Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

o jau grožių pridėjusios wub.gif 4u.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2009 04 25, 10:32)
O man taip niesti nagai is Lenkijos uzsisakyt. Manau po sesijos nesusilaikysiu, pries jau nespesiu  blush2.gif  Strepsio kaina 3euro atsisiuntimas 15  doh.gif
http://picasaweb.goo.../Streptocarpus#

čia tyčia kad seilė dar ilgesnė nutystų doh.gif doh.gif doh.gif jau ir taip sunku susilaikyti pamačius žiedelius biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2009 04 30, 09:20)
o jau grožių pridėjusios  wub.gif  4u.gif
čia tyčia kad seilė dar ilgesnė nutystų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau ir taip sunku susilaikyti pamačius žiedelius  biggrin.gif  doh.gif

tongue.gif o kam susilaikyt, grozius namo tempti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ausrazs, labai faina tavo "Aiko". Aš rytoj įdėsiu savo (tavo) Burgundiją. Dabar jau daug žiedukų išskleidus turi ir dar augina smile.gif Vyras pagaliau tikrą fotiką namo parsinešė tai tikiuosi spalvų neiškreips kaip paprastos muilinukės.

O šitą beveisliuką pirkau aklai. Buvo tik daug lapų ir žiedukų užuomazgos. Išsiskliedęs jis man labai panašus į "Silvia", kurios labai norėjau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gintute, tikrų tikriausia 'Silvia' - ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 04 30, 22:39)
Gintute, tikrų tikriausia 'Silvia'  - ne kitaip thumbup.gif

Bet aš pirkau parduotuvėj smile.gif ir dar įmušė į kasą man ją kaip primulę lotuliukas.gif
O, kad taip svajonės pildytusi tai pirmą kart pasitaikė smile.gif
O "bufalo hunt" labai fainai pražydo irgi. Sanpaulynę pasirodysim ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 04 30, 23:39)
Gintute, tikrų tikriausia 'Silvia'  - ne kitaip thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikra Silvia thumbup.gif
Atsakyti
Mano thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 01, 14:37)

labai grazi wub.gif skarpionuke kaip vaiku darzelis auga gal jau rikiuotis prie pardavimo eilutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 01, 15:51)
labai grazi  wub.gif skarpionuke kaip vaiku darzelis auga gal jau rikiuotis prie pardavimo eilutes? blush2.gif

Aciu, jau nemazai vaikiuku ziedelius krauna, bet as dviem savaitem isvaziuoju doh.gif . Tikiuosi nerasiu vel visu nuleipusiu, praita karta sesuo pamirso atvaziuot palaistyti doh.gif O taip laukiu pirmuju ziedeliu. Tai kai sugrisiu atidarysiu turgeli manau biggrin.gif
ausrazs primink kokio tu norejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 05 01, 15:51)

Ačiū tau už gėlytę 4u.gif wub.gif

o į eilutę gal ir aš spėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 03 gegužės 2009 - 12:15
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 01, 18:37)
ausrazs primink kokio tu norejai  g.gif

Skarpionuke, aš jau pati tiksliai neatsimenu, o norėjau. Lyg ir iš 'Bristol's Party' serijos. Apskritai tai būtų įdomu sužinoti, ko turi, gal užsimanysiu ko nors kito. O Tau - geros sesijos 4u.gif pati bandysiu šį mėnesį parašyti magistro darbą, o po to tikiuosi jau turėti daug daugiau laiko savo augaliukams.
O kai kurie mano strepsai dėl nerūpestingumo ar skubėjimo tapo bevardžiais - neužrašiau pavadinimų persodindama. Taigi dabar reikia laukti, kad pražydės, tada ir atsirinksiu. ax.gif
Atsakyti
ausrazs Labai aciu uz palinkejimus 4u.gif Sekmes ir tau. Vaiku sarasiukas blush2.gif :Bristol‘s Hanky Panky /Robinson/, Bristol‘s Surprise Party /Robinson, Persian Carpet /D. Thompson/, Space Dust , Moonlight /Sorano/, Aly's Mollie Howell (A. Droege)
Atsakyti