Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(skarpionuke @ 2009 03 24, 11:33)
Gal jau pas kuria gelytes ziedais pradziugino? pas mane tai dar ramu  doh.gif

schmoll.gif tik lapukus naujus leidžia biggrin.gif vadinasi bunda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 03 24, 13:24)
schmoll.gif  tik lapukus naujus leidžia biggrin.gif  vadinasi bunda biggrin.gif

drinks_cheers.gif maniskes kai kurios tiek prileido, kad bardakas kaskoks pasidere. neaisku kaip normaliu kelma suformuot doh.gif
Atsakyti
na maniškiai irgi biggrin.gif , beje o kažin jei dabar nupjovus lapą (na ne tą naujai išleistą) ar įmanoma padauginti. O gal dar anksti g.gif
čia manęs viena mamytė buvo prašiusi, tai sakiau geriau palaukim pavasario -didesnė tikimybė
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 03 24, 13:37)
na maniškiai irgi  biggrin.gif , beje o kažin jei dabar nupjovus lapą (na ne tą naujai išleistą) ar įmanoma padauginti. O gal dar anksti  g.gif
čia manęs viena mamytė buvo prašiusi, tai sakiau geriau palaukim pavasario -didesnė tikimybė

Galima dabar, tik esu girdejusi, kad seni lapai prastai vaikus duoda, geriau jaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 03 24, 13:49)
Galima dabar, tik esu girdejusi, kad seni lapai prastai vaikus duoda, geriau jaunas  g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
O pas mane pavasaris wub.gif negausiai ,bet prazydo texas hot chili ,pramoninis melsvais ziedukais ir kiti jau sukrove pumpurus greit zydes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 24 kovo 2009 - 15:40
QUOTE(skarpionuke @ 2009 03 24, 12:33)
Gal jau pas kuria gelytes ziedais pradziugino? pas mane tai dar ramu  doh.gif
Dar nedžiugina, bet tikiuosi jau greitai - pumpuriukų sukrauta, kai kurie jau visai nemaži, ant ilgoko kotelio. Labai laukiu, kol pirmą kartą pamatysiu Bristol's Red Lava žiedą. Gal jau po kokios savaitės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 24 kovo 2009 - 15:45
tai smagu biggrin.gif lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
ateinu pasirodyti su pirmais žiedeliais
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
atsiprašau fotografe iš manes nekokia blush2.gif
Atsakyti
gražu wub.gif jau pas tave pavasaris ir namie ant palangės biggrin.gif
Atsakyti
Aš pirmą kart auginu šią gėlytę, bet pas mane žiedeliai jau sukrauti, tikiuos, kad po kelių dienų išsiskleis, turėtų būti balti 4u.gif
turiu nuotrauką , gal prieš kokias 10 dienų paveikslavau, bet jau žiedų užuomazgos matosi, dabar jau žymiai ūgtelėję koteliai,kai pražys pasirodysiu blush2.gif

beje noriu paklausti ar jos ilgai žydi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aderaa: 25 kovo 2009 - 16:48
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 25, 10:51)
ateinu pasirodyti su pirmais žiedeliais

Sveikinu su pirmaisiais pavasariniais ziedeliais 4u.gif Grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 25, 16:45)
Aš pirmą kart auginu šią gėlytę, bet pas mane žiedeliai jau sukrauti, tikiuos, kad po kelių dienų išsiskleis, turėtų būti balti  4u.gif

Vazonelis tai jai didokas g.gif
Atsakyti