Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(premium @ 2010 05 26, 19:31)
Nusisneka tas tavo instruktorius turiu pasakyt lotuliukas.gif visoj UK testai vienodi http://www.direct.go...Test/DG_4022540 Ir as ne LOndone laikiau biggrin.gif

as buvau uzstrigus kamsciuose, tai atvazinejau nepilnai valanda laiko. jie turi marsrutus kuriuos ir reikia atvazineti, tai jei prastovesi prie sviesoforu 20 minuciu, tai testo laikas prailges. bet numatyta tikrai 40minuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinija @ 2010 05 26, 15:55)
niu nzn man instruktore irgi sake kad apie 40minuciu...

Kaip fainai tu jau egzamina bukinies.  rolleyes.gif As cia viena strigus ilgam  unsure.gif  nors sake jau neblogai vaziuoju, bet visvien jauciu kad dar reikia igudziu.ir vis pamirstu veidrodelius pries stabdant, nu niekiap man nepavyksta atsimint doh.gif bet toks azartas man greiciau gaut teises kad negaliu rolleyes.gif

Mergai, tai gal ir 40 min., nzn kodel jis man taip sake doh.gif

Kristinija, as su tavim cia strigsiu, nesibukinu as dar nieko schmoll.gif instruktorius sake pereisim manevrus visus, tada jau bukinsim (man dar trys kartai vazine liko po 2 val) ir dar paimsiu 10 val ir per jas atseit uztvirtinsim viska, tai gal kokioj rudenio pradzioj tik egza as laikysiu mastau.gif
Atsakyti
skubekit, merginos, su vairavimu wink.gif
http://uk.cars.yahoo...revamped-0.html
Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2010 06 04, 20:02)

verysad.gif as nespesiu jau.. unsure.gif kur tau..as dar teorijos neissilaikius..apie praktika-tai patyliu verysad.gif ..itariu,kad cia sh..gausis su mano tuo teisiu laikymu doh.gif verysad.gif svajones tik..
Atsakyti
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2010 06 04, 21:02)

o siaubas, kas cia per nesamone blink.gif nu sakes, kaip man aplamai reik teisiu iki rugsejo, nes pupai mokyklele prasides, reiks veziot, per toli pestute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2010 06 05, 09:50)
verysad.gif as nespesiu jau.. unsure.gif  kur tau..as dar teorijos neissilaikius..apie praktika-tai patyliu verysad.gif ..itariu,kad cia sh..gausis su mano tuo teisiu laikymu doh.gif  verysad.gif svajones tik..

Nosi auksciau, cia parasyta, kad biski pasikeis, reiks paciai 10 min vaziuot be instruktoriaus nurodymu, o egzaminas keisis tam, kad due to fall in pass rates, kas yra didelis neislaikymo skaicius, ir vietoj 2 manevru bus tik vienas, taip kad manau lengves visas egzas siek tiek mirksiukas.gif nereikia pergyvent cia mirksiukas.gif 4u.gif

As tai zadejau laikyt rugsejo pradzioj, bet jei neissilaikysiu, tai man irgi teks naujos taisykles tikriausiai, ai nepergyvenu visai irnesakyk.gif anksciau ar veliau, vistiek issilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, tos kurios jau islaiket teises, sakykit, o kada po egzamino tas teises atiduoda, jei islaikai? Ar ta pacia diena, ar dar reikia laukt kol atsius ten kazkiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 07, 10:17)
Nosi auksciau, cia parasyta, kad biski pasikeis, reiks paciai 10 min vaziuot be instruktoriaus nurodymu, o egzaminas keisis tam, kad due to fall in pass rates, kas yra didelis neislaikymo skaicius, ir vietoj 2 manevru bus tik vienas, taip kad manau lengves visas egzas siek tiek  mirksiukas.gif nereikia pergyvent cia  mirksiukas.gif  4u.gif

As tai zadejau laikyt rugsejo pradzioj, bet jei neissilaikysiu, tai man irgi teks naujos taisykles tikriausiai, ai nepergyvenu visai irnesakyk.gif anksciau ar veliau, vistiek issilaikysiu  biggrin.gif

s irgi apie rugsejo pradzia galvoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 07, 20:40)
Mergaites, tos kurios jau islaiket teises, sakykit, o kada po egzamino tas teises atiduoda, jei islaikai? Ar ta pacia diena, ar dar reikia laukt kol atsius ten kazkiek laiko?

Ta pacia diena,dar sededama masinoj gauni sertifikata.Su juo vazinet negali.Tavo laikinas teises ir ta lapa paima ir per 1-3 sav(man uz sav atejo) ateina jau tikros teises.
Atsakyti
Negali su tuo sertifikatu vazineti? As kazkodel maniau, kad jau gali. Kam tada ji is viso raso. Bet is tikro greitai arsiuncia tikras teises, as per 5-7 dienas gavau.

As jau vazineju, dar tik nuo sestadienio, bet sekasi neblogai visai, pacia pirma diena tai baimes daug buvo, o dabar jau ramiau, bet dar ne visai ramiai, aisku. Vistik 5 menesiu pertrauka turejau nuo teisiu islaikymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 08 birželio 2010 - 00:24
QUOTE(premium @ 2010 06 08, 00:23)
Negali su tuo sertifikatu vazineti? As kazkodel maniau, kad jau gali. Kam tada ji is viso raso. Bet is tikro greitai arsiuncia tikras teises, as per 5-7 dienas gavau.

As jau vazineju, dar tik nuo sestadienio, bet sekasi neblogai visai, pacia pirma diena tai baimes daug buvo, o dabar jau ramiau, bet dar ne visai ramiai, aisku. Vistik 5 menesiu pertrauka turejau nuo teisiu islaikymo.

galima vazineti iskart kai islaikai mirksiukas.gif as irgi labai greitai gavau kortele ax.gif
kokia masina tuti premium?
Atsakyti
Premium, tai jau nusipirkai masiniuka? bigsmile.gif Saunuole, as net neabejojau, kad tau gerai seksis vazinet, kai vel pradesi, juk sitiek buvai siaip atvazinejus..

As uzsibukinau egzamina liepos 30, o rugpjucio 6 as isskrendu i LT, todel ir klausiau, kada tas teises atsiuncia, bet jauciu negausiu, nors lygiai savaite iseina g.gif Aisku, jei optimiste islaikyciau is pirmo karto lotuliukas.gif Kazkaip nesijauciu as dar drasiai, nes tik 8 pamokas po 2 val turejau, nu dar turesiu 7.. nzn net.. as norejau laikyti rugsejo pradzioj, bet kai as griztu is LT, mano instruktorius iseina atostogu 2 sav. tai jis grizta tik rugsejo pradzioj, o buciau jau visa menesi nevairavus, tai reiktu prasivairuot, nu ir nusikeltu tik i viduri, ar gala.. Tai instruktorius sako arba rugpjucio pradzia, arba rugsejo po vidurio.. tai pasirinkau pirma varianta, db dvejoju.. bet jei kas atsikelsiu ta egza ir viskas, nesuksiu sau galvos.. ax.gif
Atsakyti