Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

ausrazs gal turi vaikiuku Bristol's Mei Lee ir Pink Soufle blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 03 30, 14:16)
ausrazs gal turi vaikiuku Bristol's Mei Lee ir Pink Soufle  blush2.gif

Turiu, bet dar nelabai dideli. Jeigu nesusirgs ir užaugs, pažadu
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 03 31, 10:17)
Turiu, bet dar nelabai dideli. Jeigu nesusirgs ir užaugs, pažadu

Gerai, tai man paaugink drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur perkate sias grazuoles?
Turiu baltai zydinti strepsi, jau ziedukus kelia.
Gal kuri uzsiimate prekyba?
Atsakyti
Atėjome pasirodyti ax.gif Sulaukiau pirmojo 'Bristol's Red Lava' žiedo user posted image
Dydžiu su kitomis veislėmis žiedas negali konkuruoti, tačiau dėl to man ne mažiau patinka: yra sodriai raudonas ir pilnaviduris
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 04 05, 13:08)
Atėjome pasirodyti ax.gif Sulaukiau pirmojo 'Bristol's Red Lava' žiedo user posted image
Dydžiu su kitomis veislėmis žiedas negali konkuruoti, tačiau dėl to man ne mažiau patinka: yra sodriai raudonas ir pilnaviduris

Labai gražus žiedelis, thumbup.gif ir spalvytė wub.gif
Aš auginu paprastą baltais žiedeliais , beje jau pražydo smile.gif

Noriu paklausti kaip šias gėlytes laistot, ar pilat iš viršaus, ar į lėkštutę? g.gif
Atsakyti
pas mane pirmoji pražydo Pink Souffle, o antroji žiedelį praskleidė Silvija bigsmile.gif . dabar laukiu prasiskleidžiant Alissa žiedelių rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2009 04 06, 09:29)
pas mane pirmoji pražydo Pink Souffle, o antroji žiedelį praskleidė Silvija bigsmile.gif . dabar laukiu prasiskleidžiant Alissa žiedelių rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif
QUOTE(ausrazs @ 2009 04 05, 13:08)
Atėjome pasirodyti ax.gif Sulaukiau pirmojo 'Bristol's Red Lava' žiedo

Sveikinu su pirmuoju ziedeliu. Labai grazus thumbup.gif
O pas mane dar tik pradeda lysti, tai ziedu reiks palaukti verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kad pasidžiaugėte kartu blush2.gif Aina, labai laukiam pasirodant su geltonaisiais 'Alissa' žiedais 4u.gif
Atsakyti
visu lb grazios gelytes thumbup.gif , pagaliau sulaukiau ir as savo pirmo ziedelio, paprastucio, bet lb mielo sirdziai, beje dar 2 lenda blush2.gif

user posted image

aciu skarpionuke uz nuostabe gelyte 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ZMama, labai simpatiškas žiedelis wub.gif O kadangi kažkaip gelsvai apšviestas, primena Ainos auginamą 'Alissa' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 04 07, 12:28)
ZMama, labai simpatiškas žiedelis wub.gif O kadangi kažkaip gelsvai apšviestas, primena Ainos auginamą 'Alissa' ax.gif

aciukas, jis pas mani baltas wub.gif , lb tokio norejau, nes pernykstis buvo tik prigijas, o per ziema numiro verysad.gif , uz tad dabar turiu vel thumbup.gif

o siandien dar pastebejau, kad ir melyni leidzia ziedukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , pavasaris wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti