
juk ir mums ne uz kalnu...
As, maze, pati sau dauguma dantu issitraukiau (zinoma klibanciu jau) ir tokiu graziu dalykeliu man niekas vaikystej nepasakojo
Vat turesiu savo maziui ka pasakot. Labai smagu
Mamos, o kada dengiat savo vaiku nuolatinius kruminius dantis silantais?
mes dar neturime, bet uosviene sake kad reik dengti is karto kai isdygsta, nes tada jie buna pazeidziamiausi, nemineralizuoti, taip ir darysime kai turesime