Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Nors ištekėjau jau senokai, bet vis ilendu suknelėmis pasigrozeti wub.gif doh.gif
Et, noriu vel teketi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
as anksciau sakydavau, kad man ta suknele nesvarbu, kad nors ir su dzinsais galiu prie altoriaus nueit, o dabar kuo toliau, tuo labiau noris ta balta grozi apsivilkt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 11 lapkričio 2008 - 14:40
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 11, 14:31)

Eglekuku, tu man depresija ivarysi su tokiom nerealiom nuotraukom - as jau mastau gal siutis sijona ar suknute  doh.gif  doh.gif  Man sirdis lydosi nuo tokio grozio. reikes Hanovery drauge trumpinti, kad ta nuoma nam surastu siu suknyciu  TMNT, UPS ar DHL pagelbetu manau  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as pati sau depresija ivarysiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet negaliu tokio grozio kitoms neparodyti.. ogi ir lietuviska, ne tik sau, bet ir kitiems depresija ivaryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip pati nezinau, ka daryti. Jauciu, palauksiu gruodzio, eisiu paziureti, ka naujo salonai atsivesh, dar pakratysiu drauges vokietijoje ir bus matyt... Bet gali buti, kad teks siuti.... Nes visas geras idejas sudejus, viena nereali suknele iseitu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi galvoju apie siuvimasi... ax.gif nors mano busima anyta kai buvo medziagu parduotuvej ir pradejo ziuret, kuri cia medziaga vestuvinei suknelei labiau tiktu, tai ta pardaveja jai sako, kad nesamone tas sukneles siutis vestuvines ir pan... doh.gif bet mes paskui pakalbejom, kad ne pardaveju reikalas lotuliukas.gif nes taip nebus, kad vienoj suknelej visos idejos ir visi norai tilptu smile.gif
Atsakyti
As mintu audziu siutis del to, kad pirkti tokia, kokia noriu yra brangu, o ir reiketu i uzsieni vaziuoti. Nuomu nera LT tu suknyciu. O jei nuomotis , tarkim, Vokietijoj ir parasyti tai kurjeriu pastu... g.gif gal pigiausias variantas butu.... Aisku, reiketu palekti pasimatuoti i Vokiecius...... g.gif
Atsakyti
ka galetumete is patirties patarti rengtis vestuviu diena ne manekeniskos figuros merginai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ermidutės mama @ 2008 11 11, 17:21)
ka galetumete is patirties patarti rengtis vestuviu diena ne manekeniskos figuros merginai? blush2.gif

na, vestuvines patirties pas mane mazai blush2.gif, bet siaip priklauso, kur tas tavo figuros nemanekeniskumas (uch koks zodis doh.gif ) - tuomet ta dalele ir reiketu slepti... Jei parasytum daugiau, gal kokiu ideju ir pametetume mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal zinote ar nuomuoja kur nors lietuvoje sias sukneles: g.gif
http://www.le-spose-...it/prehome.html
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 11, 19:50)
Gal zinote ar nuomuoja kur nors lietuvoje sias sukneles:  g.gif
http://www.le-spose-...it/prehome.html

seip tai daug graziu, bet dauguma tarsi kokiom papludimio vestuvem skirtos g.gif net is nuotaku apavo tokia mintis persasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 10, 23:17)
na ka, griztu ir as  mirksiukas.gif  sveikinimai su nauja temele, senaja su Kaja "damusheme"  lotuliukas.gif

beje, Nady nepridejo, bet as pridedu, senoji temele yra cia: http://www.supermama...?...&p=20152027

o kad nauji namuciai jaukesni butu: lengvumu Manuel Mota prilygstantis Jesus Peiro  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

paskutine suknyte... wub.gif kur ja rasti?kas ja parduoda ar nuomuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 11 11, 21:02)
seip tai daug graziu, bet dauguma tarsi kokiom papludimio vestuvem skirtos  g.gif  net is nuotaku apavo tokia mintis persasi bigsmile.gif

jei vestuves karstuoju metu laiku, tai, manau, sios sukneles labai tiktu... mane paperka tas lengvumas wub.gif
Atsakyti
Mano suknyte, buvo tokia 4u.gif
Atsakyti