Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 14, 11:05)
Jus turite data vestuviu?

turime, 2009-05-16 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciux85 @ 2008 11 14, 11:07)
man ta pirmoji is peiro labai grazi  wub.gif

tik nezinau, kaip ant manes atrodytu, g.gif nes mano krutine nemaza... blush2.gif
Atsakyti
[quote=*KAJA*,2008 11 14, 10:52]
clap.gif assa.gif assa.gif bigsmile.gif Geras, o ju kontaktus turi? Realiai, tai manau, kad 2 kokios merginos gali kooperuotis ta pacia suknyte, ka manot g.gif ?

Man is Di gio graziausia si turbut:
user posted image

butent del sitos ir domejausi nes ji man pati graziausia ax.gif zinau tik el pasta: vestuviu.suknele@gmail.com, siaip labai greit jos ten atraso, galite nusiusti savo norimus modeliukus ir gausite pasiulimus del kainu ax.gif Bet apie kokybe ju nieko negaliu pasakyti, nes pati nesisiuvau ir nemaciau ju darbu, bet ne viena forumiete siuvosi ir liko patenkintos ju darbu.... siaip tai galima daugiau pasiskaityti, temoje apie vestuvines sukneles siuvima...
Jos man atsiunte ir nuorodele su ju siulomais modeliukas smile.gif http://public.fotki.com/vestuvius/
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 11 13, 21:39)
user posted image
o mano tokia buvo

Labai graziai atrodei wub.gif
Suknele tai thumbup.gif Siuvaisi gal? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Maikutee,2008 11 14, 11:16]
[quote=*KAJA*,2008 11 14, 10:52]
clap.gif assa.gif assa.gif bigsmile.gif Geras, o ju kontaktus turi? Realiai, tai manau, kad 2 kokios merginos gali kooperuotis ta pacia suknyte, ka manot g.gif ?

Man is Di gio graziausia si turbut:
user posted image

butent del sitos ir domejausi nes ji man pati graziausia ax.gif zinau tik el pasta: vestuviu.suknele@gmail.com, siaip labai greit jos ten atraso, galite nusiusti savo norimus modeliukus ir gausite pasiulimus del kainu ax.gif Bet apie kokybe ju nieko negaliu pasakyti, nes pati nesisiuvau ir nemaciau ju darbu, bet ne viena forumiete siuvosi ir liko patenkintos ju darbu.... siaip tai galima daugiau pasiskaityti, temoje apie vestuvines sukneles siuvima...
Jos man atsiunte ir nuorodele su ju siulomais modeliukas smile.gif http://public.fotki.com/vestuvius/
[/quote]

Jo jo, turiu ju kontaktus, reikes parasyti

Papildyta:
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 14, 11:07)
turime, 2009-05-16  ax.gif

Niu tai va galima pagalvoti apie pasikooperavima g.gif tik reikia konstitucijas issimatuoti smile.gif
Atsakyti
o gal zinot , gal kuris nors salonas nuomoja Jesus Peiro sukneles, man jos nerealioso siutis tai brangu
Atsakyti
QUOTE(inggridux @ 2008 11 14, 17:01)
o gal zinot , gal kuris nors salonas nuomoja Jesus Peiro sukneles, man jos nerealioso siutis tai brangu

jauciu, kad nei vienas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inggridux @ 2008 11 14, 16:01)

na idomu ish kur duomenys.. ax.gif nes kiek ash zn tai 80% shiais laikais siutis pigiau nei nuomuotis kalbant apie vestuvines sukneles.. doh.gif
Atsakyti
Siutis vestuvine suknele tikrai pigiau arba zymiai pigiau nei nuomotis
Atsakyti
kaip jums ši?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2008 11 14, 10:25)
Labai graziai atrodei  wub.gif
Suknele tai  thumbup.gif  Siuvaisi gal?  mirksiukas.gif

nesisiuvau, o drauge atsiunte is jav. manau pats pasiuvimas nebutu brangus, medziaga daugiau kainuotu. nes suknyte paparastute labai
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 14, 23:41)
kaip jums ši?
user posted image

Man tai daili...turbut del to, jog modeliukas manaja primena...Po vestuviu, kad ir kiek graziu sukneliu matai, tavo buvusioji islieka mieliausia wub.gif
Atsakyti