Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

ne tik dvieju strepsiuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 11 21, 12:31)
ne tik dvieju strepsiuku  unsure.gif

Gal gali ideti nuotrauka viso strepsiuko, bus aiskiau.
Atsakyti
ydedu gal aiskiau matysis
user posted image
ir kitas vargsiukas
user posted image
pas mane tik situ du tokie kitiems viskas gerai tfu tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 21 lapkričio 2008 - 11:57
QUOTE(rytine rasa @ 2008 11 21, 11:55)
user posted image

pas mane irgi vienas taip lapas ziuriu nurudavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 11 21, 12:55)
user posted image
ir kitas vargsiukas
user posted image
pas mane tik situ du tokie kitiems viskas gerai tfu tfu tfu

Pirmai tai pagal mane nieko baisaus, antra tai atrodo pavytus, gal reiktu persodinti. Bet gal bus kitu patarimu. O kokioje zemeje jos auga g.gif
Atsakyti
Taip keistai - praplyšęs - išsiskelidė pirmas 'Sultan's Ruby' žiedelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 11 28, 09:19)
išsiskelidė pirmas 'Sultan's Ruby' žiedelis

wub.gif labai gražus.

O aš saviškius visus keturis į darbą šįryt atsinešiau, nes jau tokie nabagiukai doh.gif , bijau prarasti, gal jiems šviesos pas mane mažai, nei auga nei ką, dar džiaugiuosi, kad gyvi unsure.gif , noriu su jais susidraugaut ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 28, 09:28)
wub.gif labai gražus.

O aš saviškius visus keturis į darbą šįryt atsinešiau, nes jau tokie nabagiukai  doh.gif , bijau prarasti, gal jiems šviesos pas mane mažai, nei auga nei ką, dar džiaugiuosi, kad gyvi  unsure.gif , noriu su jais susidraugaut ir taškas.

Tai jie miega, pas juos ramybes periodas. Siaip zydi tik vaikai jei sviesos uztenka
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 29, 20:04)
Tai jie miega, pas juos ramybes periodas. Siaip zydi tik vaikai jei sviesos uztenka

A, tai tuomet viskas pas mane tvarkoj bigsmile.gif , nžn, kad jie turi ramybės periodą g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 11 29, 23:52)
A, tai tuomet viskas pas mane tvarkoj  bigsmile.gif , nžn, kad jie turi ramybės periodą  g.gif

Jei lapai standus, tai jiems viskas gerai. Ateis pavasaris, pradziugins ziedais drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 30, 09:32)
Jei lapai standus, tai jiems viskas gerai. Ateis pavasaris, pradziugins ziedais  drinks_cheers.gif

bet iš tikro, nauji lapeliai auga labai standūs. Pirkau gėlytę gal prieš du mėnesius, baisiai gražiai žydinčią. Tai bute nuvytino žiedus greičiau nei per savaitę. Kol masčiau, gal ką ne taip padariau, kėsinaus persodinti, tai ji ėmė ir susikrovė bent vieną žiedelį wub.gif tai po adaptacijos gal apsikraus žiedais kaip kad buvo pardavimo metu unsure.gif
Atsakyti