Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(dadaida @ 2010 02 14, 20:20)
o kodel nenorite mokytis pas angla? juk didesnis pasirinkimas butu  blush2.gif

net nezinau man patare kazkaip ir apsistojau, o ir lietuviu kalaba man kazkaip atrodo lengviau ir isaiskinti ir paasikinti, nes esu visai zalias mokinukas. Na bus matyt...

Atsakyti
tai kur visos vairuotojos issilakste?

As jau turejau pirma pamoka! Visai patiko,tik jau kojas pora dienu skaudejo, ant kiek isitempus buvau doh.gif po aikstele vezlio greiciu vazinejau ir kreivuliojau.

O del rankinio man sake jei stovi ilgiau nei 3 sekunde reikia uztraukti. gali net mintyse skaiciuot. rolleyes.gif
Tai va jau pirma begi imesti ir pradeti riedeti galiu biggrin.gif Mano asiekimas !
Atsakyti
O tai i gatve nebuvai isvaziavus?Kai as pradejau mokintis,tai valandziuke man paaiskino ka kuris pedalas reiskai,kada spaust ir tt ir davai iskart i gatve ax.gif Aisku tylia ramia,bet vitiek ir priparkuotu masinu pilna buvo,ir viena kita pravaziuodavo...
Atsakyti
as irgi is kart pradejau vaziuoti jau gatvej. ir pastebejau kad man daug lengviau vairuoti suzymetoj gatvej, tada nenukringeliuoju i kita puse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2010 02 21, 00:22)
O tai i gatve nebuvai isvaziavus?Kai as pradejau mokintis,tai valandziuke man paaiskino ka kuris pedalas reiskai,kada spaust ir tt ir davai iskart i gatve ax.gif Aisku tylia ramia,bet vitiek ir priparkuotu masinu pilna buvo,ir viena kita pravaziuodavo...

nu jau vaziuosim antra pamoka, bet as mialai dar po aikstele sukciau ratus, bijau ziauriai dar igatve blink.gif tai kad dar masinos nepavaldau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu burio, pagaliau pribrendo ir man reikalas tas teises issilaikyti, tai vakar uzsipildziau forma internete ir susimokejau tuos £50 del tu laikinu mokinio teisiu, liko tik pastu nuotrauka ir pasa issiusti. smile.gif

***** as tai pries puse metu pirkau toki dideli paka knygyne su kompaktais, vadinasi Driving Test Success New edition 2008/09, ale viskas yra, visos trys dalys, bet db uzsimaniau ir to official, idomu ten skiriasi labai, ar cia uzteks g.gif Einu uzsidesiu kompakta ir paziuresiu kas cia yra..
Atsakyti
O tai kur visos vairuotojos?.. g.gif As tai vakar internete ieskojau tu official DSA disku nupirkt papigiai, nu kad nereiktu to £30 moket, ir buvo per e-bay, bet praziopsojau vista doh.gif Dar palauksiu, gal dar atsiras, o kol kas paziuresiu kas tas mano pirktiniuose yra.. Mergai, as tai biski optimiste, noriu per menesi teorija ismokt.. Bet jauciu imanoma.. ax.gif Atsizvelgiant i fakta, kad as jau antra karta teises laikysiu doh.gif Taigi turejau as tas teises, kai 18 buvo issilaikiau Lietuvoj, bet isejo taip negraziai, kad liko tos teises policijoj doh.gif blush2.gif ir man db arba perlaikyt Lietuvoj reikia, arba cia issilaikyt, tai galvoju cia gyvenu, cia ir issilaikysiu.. Vakar dariau testa pabandymui, kokios islike zinios, tai FAIL hihihi.gif teorijos tik 35 surinkau ir to hazard tik 37 blush2.gif nu bet ir laikiau as tas teises Lietuvoj pries 9 metus..
Atsakyti
As paprastam knygyne(Whsmit)nusipirkau diska uz 10£.kad lygtai viskas jame buvo g.gif Pavadinimo dabar nepasakysiu,nes dirbe esu.O pper men tikrai imanoma ismokt.Pora kartu persiskaitysi teorinius bilietus,kelis kart HAzard filmukus paziuresi ir OK
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 02 16, 22:46)
net nezinau man patare kazkaip ir apsistojau, o ir lietuviu kalaba man kazkaip atrodo lengviau ir isaiskinti ir paasikinti, nes esu visai zalias mokinukas. Na bus matyt...

bet egzaminuotojas tai snekes angliskai ax.gif manau ir taip jaudinsies per egza, o dar jeigu snekes angliskai kai tu visa laika girdejai tik lietuviskai, manau dar prides baimes kad nesuprasi ka tau sako ax.gif del tos priezasties ir patarciau keliauti pas angla tongue.gif
o as jau vairuoju savo grazuole blush2.gif viena pati parvaziavau autostrada. biski nuklydau i sona, bet nepasimeciau ir sekmingai grizau namo thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, nu kaip jums faina, kad jau turit teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 23, 18:03)
mergaites, nu kaip jums faina, kad jau turit teises  4u.gif

tai tu irgi jau greit turesi rolleyes.gif o jeigu jau antras kartas teisem tai ir visai lengva tau bus bigsmile.gif
Atsakyti
as mokinuos vairuot 6 menesius ir tik 24 valandas atvazinejau doh.gif galeciau daugiau imt,bet instruktore pastovei atsaukia pamokas.kiekviena kart meldziuosi,kad tik sms neparasytu doh.gif jau ir egza uzsisakiau,o jin man sian sako gal geriau nukelt keletui savaiciu doh.gif jei taip ir toliau,gyvenime tu teisiu negausiu verysad.gif
Atsakyti