Įkraunama...
Įkraunama...

Atsisveikinimas su iškritusiu dantuku

Nekaltas melas smile.gif O gal tiesiog vaikiskos svajones rolleyes.gif
Atsakyti
Na va,as pries kelias dienas valydama dantukus merginai,patebejau islindusio kruminio(21 dantukas) karunele biggrin.gif Apsidziaugiau taip,tarsi kaip radusi pirma dantuka pas dukryte laugh.gif laugh.gif nes skaiciau kad kai pradeda list tie kruminiai treti,tai pradeda priekiniai dantukai iskritinet rolleyes.gif Matyt jau greitu laiku ir mus aplankys dntuku feja wink.gif Dukra kaip jos laukia,tik ir kalba kad va gaus tada pinigeliu nuo jos,materialiste maza laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
2004 04 07 Jau kas tiesa, tai tiesa - mažieji materialistai biggrin.gif .
Vakar Dovydas: " žinai mama, aš lauksiu kol iškris tie dideli dantys ( tipo leleis priekiniams kristi, dideli - kruminiai laugh.gif ). Nes aš už juos gausiu po 5 Lt - už didesnį dantį duoda daugiau pinigų smartass.gif " blink.gif laugh.gif Kad tik nesugalvotų kaip nors bandyti išsitraukti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar anksti mums su dantuku atsisveikinti,bet kai iskris padesim po pagalve,gal dantuku feja pasiims wink.gif
Atsakyti
QUOTE (ema @ 2004 04 07, 01:17)
už didesnį dantį duoda daugiau pinigų smartass.gif " blink.gif laugh.gif Kad tik nesugalvotų kaip nors bandyti išsitraukti g.gif biggrin.gif

Tikrai ismincius laugh.gif laugh.gif juk didesnis tikrai daugiau kainuoja.

Gal nesugalvos issitraukti, juk dantukas turi ikristi tada kai jam ateina laikas wink.gif
Atsakyti
Klausykit mamytes, o maniskiui eina 7 metai ir jis turi visus dar dantukus. Jie greiciau jam nudils (priekiniai), negu iskris. Gal tai paveldima, man isaugo 1 metu, tai gal delto ir mano vaikui taip veluoja
Atsakyti
Joanna jus jau 7m turit ar ne? mes palyginus velai pametem savo pirmaji dantuka, tai uosvienes klausiau, sake, kad jeigu labai neramu galima nuotrauka pasidaryt zandikaulio, dantu uzuomazgos turi matytis, ir dar dantuku keitimasis priklauso nuo pirmuju dantuku dygimo, ta prasme eiliskumas ir pas ka veliau isdygo pas ta veliau ir kris wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gosh @ 2004 03 21, 15:10)
Na va,as pries kelias dienas valydama dantukus merginai,patebejau islindusio kruminio(21 dantukas) karunele biggrin.gif Apsidziaugiau taip,tarsi kaip radusi pirma dantuka pas dukryte laugh.gif laugh.gif nes skaiciau kad kai pradeda list tie kruminiai treti,tai pradeda priekiniai dantukai iskritinet rolleyes.gif Matyt jau greitu laiku ir mus aplankys dntuku feja wink.gif Dukra kaip jos laukia,tik ir kalba kad va gaus tada pinigeliu nuo jos,materialiste maza laugh.gif laugh.gif

Mano sunus nerealiai tikejo dantu feja, nes mes ten kazkaip stebuklingai ja po pagalve priviliodavom. wink.gif Nezinau- reiks paklaust- gal ir dabar tiki g.gif laugh.gif laugh.gif
Mes ji lepinom situo reikalu, nes jam ne vienas dantukas pats nekrito- visus stomotologe trauke.Saknys buvo didziules kaip galas pirsto- visai nenutirpe.Budavo jau vos vos like naujam kaltis-didziulis gumbas toj vietoj, ositei nei krust g.gif Va taip istrauke 4 priekinius, o po to nutare kad ir anuos reikia krutint(tada jau bendraamziai su sudygusiais vaiksciojo tai mes ir nesipriesinom) o vat ir paskubejo- po to traukimo dantys dar1.5metu nesirode- negerai taip susistumdo tie dantukai po tuos tarpus. unsure.gif
Atsakyti
Mano sunui vasaros gale bus 7 metai ir taip pat stomatologė sakė, kad galima padaryti nuotraukas, bat dar kolkas nadarėm. Maniškis vis klausia kada tie dantukai pradės kristi? gal ir reikėtų padaryt nuotraukas dėl šventos ramybes.
Atsakyti
Va, kiek smagiu ideju radau cia apie dantuku fejas ir pan. Aciu mamos clap_1.gif

As, maze, pati sau dauguma dantu issitraukiau (zinoma klibanciu jau) ir tokiu graziu dalykeliu man niekas vaikystej nepasakojo sad.gif

Vat turesiu savo maziui ka pasakot. Labai smagu thumbup.gif juk ir mums ne uz kalnu...

Atsakyti
Mamos, o kada dengiat savo vaiku nuolatinius kruminius dantis silantais?
Atsakyti
mes dar neturime, bet uosviene sake kad reik dengti is karto kai isdygsta, nes tada jie buna pazeidziamiausi, nemineralizuoti, taip ir darysime kai turesime wink.gif
Atsakyti