Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai. 2 dalis

bet dabar ar galima? o is kur jis imate kiminus?
Atsakyti
iš miško arba geranoriškos forumietės parūpina smile.gif
Atsakyti
truputis žiedu šia apniukusią dieną
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2009 06 03, 11:15)
truputis žiedu šia apniukusią dieną
user posted image
user posted image

blush2.gif norėčiau "plenciuko" blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
keleta strepsiuku amaras uzpuole tai nupurskiau su keliais lasais Fairy i vandeni nepadejo,tada su coca-cola nupurskiau irgi ziuriu ne kas atsinaujina.gal kam taip buvo tai kuo purskete ? turiu actaros bet bijau gal negerai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 06 03, 14:58)
keleta strepsiuku amaras uzpuole  tai nupurskiau su keliais lasais Fairy i vandeni nepadejo,tada su coca-cola nupurskiau irgi ziuriu ne kas atsinaujina.gal kam taip buvo tai kuo purskete ? turiu actaros bet bijau gal negerai? doh.gif

iš kur tokie "gydymo" metodai unsure.gif
Atsakyti
cia SM forume kazka skaiciau ir dar is pazystamu girdejau kad coca-cola naikina viska ne tik amarus bet zmones ir arbatinukus nuo kalkiu virina su ja lotuliukas.gif ir rozes SM forume sake nupurskia na tai ir as isbandziau ant strepsiuku lotuliukas.gif nu bet va vel puola nezinau ka ir daryti ar galima su actara kazin ?
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 06 02, 10:32)
iš miško arba geranoriškos forumietės parūpina smile.gif

Kad iš miško-sutinku tik dalinai g.gif Kiminai auga tik pelkėse, liūnuose, raistuose-kaip kuriam krašte vadina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 06 03, 15:05)
cia SM forume kazka skaiciau ir dar is pazystamu girdejau kad coca-cola naikina viska ne tik amarus bet zmones ir arbatinukus nuo kalkiu virina su ja lotuliukas.gif ir rozes SM forume sake nupurskia na tai ir as isbandziau ant strepsiuku  lotuliukas.gif

Tai jei vėl puola, gal išeina, kad skani amarams ta kokakola? biggrin.gif

QUOTE(Wėtra @ 2009 06 04, 11:58)
Kad iš miško-sutinku tik dalinai  g.gif  Kiminai auga tik pelkėse, liūnuose, raistuose-kaip kuriam krašte vadina  cool.gif

Jetus, o aš turiu iš paprasto miško, ne jokio ne raisto unsure.gif Ir regis, tikrai kiminai unsure.gif
Atsakyti
Kiminai auga įvairių tipų pelkėse http://lt.wikipedia.org/wiki/Kiminas user posted image (nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Būtent, kad pelkėse...be to, jie nepraranda savo "gerųjų" savybių n metų, t.y., nepasensta, negenda...jų nereikia kaitinti, virinti, plikinti ir kt....
Visa tai sužinojau vienoje paskaitėlėje. O pirmieji mano "kiminai" irgi buvo iš miško biggrin.gif ;aš perrinktus kiminus perpilu verdančiu vandeniu, kad visokie užsilikę vabaliukai žūtų (esu sadistė blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2009 06 04, 14:55)
O pirmieji mano "kiminai" irgi buvo iš miško  biggrin.gif

Eeeeeee, nu tai tada mano irgi tokie kabutėse doh.gif Kažkaip smulkesni, negu nuotraukoj... Aš juos išviriau ir naudoju kaip tikruosius. Sanpaulijos nesiskundžia, bet raz jau netikri, tai mesiu lauk ir ieškosiu tikrų biggrin.gif

Užtai kiek aš turiu streptokarpėlių mažytėlių rolleyes.gif Ir ne tokie mažytėliai, nekatrie jau žydi. Jetus, kaip man gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti