Et, noriu vel teketi
as anksciau sakydavau, kad man ta suknele nesvarbu, kad nors ir su dzinsais galiu prie altoriaus nueit, o dabar kuo toliau, tuo labiau noris ta balta grozi apsivilkt
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 11, 14:31)
Eglekuku, tu man depresija ivarysi su tokiom nerealiom nuotraukom - as jau mastau gal siutis sijona ar suknute
bet negaliu tokio grozio kitoms neparodyti.. ogi ir lietuviska, ne tik sau, bet ir kitiems depresija ivaryti
siaip pati nezinau, ka daryti. Jauciu, palauksiu gruodzio, eisiu paziureti, ka naujo salonai atsivesh, dar pakratysiu drauges vokietijoje ir bus matyt... Bet gali buti, kad teks siuti.... Nes visas geras idejas sudejus, viena nereali suknele iseitu
as irgi galvoju apie siuvimasi...
nors mano busima anyta kai buvo medziagu parduotuvej ir pradejo ziuret, kuri cia medziaga vestuvinei suknelei labiau tiktu, tai ta pardaveja jai sako, kad nesamone tas sukneles siutis vestuvines ir pan...
bet mes paskui pakalbejom, kad ne pardaveju reikalas
nes taip nebus, kad vienoj suknelej visos idejos ir visi norai tilptu
QUOTE(Ermidutės mama @ 2008 11 11, 17:21)
ka galetumete is patirties patarti rengtis vestuviu diena ne manekeniskos figuros merginai? 
na, vestuvines patirties pas mane mazai
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 11, 19:50)
seip tai daug graziu, bet dauguma tarsi kokiom papludimio vestuvem skirtos
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 10, 23:17)
na ka, griztu ir as
sveikinimai su nauja temele, senaja su Kaja "damusheme"
beje, Nady nepridejo, bet as pridedu, senoji temele yra cia: http://www.supermama...?...&p=20152027
o kad nauji namuciai jaukesni butu: lengvumu Manuel Mota prilygstantis Jesus Peiro

beje, Nady nepridejo, bet as pridedu, senoji temele yra cia: http://www.supermama...?...&p=20152027
o kad nauji namuciai jaukesni butu: lengvumu Manuel Mota prilygstantis Jesus Peiro

paskutine suknyte...
QUOTE(Indrosele @ 2008 11 11, 21:02)
seip tai daug graziu, bet dauguma tarsi kokiom papludimio vestuvem skirtos
net is nuotaku apavo tokia mintis persasi 
jei vestuves karstuoju metu laiku, tai, manau, sios sukneles labai tiktu... mane paperka tas lengvumas
Mano suknyte, buvo tokia