sveikos streptokarpu augintojos
norejau paklausti ar buna streptokarpu su didziuliais lapais ?bet tikrai dideliais
Stambiais lapais būna vienalapiai streptokarpai, bet nežinau, ar tai reiškia "tikrai dideli lapai"
idedu nuotraukas koki vakar man parnese giganta

fotoaparatas nerodo spalvos geltonos ziedeli kur atrodytu bal spalva realiai gelsva

fotoaparatas nerodo spalvos geltonos ziedeli kur atrodytu bal spalva realiai gelsva
Rytine rasa, labai gražus augaliukas. Jei nepatingėtum išmatuoti, būtų įdomu sužinoti lapų ilgį ir plotį, nes pagal nuotrauką sunku orientuotis, o juk labai smalsu
Aciu visom uz pagyras
rytine rasa tikrai atrodo gigantiskas lapas
rytine rasa tikrai atrodo gigantiskas lapas
ausrazs pamatavau lapo ilgis 35cm plotis 20cm bet jis toks isgaubtas tad platesnis truputuka
rytine rasa,
pagal žiedyną, tai tikrai būtų vienalapis, bet kad lapas matosi ne vienas
Mano vienalapis antrais metais prisiaugino lapų ir žiedynas buvo toks smulkutis, rudeniop jis numiriojo
Įdedu savo a.a. vienlapio PARFUFLORA nuotraukytę; antroji nuotrauka-kažkas klausė apie vazonėlius: mano strepukai auga štai tokio dydžio vazonėliuose (8 cm.-na, gal jau truputuką ir permažas, savaitgalį persodinėsiu, tai šis strepukas, vardu Iced Amethyst Showoff, gaus vos vos didesnius namelius
); trečioji nuotrauka-pradėjo žydėti vienas iš mano labiausiai mylimų - Strawberry Cruch
pagal žiedyną, tai tikrai būtų vienalapis, bet kad lapas matosi ne vienas
Įdedu savo a.a. vienlapio PARFUFLORA nuotraukytę; antroji nuotrauka-kažkas klausė apie vazonėlius: mano strepukai auga štai tokio dydžio vazonėliuose (8 cm.-na, gal jau truputuką ir permažas, savaitgalį persodinėsiu, tai šis strepukas, vardu Iced Amethyst Showoff, gaus vos vos didesnius namelius
Nesuprantu, kodėl neleidžia pakoreguoti atsakymo
Atsiprašau, neteisingai parašiau pavadinimą
-turėtų būti Strawberry Crush
Atsiprašau, neteisingai parašiau pavadinimą
Apžiurejau atidžiau ta strepsa ir ka tris lapai
tai gal čia vienalapiai trys susodinti ar negali taip but?o ju priežiura skiriasi nuo daugialiapiu strepsu?
Apžiurejau atidžiau ta strepsa ir ka tris lapai
tai gal čia vienalapiai trys susodinti ar negali taip but?o ju priežiura skiriasi nuo daugialiapiu strepsu?
oij kas kompas pastrigo
atsiprasau