Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Šiap man patinka trumpesnės suknelės, bet nuo šitos gal ir neatsakyčiau wub.gif

Papildyta:
O dar labai patinka šitos suknelės viršus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2008 11 11, 20:50)
Gal zinote ar nuomuoja kur nors lietuvoje sias sukneles:  g.gif
http://www.le-spose-...it/prehome.html

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif malacius, mes gerbeju kluba steigsime. Ne, nenuomoja, bet mastau kaip is Hanoverio salono isinuomoti g.gif jeigu ka nors suzinosi, kur nuomoja, tai duok didele zinia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 12, 09:28)
jei vestuves karstuoju metu laiku, tai, manau, sios sukneles labai tiktu... mane paperka tas lengvumas  wub.gif

klasusykit, o jei mes nulekiam i koki salona ir paklausiam, jei yra kokios 5 min. merginos, kurios noretu nuomotis sukneles sios firmos, gal jie ka nors paorganizuotu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 12, 12:44)
klasusykit, o jei mes nulekiam i koki salona ir paklausiam, jei yra kokios 5 min. merginos, kurios noretu nuomotis sukneles sios firmos, gal jie ka nors paorganizuotu  g.gif  g.gif

as uz visom keturiom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet tu jau turbut zinai, kad mane skaiciuoti reikia siuo klausimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  malacius, mes gerbeju kluba steigsime. Ne, nenuomoja, bet mastau kaip is Hanoverio salono isinuomoti g.gif  jeigu ka nors suzinosi, kur nuomoja, tai duok didele zinia smile.gif
Papildyta:
klasusykit, o jei mes nulekiam i koki salona ir paklausiam, jei yra kokios 5 min. merginos, kurios noretu nuomotis sukneles sios firmos, gal jie ka nors paorganizuotu  g.gif  g.gif

Gal ir nebloga mintis butu, gal kartais ir suorganizuotu koks nors salonas ax.gif Jei ne tai as galvoju gal siusiuosi pagal ju modeliuka, bet aisku issinuomuot butu paprasciau ir matytum kaip ant taves atrodo, tik gaila kad kolkas ju nera.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 12, 12:53)
as uz visom keturiom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu bet tu jau turbut zinai, kad mane skaiciuoti reikia siuo klausimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai gerai, padarom taip - kai tik kuri nors eis i salona matuotis, tuoj pat klausiame ar imanoma butu, kad jie uzsakytu.
Firmos: 1. Le Spose Di Gio 2. Jesus Peiro

ir napamirstme dalintis ispudziais
Atsakyti
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  malacius, mes gerbeju kluba steigsime. Ne, nenuomoja, bet mastau kaip is Hanoverio salono isinuomoti g.gif  jeigu ka nors suzinosi, kur nuomoja, tai duok didele zinia smile.gif
Papildyta:

Kiek girdejau, issivysciusiu saliu salonai sukneliu nenuomoja, bet pardavineja
Atsakyti
as buvau tvirtai nusprendus, kad noriu tokios sukneles smile.gif deja, dabar jau nesu tokia tikra 100% blink.gif
atiduodu jusu teismui smile.gif

http://vamp.lt/galerija-z2009.htm
41 foto
Atsakyti
Kaja, super basutes thumbup.gif Kai gausi atsakyma is Sigitara, dek info cia, as tada to paties nerasau apie suknutes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 13 lapkričio 2008 - 14:21
as tokios lb noreciau ispudinga pasirode wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigiushka @ 2008 11 13, 15:10)
as buvau tvirtai nusprendus, kad noriu tokios sukneles smile.gif deja, dabar jau nesu tokia tikra 100% blink.gif 
atiduodu jusu teismui smile.gif
http://vamp.lt/galerija-z2009.htm
41 foto

41-oji tiesiog dieviska wub.gif imk nedvejodama first.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 13, 17:19)
Taip, cia. bet Sigitara raso, kad galetu pasiuti norima modeliuka  rolleyes.gif  Ypac is Jesus Peiro, nes nera sudetinga.... Siuna  kokybiskai, nes Rumunijoj.

g.gif rumunijoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2008 11 13, 18:18)
41-oji tiesiog dieviska wub.gif imk nedvejodama first.gif

ax.gif dar nesimatavus, tj dvejoniu yra smile.gif ant "monikenes" vienaip, ziuresim kaip ant manes atrodys smile.gif
bet bent jau ne tradicinis tortiskas variantas smile.gif
aciu, mergaites, uz palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pelene_kiss @ 2008 11 13, 16:22)
as tokios lb noreciau ispudinga pasirode  wub.gif

aciu aciu ax.gif
Atsakyti