Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(naitas @ 2008 12 03, 15:54)
tai po adaptacijos gal apsikraus žiedais kaip kad buvo pardavimo metu  unsure.gif

Nesinori nuvilti, bet kad strepsas visavertiškai žydėtų, turi gauti 12-14 valandų šviesos per parą, o žiemą taip nebūna. Net stelažuose šiuo metų laiku strepsai žydi prasčiau. Taigi - laukime pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
ausrazs pas mane visi strepsiai miega, gal pas tave kas nors zydi g.gif ikelk nuotraukyciu pasidziaugti mirksiukas.gif
Aldam kaip jusu gelytes gyvena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 03 gruodžio 2008 - 20:01
user posted image
Skarpionuke, tai visas mano strepsų žydėjimas šiuo metu. Naujokai, atrodo, žydės dar negreit. Labai įdomu, kas pas ką šiuo metu žydi blush2.gif Gal pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 12 04, 08:47)
user posted image
Skarpionuke, tai visas mano strepsų žydėjimas šiuo metu. Naujokai, atrodo, žydės dar negreit. Labai įdomu, kas pas ką šiuo metu žydi blush2.gif Gal pasirodysit?

as laukiu savo geltonojo pirmą syki prasiskleidžiančio bigsmile.gif

taviškiai gražuoliai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aina, ačiū. Geltonasis, kiek prisimenu, 'Alissa'? Jis nuostabus, labai nekantriai lauksiu parodant nuotraukytę biggrin.gif Ar jau žydėjo chirita 'Aiko"? Čia ne ta tema, bet gal vis dėlto pasirodysit?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 12 04, 09:09)
Aina, ačiū. Geltonasis, kiek prisimenu, 'Alissa'? Jis nuostabus, labai nekantriai lauksiu parodant nuotraukytę biggrin.gif Ar jau žydėjo chirita 'Aiko"? Čia ne ta tema, bet gal vis dėlto pasirodysit?

krauna ziedus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane streptokarpai žydi gan neblogai, tiesa - jie po lempomis cool.gif , tik chiritos ant palangių ax.gif
Parodysiu pora žiedelių: Gillian, Sirius, chirita Aiko
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Wėtra, nuostabūs žiedai wub.gif O chiritas visą žiemą laikysite ant palangių? Vis abejoju, ar maniškei ne per šalta g.gif
Atsakyti
Chiritos nėra lepios ir ant palangių joms nešalta. Tik, kai atvėsta orai, ant palangių dedu putplastį (turiu išsipjovusi pagal kiekvienos palangės dydį blush2.gif ) ir ant jo sustatau gėliukus ax.gif
Atsakyti
Kažkada mačiau pas tetą tokią gėlytę ir nežinojau nei kaip vadinas, nei kaip dauginas. Labai gražiai ir ilgai žydėjo. Pasiskaičiau čia jūsų temelę, prisižiūrėjau tokių grožybių, kad ir pati labai užsimaniau. bigsmile.gif Norejau paklausti, gal kuri nors turėtų parduot ar padovanot kokį vaikutį? blush2.gif Aš pati Vilniuje bazuojuos.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 12 03, 20:08)
Nesinori nuvilti, bet kad strepsas visavertiškai žydėtų, turi gauti  12-14 valandų šviesos per parą, o žiemą taip nebūna. Net stelažuose šiuo metų laiku strepsai žydi prasčiau. Taigi - laukime pavasario mirksiukas.gif

nenusivyliau. Priešingai, noriu Tau padėkoti, kad vis užeini 4u.gif Šviesos tikrai daugiau neskirsiu gėliukui, nes jis tik vienas pas mane toks.

Labai gražūs Tavo strepsiukai. Stoju į eilę su noru įsigyti.

Papildyta:
įdedu foto strepsiuko, kuris dabar suruošęs vieną vienintelį žiedą. Praeitos temos pabaigoje yra jo foto gražių gražiausiai žydinčio.

user posted image

o čia prašyčiau pagalbos. Šioje foto yra "karvės liežuvio" fragmentas, kuris šiaip taip rodo gyvybę. Išauginau durpės "tabletėje", o dabar jau gal turėčiau persodinti? nes atsiranda pelėsis... ir vėdinu, laikau plastiko dėžutėje nuo torto, bet pelėsis jau nesitraukia.

user posted image
Atsakyti
Naitai, jeigu tai būtų mano strepsiukas - tas, kur sukrovęs žiedelį - aš karpyčiau žiedstiebius kuo žemia arčiau pagrindo - taip skrotelė atrodytų gražiau ax.gif
Man irgi buvo, kad tabletes pelėsis traukė. Asargiai jį nuvalydavau. Dėl persodinimo - nežinau, ką ir sakyti. Vaikutis dar labai mažiukas, ne metas atskirti. Persodinti su visu lapu? Reikėtų labai atsargiai ardyti tabletę, nes šaknys joje išsiraizgiusius. Galima būtų atsargiai iš šonų paspaudyti tabletę: taip būti kiek suardyta jos standoka struktūra ir tabletės vidų geriau pasiektų oras.
Gal iš kas iš forumiečių ką nors vertingo patars?
Atsakyti