Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(dadaida @ 2010 02 23, 13:59)
1.bet egzaminuotojas tai snekes angliskai  :ax:
2.o as jau vairuoju savo grazuole  blush2.gif viena pati parvaziavau autostrada. biski nuklydau i sona, bet nepasimeciau ir sekmingai grizau namo  thumbup.gif

1.siandien kaip tik mane viena mergaite - mokinuke pavezejo namo, tai instruktore jai angliskai viska sako, turn left, turm right, ir t.t. ir i mano kiema ateis si "svente". Aisku labai gerai, nes tada butu painiava didele ir stresas kaip tu rasai.
2.Tu neisivaizduoji, kaip as tau baltai pavydziu! Saunuole!
bet man stresas nerealus, snd gatvej vaziavau, rytoj vel pamoka, bet bijau nerealiai. Man darosi baisus tas vaziavimass, ziauriai. EIna sau kaip sunku sukoncentruoti, jungti posuki, sukti vaira, begiai, apsziurejimai ir t.t. siaubas neisivaizduoju kaip imanoma bus ismokti, jauciu praliesiu asaru kalnus doh.gif verysad.gif Kazkoks nusivylimas...

Atsakyti
QUOTE(dadaida @ 2010 02 23, 17:44)
tai tu irgi jau greit turesi  rolleyes.gif  o jeigu jau antras kartas teisem tai ir visai lengva tau bus  bigsmile.gif

Tai kad tas pirmas buo pries 9 metus.. biggrin.gif Vakar teorija pasiziurinejau, tai viska kaip ir atsimenu, nu biski yra naujoviu, tai cia nemanau, kad bus daug mokintis, nu bet tas hazard, tai man naujove visiska doh.gif o del vairavimo, tai as nesu jau tokia optimiste, kaip buvau pries paskaitant sita tema lotuliukas.gif Visu pirma, man baisiai skamba vairavimas is kitos pusos, visu antra, megaites cia paskaiciu vazineja po 60val. ir neissilaiko, o pas mane maziukas namie, tai as galesiu vazinet tik vakarais ir savaitgaliais, nu tikrai tiek daug valandu neprivazinesiu, tai kazin kaip cia bus.. ax.gif nu gal ten man tik ir nereikes, juk tik prisiminti pagrinde reikia ir priprast is kito sono..
QUOTE(kristinija @ 2010 02 23, 22:15)
EIna sau kaip sunku sukoncentruoti, jungti posuki, sukti vaira, begiai, apsziurejimai ir  t.t. siaubas neisivaizduoju kaip imanoma bus ismokti, jauciu praliesiu asaru kalnus doh.gif  verysad.gif Kazkoks nusivylimas...

4u.gif 4u.gif 4u.gif pasipraktikuosi ir viskas bus gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 02 23, 19:50)
as mokinuos vairuot 6 menesius ir tik 24 valandas atvazinejau doh.gif galeciau daugiau imt,bet instruktore pastovei atsaukia pamokas.kiekviena kart meldziuosi,kad tik sms neparasytu doh.gif jau ir egza uzsisakiau,o jin man sian sako gal geriau nukelt keletui savaiciu doh.gif jei taip ir toliau,gyvenime tu teisiu negausiu verysad.gif

Patarimas vienas-keisk instruktoriu.Ju ttikrai ne vienas ir ne du 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 24, 13:28)
Tai kad tas pirmas buo pries 9 metus..  biggrin.gif Vakar teorija pasiziurinejau, tai viska kaip ir atsimenu, nu biski yra naujoviu, tai cia nemanau, kad bus daug mokintis, nu bet tas hazard, tai man naujove visiska  doh.gif o del vairavimo, tai as nesu jau tokia optimiste, kaip buvau pries paskaitant sita tema  lotuliukas.gif Visu pirma, man baisiai skamba vairavimas is kitos pusos, visu antra, megaites cia paskaiciu vazineja po 60val. ir neissilaiko, o pas mane maziukas namie, tai as galesiu vazinet tik vakarais ir savaitgaliais, nu tikrai tiek daug valandu neprivazinesiu, tai kazin kaip cia bus..  ax.gif nu gal ten man tik ir nereikes, juk tik prisiminti pagrinde reikia ir priprast is kito sono..

