Debesiene, o kokioje zemeje jie auga?
Sveikutes, parlekiau savaitgaliui namo ir issigandau
. Sesuo aisku pamirso atvaziuoti palaistyti
Visu vaikiuku lapai guli, zeme perdziuvus, tai vakar vakare, staigiai visus sustaciau i vandeni, galvojau jau kaput. Bet siandien visu grazuoliukai. Didzkes taip smarkiai nenukentejo, bet texas neatsigauna
, visa vasara su juo kankinaus, jau buvau susidraugavusi, daug ziedu prileides, jauciu reiks ji mesti
ausrazs aciu uz sarasiuka
, einu ziureti nuotrauku, kaip atrodo gelytes, reiks manau pasipildyti palanges
. Vietoj vieno ismesto trys pasiimti
Aldam kaskada klausei apie indeliu vienkartinius mazus, tai as irgi niekur nebematau, bet Vilniuje nusipirkau maziuku vazoneliu 5,5 dydzio.
Atspėjai Aušraz.
gal kuri auginot tą "karvės liežuvį" iš lapo fragmento?
nugis nutariau pažiūrėt, kada jau jis man "sudigs". Tiesa, kėsinaus viską išmesti.. nusibodo.. tai pradėjau nuo sanpaulijų lapų. Roviau taip stipriai - nesirauna
Žiūriu - šaknys
Tada atsargiau su kitu lapu - irgi nesirauna 
jėėėėėėėėzus marija
čiupinu tą "liežuvio" fragmentą - nugis tvirtai įkibęs. Taip baisu pasidarė ieškoti šaknų
tai ar galėjo per du mėnesius rastis tos šaknys, kurios ir laiko dabar tą lapelio fragmentą?
o gal ten niekas ir nelaiko
nugis nutariau pažiūrėt, kada jau jis man "sudigs". Tiesa, kėsinaus viską išmesti.. nusibodo.. tai pradėjau nuo sanpaulijų lapų. Roviau taip stipriai - nesirauna
jėėėėėėėėzus marija
tai ar galėjo per du mėnesius rastis tos šaknys, kurios ir laiko dabar tą lapelio fragmentą?
o gal ten niekas ir nelaiko
nesulaukiau... iškapsčiau... RADAU karvės liežuvio šaknų "mazgelius"
O kam ji reikejo kapstyti ,jei lapas gyvas vadinasi viskas gerai. As vieno fragmento vaikiukus pamaciau po 3men (ne liezuvio)
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 20, 21:39)
O kam ji reikejo kapstyti ,jei lapas gyvas vadinasi viskas gerai. As vieno fragmento vaikiukus pamaciau po 3men (ne liezuvio)
nu nelabai gyvas. Fragmentas pradėjo ruduoti, po kokį milimetrą aplink jau aprudavo, apdžiūvo. O ir to lapo dalis tai tokia menkutė buvo įsprausta. gal 1,5 cm pločio lapo dalis ir kokių 4 cm ilgio. tai todėl jau ir ketinau mesti laukan, nes ilgai tūno, o veiksmo nėra.
Siandien uzniestejo nagai ir ispjausciau senus lapus, ziuresim kaip bus. Texas hot cili normaliai ir neatsigavo po isdziuvimo
. Jauciu persodinsiu paskutini karta, jei vel durniuos ismesiu, atsibodo
Nu rerandu su juo bendros kalbos 
Aly's Mollie Howell (A. Droege) isleido vaikiukus
, bet kolkas tik 3
Aly's Mollie Howell (A. Droege) isleido vaikiukus
rytine rasa sveikinu, pas mane liko tik keli Orchid lace ziedeliai
visos kitos miega
.O pas tave visi lapai taip ruduoja?