Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

QUOTE(ausrazs @ 2009 05 18, 21:11)
'Pink Souffle' dabar tokioje stadijoje. Jau nemaži, tačiau pumpuriukų nesimato blink.gif

Tai as vaikiuka uzsisakau blush2.gif O kaip laikosi is Piotro vaikai.
As siandien persodinau vaikucius. Priskaiciavau 45 doh.gif Beveik visi su pumpurais, Bristol‘s Surprise Party prazyde 4 visi su fantazy thumbup.gif Reiktu pradeti pardavinet, bet dar noreciau sulaukti Space Dust kaip prazys. O vietos visai nebera, dar turetu is Lenkijos atvaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 05 23, 12:03)
Gal turėtumėte parduoti didžiažiedžių strepsių lapų ar vaikučių. Labai domintų Paramonovų selekcijos strepsiai smile.gif . Turėjau Burgundiją, bet numirė verysad.gif .

Is Paramonovu auginu tik Cernicnyj Deser, ziedai gana dideli Georgette / L.Paduch/ (suauges, bet man nelabai patiko)
vaikiuku turiu blush2.gif :
Cathedral Window /D. Thompson/- Stambūs blankios levandų spalvos žiedai su banguotu kraštu. Apatiniai žiedlapiai ir viršutinių žiedlapių galiukai su tamsiai violetinėmis juostelėmis. Tamsiai violetinis kaklelis ir tokios pat spalvos dėmė ant apatinių žiedlapių.
Bristol‘s Hanky Panky /Robinson/– Nuo šviesiai rožinio iki melsvo, bet dažniau melsvas su rožinės spalvos fantazy juostelėmis arba rožinis su melsvomis fantazy juostelėmis. Žali lapai. (nors pas mane jis nedidelis, bet gal kol vaikiukas)
Bristol‘s Surprise Party /Robinson/ - Nuo šviesiai rožinio iki melsvo, bet dažniau melsvas su rožinės spalvos fantazy juostelėmis arba rožinis su melsvomis fantazy juostelėmis. Žali lapai.
Persian Carpet /D. Thompson/ Stambūs mėlyni žiedai su violetinėmis juostelėmis ir taškeliais. Iš gilaus balto kaklelio išeina beveik juodos juostelės. Žali, dantyti lapai. Žydi gausiai.
Space Dust /– Burgundijos vyno spalvos žiedai su koralų spalvos fantazy brūkšneliais ir beveik juodomis juostelėmis, išeinančiomis iš kaklelio. Žali lapai.
Aly's Mollie Howell (A. Droege)
Moonlight /Sorano/- Blankiai levandų-rožinės spalvos žiedai su geltonu kakleliu, apatiniai žiedlapiai labiau tamsesni. Žali lapai.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 25, 12:19)
As siandien persodinau vaikucius. Priskaiciavau 45  doh.gif Beveik visi su pumpurais, Bristol‘s Surprise Party prazyde 4 visi su fantazy  thumbup.gif Reiktu pradeti pardavinet, bet dar noreciau sulaukti Space Dust kaip prazys. O vietos visai nebera, dar turetu is Lenkijos atvaziuot  biggrin.gif

Klausyk, skaičiau aš čia skaičiau tylėdama, bet va dabar paspringau arbata ir nebesusilaikiau bigsmile.gif Parduok man kokius tris, aaaa??? Man labaaaaai reikia blush2.gif Tau liks 42, tai nė nepastebėsi blush2.gif
Papildyta:
O Hanky Panky, kaip supratau, aplamai yra mažiukas, jis ūgio nedidelio. Nu tipo, mažoms palangėms gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2009 05 25, 14:59)
Klausyk, skaičiau aš čia skaičiau tylėdama, bet va dabar paspringau arbata ir nebesusilaikiau bigsmile.gif  Parduok man kokius tris, aaaa??? Man labaaaaai reikia blush2.gif Tau liks 42, tai nė nepastebėsi blush2.gif
Papildyta:
O Hanky Panky, kaip supratau, aplamai yra mažiukas, jis ūgio nedidelio. Nu tipo, mažoms palangėms gal biggrin.gif

