Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Sveikutes, parlekiau savaitgaliui namo ir issigandau doh.gif . Sesuo aisku pamirso atvaziuoti palaistyti cray.gif Visu vaikiuku lapai guli, zeme perdziuvus, tai vakar vakare, staigiai visus sustaciau i vandeni, galvojau jau kaput. Bet siandien visu grazuoliukai. Didzkes taip smarkiai nenukentejo, bet texas neatsigauna doh.gif , visa vasara su juo kankinaus, jau buvau susidraugavusi, daug ziedu prileides, jauciu reiks ji mesti verysad.gif ausrazs aciu uz sarasiuka 4u.gif , einu ziureti nuotrauku, kaip atrodo gelytes, reiks manau pasipildyti palanges g.gif . Vietoj vieno ismesto trys pasiimti lotuliukas.gif
Debesiene, o kokioje zemeje jie auga?
Atsakyti
Aldam kaskada klausei apie indeliu vienkartinius mazus, tai as irgi niekur nebematau, bet Vilniuje nusipirkau maziuku vazoneliu 5,5 dydzio.
Atsakyti
labutis ,kažkur visos dingot.
Čia mano neveislinis strepsas,pati iš lapo užauginau.user posted image
O čia veislinis.paskutiniai žiedai šeis metais.user posted image
Atsakyti
Rimuleee, labai gražūs žiedukai. Tas raudonasis - gal 'Hot Rod'?
O aš džiaugiuosi šiuo pražydusiu mažyliu - 'B. Lan Doodoe'
user posted image
Išgelbėjau vieną mylimiausių veislių, sodindama lapuką nuo nykstančio augalo.
Atsakyti
Atspėjai Aušraz. 4u.gif
Atsakyti
gal kuri auginot tą "karvės liežuvį" iš lapo fragmento?
nugis nutariau pažiūrėt, kada jau jis man "sudigs". Tiesa, kėsinaus viską išmesti.. nusibodo.. tai pradėjau nuo sanpaulijų lapų. Roviau taip stipriai - nesirauna bigsmile.gif Žiūriu - šaknys doh.gif Tada atsargiau su kitu lapu - irgi nesirauna topsecret.gif
jėėėėėėėėzus marija wub.gif čiupinu tą "liežuvio" fragmentą - nugis tvirtai įkibęs. Taip baisu pasidarė ieškoti šaknų cool.gif
tai ar galėjo per du mėnesius rastis tos šaknys, kurios ir laiko dabar tą lapelio fragmentą?
o gal ten niekas ir nelaiko unsure.gif
Atsakyti
nesulaukiau... iškapsčiau... RADAU karvės liežuvio šaknų "mazgelius" sokiai.gif
Atsakyti
O kam ji reikejo kapstyti ,jei lapas gyvas vadinasi viskas gerai. As vieno fragmento vaikiukus pamaciau po 3men (ne liezuvio)
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 20, 21:39)
O kam ji reikejo kapstyti ,jei lapas gyvas vadinasi viskas gerai. As vieno fragmento vaikiukus pamaciau po 3men (ne liezuvio)

nu nelabai gyvas. Fragmentas pradėjo ruduoti, po kokį milimetrą aplink jau aprudavo, apdžiūvo. O ir to lapo dalis tai tokia menkutė buvo įsprausta. gal 1,5 cm pločio lapo dalis ir kokių 4 cm ilgio. tai todėl jau ir ketinau mesti laukan, nes ilgai tūno, o veiksmo nėra.
Atsakyti
Siandien uzniestejo nagai ir ispjausciau senus lapus, ziuresim kaip bus. Texas hot cili normaliai ir neatsigavo po isdziuvimo verysad.gif . Jauciu persodinsiu paskutini karta, jei vel durniuos ismesiu, atsibodo doh.gif Nu rerandu su juo bendros kalbos blush2.gif
Aly's Mollie Howell (A. Droege) isleido vaikiukus thumbup.gif , bet kolkas tik 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 21 lapkričio 2008 - 10:29
noretume pasirodyti pas mane prazydo toks grazuolis wub.gif
user posted image
aciu Alyvuogei 4u.gif
ir dar norejau paklausti kodel taip lapai paruduoja ka ne taip darau ? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 21 lapkričio 2008 - 11:13
rytine rasa sveikinu, pas mane liko tik keli Orchid lace ziedeliai verysad.gif visos kitos miega doh.gif .O pas tave visi lapai taip ruduoja?
Atsakyti