Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

sveikos streptokarpu augintojos 4u.gif norejau paklausti ar buna streptokarpu su didziuliais lapais ?bet tikrai dideliais blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Stambiais lapais būna vienalapiai streptokarpai, bet nežinau, ar tai reiškia "tikrai dideli lapai" smile.gif
Atsakyti
idedu nuotraukas koki vakar man parnese giganta blush2.gif user posted image
user posted image fotoaparatas nerodo spalvos geltonos ziedeli kur atrodytu bal spalva realiai gelsva blush2.gif
Atsakyti
Rytine rasa, labai gražus augaliukas. Jei nepatingėtum išmatuoti, būtų įdomu sužinoti lapų ilgį ir plotį, nes pagal nuotrauką sunku orientuotis, o juk labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visom uz pagyras 4u.gif
rytine rasa tikrai atrodo gigantiskas lapas doh.gif
Atsakyti
ausrazs pamatavau lapo ilgis 35cm plotis 20cm bet jis toks isgaubtas tad platesnis truputuka tongue.gif
Atsakyti
rytine rasa,
pagal žiedyną, tai tikrai būtų vienalapis, bet kad lapas matosi ne vienas g.gif biggrin.gif Mano vienalapis antrais metais prisiaugino lapų ir žiedynas buvo toks smulkutis, rudeniop jis numiriojo cry.gif
Įdedu savo a.a. vienlapio PARFUFLORA nuotraukytę; antroji nuotrauka-kažkas klausė apie vazonėlius: mano strepukai auga štai tokio dydžio vazonėliuose (8 cm.-na, gal jau truputuką ir permažas, savaitgalį persodinėsiu, tai šis strepukas, vardu Iced Amethyst Showoff, gaus vos vos didesnius namelius biggrin.gif); trečioji nuotrauka-pradėjo žydėti vienas iš mano labiausiai mylimų - Strawberry Cruch
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl neleidžia pakoreguoti atsakymo g.gif
Atsiprašau, neteisingai parašiau pavadinimą blush2.gif -turėtų būti Strawberry Crush
Atsakyti
Apžiurejau atidžiau ta strepsa ir ka tris lapai g.gif tai gal čia vienalapiai trys susodinti ar negali taip but?o ju priežiura skiriasi nuo daugialiapiu strepsu? unsure.gif
Atsakyti
Apžiurejau atidžiau ta strepsa ir ka tris lapai g.gif tai gal čia vienalapiai trys susodinti ar negali taip but?o ju priežiura skiriasi nuo daugialiapiu strepsu? unsure.gif
Atsakyti
oij kas kompas pastrigo doh.gif blush2.gif atsiprasau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 24 balandžio 2009 - 06:40
Wėtra Strawberry Crush wub.gif
http://hwm5.gyao.ne..../streplist.html -akims paganyti Japonu puslapis biggrin.gif
Atsakyti