Norėčiau ir aš. Tik kokia būtų kaina?
Atsakyti
Noa nu ir prajuokinai lotuliukas.gif zinoma pardavinesiu, atsibodo pilna palange blush2.gif siuo metu zydi Bristol‘s Hanky Panky ir Moonlight kiti dar tik su pumpurais
bite1975 galvoju po 10lt. g.gif

Labai atsiprasau sumaisiau ikeliau tapati aprasyma blush2.gif
Bristol's Hanky Panky/(R. Robinson)Stambūs, mėlynai-purpuriniai žiedai su geltonu kakleliu ir tamsiai purpuriniais brūkšneliais viršutinėje dalyje. Žali lapai.
Atsakyti
prazydo pas mane geltona kaip citrina Alissa bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2009 05 25, 14:33)
prazydo pas mane geltona kaip citrina Alissa  bigsmile.gif ...

O kur vaizdinis irodymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 25, 12:35)
Bristol‘s Surprise Party /Robinson/ -
Space Dust  /–
Moonlight /Sorano/-

Šie man atrodo, nėra didžiažiedžiai g.gif , ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 25, 14:39)
O kur vaizdinis irodymas  biggrin.gif

kai tik atsiras galimybė imesiu nuotraukyte biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 05 25, 14:50)
Šie man atrodo, nėra didžiažiedžiai g.gif , ar aš klystu?

Net nezinau Space Dust dar nezydi, o kiti du pirmieji ziedukai apie 5cm, manau veliau bus didesni g.gif
Papildyta:
Skaiciau, kad Space Dust 6,5 iki 7cm ziedas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 25, 12:19)
Tai as vaikiuka uzsisakau  blush2.gif O kaip laikosi is Piotro vaikai.

Skarpionuke, jau anksčiau 'Pink Souffle'užsisakei ir turiu omenyje. Dar norėjai, jie gerai prisimenu, 'Bristol's Mei Lee', bet kol kas man tie vaikučiai nelabai "linksmi" atrodo. Gal neužsilenks, stengsiuosi gerai prižiūrėti.
Piotro strepsiukai laikosi labai gerai, beveik visi su pumpurai. 'Peach' gal ryt praskleis žiedą, nes tas, su kuriuo atkeliavo, jau nuvyto.
Ramaške, suprantu Jūsų norą turėti "didžiažiedžių" strepsų, bet kartais kur kas labiau "pasiteisina" žydintys smulkesniai žiedais, bet išauginantys jų visą kupetą. Čia tarp kitko, iš dalies - ir iš asmeninės patirties
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 25, 21:27)
Skarpionuke, jau anksčiau 'Pink Souffle'užsisakei ir turiu omenyje. Dar norėjai, jie gerai prisimenu, 'Bristol's Mei Lee',  bet kol kas man tie vaikučiai nelabai "linksmi" atrodo. Gal neužsilenks, stengsiuosi gerai prižiūrėti.
Piotro strepsiukai laikosi labai gerai, beveik visi su pumpurai. 'Peach' gal ryt praskleis žiedą, nes tas, su kuriuo atkeliavo, jau nuvyto.
Ramaške, suprantu Jūsų norą turėti "didžiažiedžių" strepsų, bet kartais kur kas labiau "pasiteisina" žydintys smulkesniai žiedais, bet išauginantys jų visą kupetą. Čia tarp kitko, iš dalies - ir iš asmeninės patirties

Ramaške, suprantu Jūsų norą turėti "didžiažiedžių" strepsų, bet kartais kur kas labiau "pasiteisina" žydintys smulkesniai žiedais, bet išauginantys jų visą kupetą. Čia tarp kitko, iš dalies - ir iš asmeninės patirties drinks_cheers.gif tu visiskai teisi
'Bristol's Mei Lee' sito irgi noriu blush2.gif
Kai tik galesi pradek daugint piotro strepsiukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 25 gegužės 2009 - 20:56