4u.gif  4u.gif  4u.gif  pasipraktikuosi ir viskas bus gerai..  4u.gif

Na jo teorijos ir as nebijau, po biki sprendziu ir manau balandi eisiu laikyti jau. Dar tu hazzard neziurejau, bet itariu kad ten pjausiu gryba. doh.gif

Na del vazinejimo tau gal nereikes tu pamoku tiek. Tik aisku skirtumu visvien yra nuo Lt. Kaip tik snekejom su instruktore , nepasakysiu tiksliai nes man pro viena ausi iena pro kita iseina smile.gif bet jau tau lengviau bus visvien, nors numanai kaip viskas vyksta.
Atsakyti
Sveikutes busimos ir esamos vairuotojos
As dar tik busima vairuotoja,teorija jau islaikyta,liko didziausias vargas,kaip suprantu,ismokti vairuoti unsure.gif
As su tokiu klausimu-gal kuri zinosit g.gif
As noriu,kad MB mane pamokintu vaziuoti,o anglas sako jei turi balu,ta tu negali mokinti schmoll.gif Tai kazi kaip cia yra?Nes kai internete ieskojau niekur nera uzsimenama apie balus schmoll.gif .O gal kuri galite instruktoriaus paklausti,buciau labai dekinga wub.gif
Atsakyti
Labukas mergaites 4u.gif
As ir jungiuosi prie jusu
Provisional license jau pries kokius du metur isigijau,,,,vyras bande truputi mokinti vairuot,,,,Bet kaip nestuke.gif ,nutruko mano mokslai...Dabar zub but turiu iki liepos issilaikyt,nes tada gristu i darba,o vyras juk neprivezios tures maziu saugot...

Noriu paklaust cia jus raset ,kad teorijos testas 2 metus galioja,tai po dvieju metu reikia perlaikyt teorija??Ar as ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2010 02 27, 22:05)
Noriu paklaust cia jus raset ,kad teorijos testas 2 metus galioja,tai po dvieju metu reikia perlaikyt teorija??Ar as ne taip supratau g.gif

Man atrodo, kad taip 4u.gif

Jungiuosi ir as pagaliau i jusu buri! Drebejau nuo vasaros ir bijojau pradeti vairuoti, taciau si sestadieni pirma karta vaziavau! Kaip patiko! Aisku, itampa, nervai, bet kai kelio gale matau savo artejanti tiksla - kazkaip kitaip viskas ziurisi. Reikia planuoti teorija issilaikyti... Bandziau teorijos knyga skaityti, bet ji tokia nuobodi, kad kiekviena karta i miega patraukia biggrin.gif

Tiesa, mergaites, o jus nebandete su dviem instruktoriais is karto vairuoti? Pvz, savaitgali su vienu, o siokiomis dienomis - su kitu? g.gif As cia rezgu plana-chuligana... Nes ateinantis savaitgalis ir dar kitas - mano 10 issipirktu pamoku baigsis g.gif
Atsakyti
RedMa o tu su instruktorium vazinejai,,,?Nes mane kaip MB mokino,is pradziu perko aikstelej sukinejausi ir visia man neblogai sekesi,,,po to karta namo is ten parvairavau,,,tai kad susinervinau prie ziedo ,,,Zinot as kaip pradedanti sustojau ir laukiu kol masinu enbus,o uz manes eilute susidare,,pypia,,rodo visokius gestus,,nu ot susinervinau net kraujas uzvire..Galvoju jei tu toks gudras seni tai apvaziuok mane,juk ne tu negimei mokedamas,,Kaip sakant,pamirso karve ,kad telycia buvo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2010 02 28, 14:57)
RedMa o tu su instruktorium vazinejai,,,?

Jo, su instruktore bigsmile.gif Vyras atsisako mane mokyti motyvuodamas tuo, jog jam masinos gaila doh.gif Mat ruosiames kita pirkti, tai sita parduot nori...
Atsakyti
REDMa Aha ma ta knygele irgi labai nuobodi buvo, bet prisiverciau kazkaip karteli perskaityti. o paskui jau viskas sprendziant testus... nagrineji savo klaidas, neatsakytus klausimus, visi paaskinimai diske is tikro yra, man tik zenklus lengviau isimint is knygeles, ai dar tuos speed limis lentele, daugiau jos beveik ir nenaudoju

As tik kol kas per savaite dvi val turejau, bet jauciu kad man reikia dar viena ekstra imti, nes ta valanda taip greit prabega, o irigudziai greiciau ateitu, nes jauciu kad didis reikalas, doh.gif nebus taip lengva greitai ir paprasta.

O musu masina su automtu, tai pati nezinau ar man verta painiotis g.gif

as tai mergaites zinokit labai stresuoju, man labai baisu unsure.gif
Papildyta:
beje, o del dvieju instruktoriu tai nzn, o tai kaip butu su ta kortele, kur instruktore kiekvienakart pasizymi ... Ar nereikalautu tas kitas instruktorius tos g.gif korteles? Idomu ir man pasidare, gal savaitgaliais reiktu man koki dar susirast g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinija: 01 kovo 2010 - 00:00
Kristinija nestresuok 4u.gif Mes visos cia stresuojam doh.gif biggrin.gif
As siandien per ebay nusipirkau ta 2010 diska ir jau pulsiu mokslus grazut kaip atsius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,sekmes besimokant 4u.gif
Instruktoriu gali kad ir 10 imt.Jie cia zymisi sau,ar agenturai parodyt,kad pamoka ivyko.Kai laikysi egza nieks net nepaklaus nei kiek tu pamoku turejai,nei su kuom vazinejai,,su instruktoriais ar su savaisiais...
Atsakyti