Mini sanpaulijas, kurios yra mano naujoji aistra, įsigijau iš kelių Rojaus sodų forumiečių
Gintute, na, ne visas kambarys, o trijų kambarių palangės ir dar mažas stelažiukas. Į ketvirtą kambarį šeima neįsileidžia
Mini sanpaulijas, kurios yra mano naujoji aistra, įsigijau iš kelių Rojaus sodų forumiečių
Ot kokia nedraugiška jūsų šeimyna
O man kažkaip su miniukėm nelabai sekasi. Turėjau penkias ir liko tik 2. Pačios gražiausios numirė
O man kažkaip su miniukėm nelabai sekasi. Turėjau penkias ir liko tik 2. Pačios gražiausios numirė
ausrazs kiek papildomai pinigeliu uz pervedima reikia dadeti
Kai naudojiesi e.bankininkyste, banko paslaugos - 85 Lt, darant pavedimą "realiai" per banką - 90 Lt. vakar pasiėmiau savo Visa kortelę, bet dar neaktyvuota. Jeigu palauktum iki kitos savaitės, galėčiau padėti sumokėti per PayPal.
Skarpionuke, nuostabūs žiedai
Aciu. Nesitikejau, kad Bristols Hanky Panky toks miniatiurinis
Kokia prasme "miniatiūrinis" - žiedukas ar skrotelė? Kad kompaktiška skrotelė - tai visai neblogai. O mažesni žiedeliai taip pat turi savo žavesio
Jis visas miniatiurinis ir ziedeliai ir lapai. Zinoma, kad pliusas, mazai vietos uzima, daugiau tilps ant palanges
ausrazs 'Bristol's Lan Doodoe'
, gal kada vaikiuku turesi. O kaip tavo Pink Souffle