Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Del siuvimo tai as domejausi Kaune pasiutu is Di Gio mano pasirinkta modeliuka uz 1140lt. ax.gif
Atsakyti
o mano va tokia buvo. drauge atsiunte is jav. dabar bandau parduoti
http://s42.radikal.r...bb60e600d93.jpg
Atsakyti
Mergaites, tokia tema jau yra, taigi ideta nuoroda.
http://www.supermama...howtopic=357995
Gal vertetu pirmiau pasinaudoti forumo paieska o neatidarineti is kart nauju temu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
o mano tokia buvo
Atsakyti
Megstancioms lengvuma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grasilda @ 2008 11 13, 23:06)
Megstancioms lengvuma  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 11 13, 23:07)
Megstancioms lengvuma  4u.gif
Papildyta:

schmoll.gif man netinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif noriu di gio arba peiro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prisispausdinau kruva di gio ir jesus peiro sukneliu ir po keleto savaiciu vaziuosiu pas savo siuveja... paziuresiu, ka ji pasakys... ar pasiutu ir uzkiek.. kai pamaciau tas sukneles tai kitu net nebenoriu ziuret wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 14, 10:46)
prisispausdinau kruva di gio ir jesus peiro sukneliu ir po keleto savaiciu vaziuosiu pas savo siuveja... paziuresiu, ka ji pasakys... ar pasiutu ir uzkiek.. kai pamaciau tas sukneles tai kitu net nebenoriu ziuret  wub.gif

thumbup.gif ir as taip pat... sakau, gal cia liga kokia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 13, 19:08)
Del siuvimo tai as domejausi Kaune pasiutu is Di Gio mano pasirinkta modeliuka uz 1140ltax.gif

clap.gif assa.gif assa.gif bigsmile.gif Geras, o ju kontaktus turi? Realiai, tai manau, kad 2 kokios merginos gali kooperuotis ta pacia suknyte, ka manot g.gif ?

Man is Di gio graziausia si turbut:
user posted image

o is Peiro sios 2:
Viena

Kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 14 lapkričio 2008 - 10:03
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 14, 10:52)
clap.gif  assa.gif  assa.gif  bigsmile.gif Geras, o ju kontaktus turi? Realiai, tai manau, kad 2 kokios merginos gali kooperuotis ta pacia suknyte, ka manot  g.gif ?

Man is Di gio graziausia si turbut:

man ta irgi graziausia is di gio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 14 lapkričio 2008 - 09:56
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 14, 10:54)
man ta irgi graziausia is di gio  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jus turite data vestuviu?
Atsakyti
man ta pirmoji is peiro labai grazi wub.gif
Atsakyti