Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

Ačiū, jis taip pat man labai patinka. Būčiau turėjusi vaikučių, bet... kažkodėl jie pražuvo. 'Pink Souffle' dabar tokioje stadijoje. Jau nemaži, tačiau pumpuriukų nesimato blink.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 18 gegužės 2009 - 20:11
Pražydo 'Snow Rose' smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 19, 12:47)
Pražydo 'Snow Rose' smile.gif

Oi koks idomus ziedukas clap.gif
O pas mane prazydo pirmasis Bristol‘s Surprise Party ziedelis thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Labas visims strepsiuku augintojoms.

Tokias grozybes prisiziurejau,vis uzsuku i jusu strepsiukus pasiziureti ziedeliai nuostabus rolleyes.gif
Apsvaigino mane si gelyte jau pries kelis metus,tik veislinius as neturiu visos paprastos (balta,rozine,sv.rozine,visnine ,violetine) kazkada turejau ir olivine,bet nuniko.... doh.gif

Norejau paklausti kuo triasiate ?Ir kodel kai kurie lapukai buna apvyte,nors visi kiti grazus ir standus ?

Is kur galima gauti idomesniu strepsiuku?O Vilniuje gal zinote kur parduoda strepsus ?matai tik Ermitaze.

Atsakyti
labai gražus visų žiedeliai, jau seilė iki kelių nutysusi doh.gif lotuliukas.gif , o dabar noriu pklausti. Turiu Georgette strepsiuką, o jo 2 lapai besiko dideli, ar būtų galima juos nukirpti (ir be jų dar yra mažesnių) g.gif

išanksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, smagu, kad plečiasi streptokarpų mylėtojų gretos 4u.gif
Ada! Rasti gėlių parduotuvėse veislinių streptokarpų - didžiulė retenybė ir laimingas atsitiktinumas. Tiesa, galbūt ir tie pardavinėjami parduotuvėse turi vardus, bet tai yra pramoninės veislės, neparodančios mums šių nuostabių gėlių spalvų ir formų įvairovės. Tikrųjų veislinių strepsų galima įsigyti pas kolekcininkus
Aš pati strepsus tręšiu ne vienos rūšies trąšomis. Mažus vaikučius - trąšomis, kur daugiau, žydinčius - Schultz pomidorų trąšomis. Labai patiko šios trąšos. Augalai į jas gerai reaguoja, be to, NPK formulė tokia, kokia kaip tik tinka streptokarpams.
user posted image
Pavaišinu ir šiomis trąšomis (atsiprašau už nuotraukų kokybę, skubėjau)user posted image
ZMama, aš pati vien dėl didumo lapų gal nekirpčiau, nebent jų viršūnės būtų negražios, parudusios. Šiaip girdėjau, kad kai kurie augintojai karpydami šiek tiek paformuoja skroteles. Jeigu lapai nėsa seni ir vis dėlto nuspręsite kirpti, nekirpkite viso lapo - strepsai žiedstiebius leidžia iš lapų pagrindo. Na, o tikrai senus lapus galima, net ir reikėtų pašalinti, nupjaunant kuo arčiau žemės paviršiaus.
Skarpionuke, sveikinu su dar vieno žydėjimo pradžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 gegužės 2009 - 21:09
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 19, 22:06)
ZMama, aš pati vien dėl didumo lapų gal nekirpčiau, nebent jų viršūnės būtų negražios, parudusios. Šiaip girdėjau, kad kai kurie augintojai karpydami šiek tiek paformuoja skroteles. Jeigu lapai nėsa seni ir vis dėlto nuspręsite kirpti, nekirpkite viso lapo - strepsai žiedstiebius leidžia iš lapų pagrindo. Na, o tikrai senus lapus galima, net ir reikėtų pašalinti, nupjaunant kuo arčiau žemės paviršiaus.

4u.gif 4u.gif 4u.gif taip ir padarysiu, tegul lieka, jie tikrai gražūs, nenudžiūvę mirksiukas.gif
Atsakyti
'Night Beacon' rodo, ką gali: dabar 13 žiedų ir dar daugybė pumpurų. user posted image
O kažkada iš pradžių šia veisle nelabai gundžiausi - spalva kokių daug, žiedo forma - taip pat. Įsigijau tik paskaičiusi apie "švyturiuko" privalumus. Dabar pati jais džiaugiuosi. Taip, kad išankstinių nuomonių neverta paisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 05 19, 22:06)
Mergaitės, smagu, kad plečiasi streptokarpų mylėtojų gretos 4u.gif
Skarpionuke, sveikinu su dar vieno žydėjimo pradžia drinks_cheers.gif

Oi aciu 4u.gif Dar reikia, kad 3 veidelius parodytu. O dabar lauksiu Petro strepsiuku clap.gif Sia savaite turetu isiusti thumbup.gif
As savo tresiu su orchideju trasomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 20 gegužės 2009 - 20:55
Gal turėtumėte parduoti didžiažiedžių strepsių lapų ar vaikučių. Labai domintų Paramonovų selekcijos strepsiai smile.gif . Turėjau Burgundiją, bet numirė verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2009 05 23, 12:03)
Gal turėtumėte parduoti didžiažiedžių strepsių lapų ar vaikučių. Labai domintų Paramonovų selekcijos strepsiai smile.gif . Turėjau Burgundiją, bet numirė verysad.gif .

Ka turi omeny sakydama didziaziedziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 05 23, 12:39)
Ka turi omeny sakydama didziaziedziu  g.gif

Kad būtų dideli, stambūs smile.gif .
Atsakyti