Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Gintute, na, ne visas kambarys, o trijų kambarių palangės ir dar mažas stelažiukas. Į ketvirtą kambarį šeima neįsileidžia schmoll.gif
Mini sanpaulijas, kurios yra mano naujoji aistra, įsigijau iš kelių Rojaus sodų forumiečių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 15 gegužės 2009 - 23:02
Ot kokia nedraugiška jūsų šeimyna schmoll.gif biggrin.gif
O man kažkaip su miniukėm nelabai sekasi. Turėjau penkias ir liko tik 2. Pačios gražiausios numirė sad.gif
Atsakyti
ausrazs kiek papildomai pinigeliu uz pervedima reikia dadeti
Atsakyti
Kai naudojiesi e.bankininkyste, banko paslaugos - 85 Lt, darant pavedimą "realiai" per banką - 90 Lt. vakar pasiėmiau savo Visa kortelę, bet dar neaktyvuota. Jeigu palauktum iki kitos savaitės, galėčiau padėti sumokėti per PayPal.
Atsakyti
Truputi pasirodysim blush2.gif miniatiurinis Bristol‘s Hanky Panky user posted image
ir Moonlight user posted image
Na ir zinoma mylimiausia Silvia user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 16 gegužės 2009 - 15:13
thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Skarpionuke, nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Aciu. Nesitikejau, kad Bristol‘s Hanky Panky toks miniatiurinis g.gif
Atsakyti
Kokia prasme "miniatiūrinis" - žiedukas ar skrotelė? Kad kompaktiška skrotelė - tai visai neblogai. O mažesni žiedeliai taip pat turi savo žavesio
Atsakyti
Jis visas miniatiurinis ir ziedeliai ir lapai. Zinoma, kad pliusas, mazai vietos uzima, daugiau tilps ant palanges lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriausiai strepsai jaučiasi ant virtuvės palangės, matyt, mėgaujasi drėgnesniu oruuser posted image
Džiaugiuosi išgyvenusiu 'Bristol's Lan Doodoe', kurį ilgai ir nuobodžiai gelbėjau. Kiti vaikučiai nežinau dėl ko nupiepo user posted image
'Burgundija' - vienas iš mano numylėtiniųuser posted image
Atsakyti
ausrazs 'Bristol's Lan Doodoe' thumbup.gif , gal kada vaikiuku turesi. O kaip tavo Pink Souffle wub.gif
Atsakyti